Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kickstart my heart [m/m] - Hjälp :D

guys, i need your help ;) ni som läser min story; förhoppningsvis är ni fortfarande några st i alla fall :D, har ni några idèer/önskemål på händelser?
jag vill inte avslöja för mycket eftersom jag har en del oupplagda kapitel kvar; men om ni tänker bortanför att ni säkert lika mycket som jag bara vill att nash&maddox ska fatta att dom säkert skulle vara perfekta ihop haha, och istället tänker mer vardagligt? Vad skulle vara kul att läsa? Det kan vara något särskilt som kan hända i skolan (jag känner mig tråkig när jag skriver att dom liksom bara har lektioner.), eller något nash&maddox kan hitta på utanför skolan.
det kan vara nått som handlar om nash&elias eller maddox&will. you name it :)
och det behöver inte bara vara bra saker heller utan har ni något förslag på mindre drama så får ni mer än gärna skriva det också!(om ni tex. tycker att maddox borde göra det ännu lite svårare för sig själv och bråka med nån; Vad skulle det kunna handla om? osv.) dock helst grejer som ändå går att få ner i ett kapitel; så att det inte är något -jättedramatiskt-.
jag vet nämligen lite saker som ska hända men jag behöver ´fylla ut´ med något emellan, och jag vill inte att det ska vara just utfyllnad bara utan något ni faktiskt skulle vilja läsa :D

så snälla, skriv om ni får minsta lilla idèe. Det spelar ingen roll om det är något random - ibland behövs det så lite för att ge inspiration.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
ilenna - 13 okt 15 - 01:54
tack, tack!! jättesmart att du tänkte på det med maddox och elias/jasmin - för det är precis som du säger; att nu får dom alltid förlita sig på vad nash tycker ;) ska absolut försöka få till något sånt!
och ang. flirtandet, jag är också en sucker för det haha :D tack för påminnelsen!
gillade det senaste förslaget också, vill som sagt inte avslöja vad som händer i dom kommande kapitlen men jag ska spara det där tipset till senare! så det kanske slängs om lite men fortfarande samma grundièe ;)
tack igen, jättesnällt :D <3
Likeyoudcare - 13 okt 15 - 01:40
Och just det, jag gillar också när det är lite ångestladdat. Tycker det finns potential i storylinen att Nash tänker att han inte får börja hoppas. Maddox kanske sakta men säkert inser att han har känslor för Nash men försöker flirta lite mer med tjejer (för att bevisa för sig själv att Nash bara är en kompis) och att Nash på något sätt får höra om det eller se det med egna ögon. Detta kanske då gör att Nash försöker distansera sig lite, vilket i sin tur gör att Maddox måste erkänna för sig själv hur det ligger till eftersom han inte trivs med att det blir konstigt och stelt mellan honom och Nash. Ah jag vet inte. Jag gillar lite drama och krokiga omvägar i alla fall :P Sen får du göra precis som du vill, men nu har du lite spretiga idéer från mig :) Såg nu också att du efterfrågade saker som kan skrivas i ett kapitel, och det är väl kanske inte det här. Ser fram emot nästa kapitel!
Likeyoudcare - 13 okt 15 - 01:31
Jag tycker det skulle vara najs att få läsa om att Maddox på något vis får spendera tid på tu man hand med Elias och Jasmine (fick tillfälligt hjärnsläpp nu, visst heter hon så?) för att de också ska börja förstå honom lite mer själva, och inte bara utifrån Nashs perspektiv. Det behöver inte alls vara några stora grejer. Det kan vara att både Maddox och Elias/Jasmine väntar på Nash, och att de därför måste prata med varandra eller att de tvingas jobba ihop under någon lektion eller vad som helst. Bara så att de också får en bättre relation till Maddox, så att de inte alltid behöver förlita sig på vad Nash försvarar Maddox med när och om han hamnar i trubbel.
Sen är jag en sucker för lite tafatt flirtande, som kanske inte ens är medvetet. Lite för långa blickar, händer som råkar snudda och som ibland kanske också råkar dröja lite för länge innan man avbryter beröringen... Sånt :P

Skriven av
ilenna
12 okt 15 - 19:13
(Har blivit läst 170 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord