Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kickstart my heart [m/m] - del 36

.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Mp3 - 9 nov 15 - 02:25
Alltså jag har hängt på dikta i snart 10 år och aldrig vetat om det där med kommentarsrutan?! Helt galet!!! Som en ny värld har öppnat sig för mig!

Till kapitlet; jag tycker det var riktigt bra, gillar att du efter kyssen fortsätter att det går långsamt framåt och att det inte direkt blev något mellan dem utan att det får rulla på i en långsam takt!
Likeyoudcare - 15 okt 15 - 19:06
Hahahahahahaha. Alltså. Jag hade ingen aning om det där med kommentarsrutan!! Blev genast mycket mer läsvänligt :)

Och kapitlet är som vanligt supernajs :) Tycker det är fint av Maddox att hjälpa Nash, och få honom att må bättre över att han inte är så bra på engelska. Sedan vet jag inte om Maddox var medveten om det där och då, men det är ju bra för honom också att se att Nash kan visa sig lite sårbar och ledsen och att det inte är farligt. Det gav ju Maddox chansen att få ta hand om honom, vilket han ändå verkar känna att han vill. Lite beskyddande sådär. Superfint!!
arbok - 15 okt 15 - 15:48
nu har jag inte läst ditt kapitel eftersom jag inte ens börjat läsa storyn än, men om vi bortser från det, jag hade ingen aning om det där med kommentarsrutan? herregud. så länge som jag hängt på den här sidan utan att ha en aning ):

Skriven av
ilenna
15 okt 15 - 03:02
(Har blivit läst 167 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord