Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kickstart my heart [m/m] - del 34

.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Mp3 - 9 nov 15 - 01:59
Ã…h åh åh åh åh! Det kysstes!!! En liten kyss men ändå! De kysstes!!! Blir alldeles pirrig bara jag tänker på det!!

Jag tycker absolut att det känns trovärdigt, och som jag skrivit i tidigare kommentarer så tycker jag att du bygger upp allt i precis lagom takt!

En sak jag tänkt på är att du skriver "shiet", då tänker jag att man ska uttala det "shiEt" också? Alltså med betoning på E:et? Hur som, väldigt intressant!
Likeyoudcare - 11 okt 15 - 23:56
Jag tycker det känns trovärdigt! I början tyckte jag kanske till och med att det tog lång tid innan de ens började interagera med varandra :P Alltså, vi är ju på 34:e delen så det har i alla fall inte gått för snabbt enligt mig. Men med tanke på Maddox karaktär tycker jag det är trovärdigt att det ändå har tagit tid för dem att ens börja prata med varandra, och att sedan också börja öppna sig för varandra. Sen tycker jag det är bra att du skriver fram det som att Maddox inte riktigt vet varifrån impulsen att kyssa Nash kommer. Han har ju ändå bara blivit attraherad av och varit med tjejer fram tills nu verkar det som. Så det är inte så konstigt att det kommer ta ännu lite tid för honom att förstå vad det är som händer mellan honom och Nash.

Jättesött kapitel förresten! Blev helt varm när jag läste det. Och du har lyckats pricka in stämningen jättebra när de kysser varandra. Ser som alltid fram emot nästa kapitel!! :)

Skriven av
ilenna
11 okt 15 - 03:19
(Har blivit läst 157 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord