Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kickstart my heart [m/m] - del 11

[eventuellt redigeras det här kapitlet och läggs upp igen.]
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
arbok - 7 dec 15 - 21:17
Tycker Love verkar jättegullig. Älskar rufsiga pojkar. Trodde inte han skulle vara elak när Nash inte ville fortsätta, men tyckte det var bra att han inte blev sur eller någonting. Han kanske blev besviken i hemlighet, men gillar liksom hur lätt han släppte det och lugnade Nash innan han hann bli nervös och skämmas eller så.
Ӏh lägg av, jag är rätt full så det hade förmodligen inte blivit så himla bra ändå” – Hehe. Så söt. Han kommer säkert inte vara med igen men han har ett fan i alla fall, och det är jag.
JennnyJ - 30 jul 15 - 12:29
Det här var en jättefin och bra del, tycker jag! Jag älskar hur svårt du ändå gör det för Maddox, hur han får kämpa och hur saker och ting liksom inte faller på plats - så som man vill att det ska göra. Så som man kanske först tror att det har gjort. Som det där med att ingen annan än William visste att Maddox skulle komma, att de andra var tveksamma. För det är ju en sak, att hänga med folk i skolan, och en helt annan att ses på fritiden. Då menar man ju allvar, med att försöka bli en del av gänget. Jag tror dock att sånnahär utmaningar är bra - det testar alla inblandade. Och Leon som har varit tillsammans med Linnea. Linnea som det kanske skulle kunna bli en fling med. Alltså oj, oj - ser SÃ… framemot hur du spelar den biten. Om det blir så att Maddox vill hämnas på Leon, eller om det är Linnea som vill göra det. Eller om det liksom bara händer. Spännande, vilket som! Och Nash som stöter på folk ute på krogen. Alltså mitt hjärta! Jag var så lycklig, när han följde med hem. Trots studentrum och trots nervositeten. Och jag tycker han verkade så väldigt fin, killen som tog med honom hem. Varför ska alla vara så väldigt, väldigt fina hela tiden? Mitt hjärta klarar inte av all finhet. Det liksom blir för mycket, hjärtat blir för stort och för ömtåligt. En jättebra del, verkligen! Tycker vi lär känna dem allt mer och mer för varje del som läggs ut och det gillar jag. Jag gillar verkligen det här.
BrokenCase - 27 jul 15 - 12:09
Alltså, åh!!! Äslakr hur man Kommer in in Maddox hjärna och hur han MÃ…STE komma in i detta killgäng och inte sabba det. Man känner ju igen sig lite, om man börjat i en ny skola och verkligen vill in i ett gäng så att man inte går glida runt solo genom åren! Jag tycker faktiskt du varit super på att skriva "fest" scener och gillade även denna. Bra skrivet! :D

Skriven av
ilenna
26 jul 15 - 01:29
(Har blivit läst 175 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord