Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Så förbjudet det kan bli del 20

Ska avsluta nu med 20 avsnitt och återkoma när det finns någon glädje igen. Jag ringde inte på sex dagar och jag grät helgen jag visste att han kunde ringa mig, när han var på fest hos sin mamma. Helgen för mig var tårar och ångest. Jag vet att han inte glömt mig att allt ska ligga på is ett tag. Han säger att jag är elak och jobbig men ändåler han, han kan inte avsluta mig.
Vi satt efter jobbet och leket med Niklas. Anna skulle gå och handla, ja visst...SPELA en stund och vi blev kvar ihop. Hennes syster var kvar en stund men jag valde att stanna när hon gick...hmmm
I vilket fall som helst satt vi och pratade. Jag sa- jag hade hoppats på att du skulle ringa och vara lite ärlig när du var full...
Han tittade på mig -jag ska inte säga sånt mer till dig, men jag försökte ringa en gång men jag hade ingen täckning...
Jag log mot honom och sa, -då blir jag glad nu för jag är så ledsen...
Jag sa även, vill du avsluta gör det, men han tittade på mig och sade att det ville han inte. Han sa även att jag var feg i denna relationen men främst att jag måste tagga ner tills allt ändras.
Jag tittade på honom, denna unga man som ena stunden säger att jag är dum som inte lyssnar och inte fattar vad han säger, och så pendlar han med att säga att det är så svårt att se dig, vill ringa egentligen, saknar mig varje dag, hela tiden men vill inte erkänna det. Sen gullig, sen elak...Jag tycker inte det är konstigt att jag är förvirrad!

Det finns något som är värre nu, han spelar mer och mer. När han kom från Frankrike igår mötte jag honom av en slump. Han försökte vara sur eftersom vi "tjafsat" på sms. Han tycker jag är jobbig men öppenbarligen inte jobbig nog för att be mig dra! Så? skitsamma. Jag ser på honom han lyser i ögonen när vi pratar. Han ska hem och ta en öl, hmmm kl:13.00. Ovarja ner. Ok sa jag jag ska gå och ta hand om Niklas.
Jag sa även öl är gott, bjuder du, då log han.
Vi skiljs efter jag sagt att han inte ska vara så arg på mig, jag är den snällaste han har!
På kvällen går jag ut, träffar Anna och hennes syrra, de spelar. Jens är i parken med vänner och gungar barnen och de andra spelar. Anna ser lite hård och sur ut men det struntar jag i. JAg och hennes syrra går när hon kommer. (Hon lämnade tuggimi till Niklas) ute. KL. är typ 21.00. ??? Vilket liv!
Vi pratar om allt, vi promenerar runt. Jag tänker på Jens. Då sa hon att förrut satt Anna och spelade och Jens med Niklas i knät, ILLA. Jag fick en klump i magen fasen han är nere igen i skiten tackvare henne och relationen till mig. Hoppas att det är mest för henne, för det var efter midsommar allt blev riktigt illa. Tro det eller ej, men jag vill ha honom ännu. Men jag borde nog dra mig tillbaka, vill han kommer han, så är det ju. Jag hoppas att lägenheten blir klar snart och att de bråkar så in i helv...hihi förlåt.
Jo, hon har spått sig, men hans kopp var TOM och inget om mig, det var med ett leende jag sa till Anna du ska nog inte tro så mycket på spåtanten hihi. Jag kan ju spå henne istället hmmmm. Gratis.
TOM kopp, hihi konstigt utan stenar. ja,ja.
Är jag elak som är vän med Anna också, möjligt men jag känner att det dör ut ju mer jag umgås med hennes syrra, hon är gulligare. Och alla snackar gojja om Anna, i deras krets, konstigt det med.
Jag längtar efter Jens men ska ta det lugnare...
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
Ladie-666
2 sep 06 - 15:25
(Har blivit läst 98 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord