Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kickstart my heart [m/m] - del 31

.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Likeyoudcare - 5 okt 15 - 21:14
Tycker det är väldigt bra att det äntligen är någon annan än Maddox som vet om vad som hände på hans förra skola. Det måste ha varit så fruktansvärt tungt att gå och bära på själv. Älskar hur du skrev hela scenen mellan Nash och Maddox. Jag har sagt det innan och jag säger det igen: jag älskar hur deras relation utvecklas.

Det är också bra att Maddox börjar komma i kontakt med lite andra människor, som han faktiskt skulle kunna bli vän med på riktigt. Och inte bara så där ytligt som det verkar vara med Will och de där. Jag är dock lite fundersam över hur storylinen med Liam och Jake kommer utspela sig... Förhoppningsvis kan de också fungera som ett sätt för Maddox att komma ifrån dåliga mönster. Nya vänner liksom. Men kanske inte. Det verkar ju som att Liam också har erfarenhet av slagsmål. Men det kanske är i det förflutna. Jag vet inte. Jag hoppas bara att det kan fortsätta gå i en lite mer positiv riktning för Maddox :)

Vill så gärna läsa nästa del. För min del får de gärna vara hur långa som helst hehe. Men jag förstår att det kanske blir svårt att skriva så långt, och det är ju bra för oss som läser också att det uppdateras ofta. Det är bara så bra, så det är lite svårt att vara tålmodig och vänta! Men det är väl bra betyg antar jag ;)

Skriven av
ilenna
5 okt 15 - 16:53
(Har blivit läst 150 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord