Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Man och kvinna från venus och mars (del1)

När man lyssnar på sånger så handlar de mest om kärlek.
Varför???
Jag vet varför.Man längtar alltid efter det man inte kan få. Jag vet jag vet
du har varit kär och tror på kärleken.Men har du verkligen upplevt den vilkorslösa kärleken.
Den som inte inkluderar ge och ta.Den som existerar enbart för att du existerar.Det tror jag inte.
Vi människor är alltför mateialistiska för att vara så uppoffrande.
Till kärleken hör ju sex till eller hur. Man är ung,man går ut och jagar.Vissa prövar många partners innan man hittar
den rätta,vissa som jag har tur och vinner storkovan vid första försöket.
Men sen går åren, vardagen blir mer än bara vardag.Den blir TRÅKIGT. Som kvinna vill man ha ständig uppmärksamhet från sin man.
Man vill höra att man är vacker, man vill hålla hand, mysa i soffan UTAN att det uppfattas som inbjudan till sex av mannen.
Det är inte så att mannen ska vara som en kärlekskrank tonåring hela livet,men han ska känna av och förstå mina behov och tillfredställa dem helhjärtat.
Andra gånger ska han hålla sig i bakgrunden som en klippa,dofta gott när han går förbi, leka med mina barn(barnen är alltid kvinnans) och vara en fröjd för ögat.
Som man vill man ha en tjej som andra killar suktar efter men hon är BARA hans.Man har fullständiga rättigheter över fjärrkontrollen. Hennes ungar(som den gentleman man
är har avlat fram åt henne) ska man leka och gulla med innan sporten eller nyheterna börjar ( sen slutar mannen homosapiens existens och cromagnon människan som har nedsatta
sinnesuppfattningar kommer fram). Efter det så sover barnen(förhoppningsvis) ja då är det dags att visa lilla frun lite uppmärksamhet.Det är bara det att i början av förhållandet håller
uppmärksamheten på minst halva natten(man måste ju bräcka alla före detta älskare)efter ett halvår(när orken tryter) säger man ord som respekt,jämlikhet och håller med om allt bara man blir lämnad ifred.
Sen när barnen börjar komma och man har sitt på det torra så kan man klämma ömhetsbetygelserna mellan aktuellt och bigbrother.
Vad män inte förstår är att"hela natten" gäller hela sexuellt aktiva tiden för kvinnan."HELA NATTEN" kom igen nu.
Efter man gjort sitt äktenskapliga plikt (20min)så är kvinnan nöjd, då reser man på sig illa kvickt innan man fastnar i hennes eviga tjat om efterspel och mys och fortsätter
att zappa med fjärrkontrollen.
varför tycker män inte om att kramas och pussas efter sex? Förpel och efterspel är kvinnans naturliga rättighet,precis som fjärrkontrollen är ert.
Efter några år av fullständig saknad av uppmärksamhet från mannen övergår kvinnan till att drömma. Förbjudna sexuella drömmar.I början får man dåligt samvete och känner sig urusel.
Det är då kvinnan gör ett spurt och ger mannen 100%,hoppas att han ska ändra sig plötslig och bli mer uppmärksam. Han i sin tur tror att det beroro på han oemotståndliga charm och mångåriga erfarenheter i sängkammaren.
Ytterligre en tid går,hon ser sig ständigt om efter andra mest i smyg från början.Det kan vara drömmar om en kollega,en kändis,till och med ett intet ont anande främling man möter på gatan kan sätta igång jordbävnings liknande känslor.
Man ser sig själv i sitt inre öga hur man sliter av hans kläder och våldtar den stackaren.
När man som kvinna kommit så långt i fantasierna då har man tagit det första steget till att vara otrogen.Resten planeras i minsta detalj. Det kan ta flera månader innan man gör det,för man måste ha det perrfekta otrohets partnern.Den som ska uppfylla alla ens drömmar.
Män är oftast otrogna ör att tillfället kom,de var fulla,det var bara en natts grej.Kvinnor är mycket mer sofistikerade än så.
När man sett ut han med det stora H då börjar man bearbeta honom.Man flirtar,tittar trånande,klär sig utmanande,köper dyra underkläder.Allt för att hetsa upp andra sidan.
Sen ljuger man och säger att man ska på tjänsteresa eller med båten med tjejerna.
Och så GÖR man det.För fösta gången på flera år håller det på hela natten, man blir påsatt i tid och otid av älskaren (hellre en yngre kile som tycker att det är coolt o ligga med en äldre kvinna med mer erfarenhet).
Helgen är slut,hon kommer hem,har inga samvetskval tills den äkta mannen öppnar dörren med ett leende.Han har städat,lagat mat, nattat barnen,korkat upp en flaska vin.
Han är idel uppmärksamhet,frågar om det var en jobbig konferens"är du trött älskade vän?"-eller "har du haft en trevlig båtresa gumman? träffade du några trevliga människor? har du dansat av dig nu?"
Visst faan har hon dansat av sig,minst tre gånger om dagen.Hon har varit bunden till en säng hela helgen gubben,av en viril hormonsinnig kile om bäst håller på och skryter om sin senaste erövring för polarna.
Hon har dansat så mycket att hon har ont i någon onämbar plats. Det värsta är att hon är kär.Visst,hon är dökär.Tänker bara på honom,kan inte sova kan inte äta har ingen ro i kroppen,
tills sist ringer hon upp honom.
Hon vill träffas igen "visst" säger han,"det var ju skönt sist".
De åker hem till honom, han vill slita av henne kläderna, hon vill prata.
Prata?? Varför prata?? "jo, jag är kär i dig"
"Kär?? Men det var ju bara sex."
"Men jag har redan berättat för min man, jag har lämnat honom och barnen"
"Är du jävla dum eller??Det va ju bara sex,dessutom är du för gammal för mig."
För gammal. Man är erfaren medans man blir påsatt men för gammal för att var ihop med. Hur hamnade hon i detta? hon skulle ju bara ha det skönt. få det hon inte fick där hemma.
vi kvinnor kan inte vara som män hur vi än försöker. Han sprider vildhavre,vi drömmer om ett litet hus med vita knutar. Han blir av med veckans spänningar,vi börjar titta ut tapeter.
Han vill lukta på alla blommor, vi slutar upp med att planera hämtning och lämning på dagis.
Hur blir det så? Är männen okänsliga idioter eller är vi kvinnor löjliga,självtorterande tvångsbeteende benägna fjollor??
Jag vet att även min man då och då använder min kropp till att avreagera sina "spänningar" på. De gångerna spelar det nog ingen roll om det var ett hål i väggen eller en varmblodig kvinna kvidande under honom.
Han gör sitt,vänder ryggen och somnar.
Klar,finished,done.
Det gäller att hänga med då annars blir man utan finalen. Hmm, borde jag också drömma om en kändis eller våldta någon på gatan?
Nä då, jag håller mig till honom ett tag till.Han är som en vältrimmad thunderbird,när han väl är igång kan han gå hur länge som helst.

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
domino
25 nov 06 - 09:26
(Har blivit läst 114 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord