Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Rumskompis

Hej! Jag håller på och försöker hitta någon rumskompis till hösten, jag studerar i Linköping. Detta visade sig inte vara så lätt som jag trodde, har något något tips på hur man kan hitta någon? Sidor man kan besöka eller om ni själv har vänner som letar? All hjälp godtas tacksamt!

Kram Eclipse
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Eclipse - 11 mar 14 - 13:37
Jo visserligen, men det är samtidigt extra svårt att hitta lägenhet då..
Tiggarflikkan - 11 mar 14 - 10:51
Det kanske blir lättare efter att folk har fått besked om att de verkligen ska börja i Linköping, alltså någon gång i juli? Tänker att det borde finnas många blivande ettor som plötsligt får desperat behov av bostad då. :)
Eclipse - 27 feb 14 - 12:03
Jag har skickat in annons på blocket och även en på universitetets anslagstavla. Har fått en del erbjudanden men de flesta vill flytta in med någon NU och jag kan inte förrän till hösten... Jag har pratat runt men känner inte så många fler än de i min klass och de känner ingen..
nattblick - 27 feb 14 - 01:58
Nej, jag vet inte. Men jag hoppas att du hittar någon rumskompis snart :) Men kanske som har skrivits nedan skulle jag nog rekommendera blocket, eller egentligen allt som går att göra. Fråga kompisar, någon känner säkert till någon som söker precis som du :)
glasbit - 26 feb 14 - 23:52
Facebook. Blocket. Eller verkligheten :)

Skriven av
Eclipse
26 feb 14 - 10:55
(Har blivit läst 197 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord