en flickas tårar i natten |
Det faller en tår i natten
en flickas våta kinder
brevid sitter en pojke och förklar att han
inte älskar henne längre
han seger att han inte vill såra henne men
inom flickans hjärta e burstet i tusen bitar
Hon flyr ut i nattens mörker
in i skogen flyr hon bort från allt
Hon snubblar men reser sej
snublar i gen men reser sej
Hon kommer till en väg
men ser inte ljusen av lastblien som kommer
för än det är försent
i tidnigen läsre Pojken att en flicka blivit
påkörd av en lastbil
Pojken fattar att flickan han en gong älskat e död
|
|
|
|