Makt fördärvade inte - fördärv sökte makten |
ta med dig en massa
masker
bedäglighet
charlatanism
sken och fantomer
lögnens ichor
janusansikte pyttsan,
du behöver fler än två
mycket fler än så
och minst tio ess i rockärmen
du ska nämligen in i maktens korridorer
|
|
|
|