Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kickstart my heart [m/m] - del 38

.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Mp3 - 9 nov 15 - 02:59
Okej en del av mig (den realistiska delen) tycker det är jättebra att det går långsamt framåt mellan Maddox och Nash men en annan del (en orealistiska) vill bara att det SKA BLI NÃ…GOT MELLAN DEM NU!

Sista stycket var så himla bra. Jag älskar att du använde sig av upprepningar; det gav så mycket tryck i orden. Och det sista "Han hade redan fallit för honom. Så hårt." - så himla bra! <3
Likeyoudcare - 20 okt 15 - 22:09
Har varit bortrest och äntligen läst de senaste delarna! Så bra :D Tycker det är fint att Maddox öppnade upp sig litegrann för Billie, även om han inte var helt ärlig med vilket kön personen han har panik över är. Men jag kan förstå att det är ett känsligt ämne, och att lista ut sin sexualitet kan vara riktigt förvirrande. Jag vet inte riktigt hur bra jag "känner" Billie, men jag vill gärna tro att han inte skulle reagera negativt och dåligt på ifall Maddox var helt ärlig. Det känns ändå som att Billie,trots sina misstag, bryr sig om Maddox och som att han skulle kunna vara ett riktigt bra stöd för Maddox i det här.

Superfint att Nash verkligen har insett att det är lönlöst att försöka intala sig att Maddox bara är en kompis. När de sa till varandra hur glada de båda är över att de blivit vänner och kommit varandra nära blev jag helt varm. Ã…h mitt hjärta :)
Ser jättemycket fram emot nästa kapitel!
mizzkitty - 18 okt 15 - 01:23- Betyg:
OMG, så sjukt bra del alltså :D. Sötaste på slutet ju,
klart han skulle falla för Maddox. Han verkar supercharmig
och oerhört snäll. Lätt att hänga med och den röda tråden
finns igenom hela berättelsen. Fortsätt så :)

Skriven av
ilenna
17 okt 15 - 21:25
(Har blivit läst 161 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord