Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Högskoleprovet

Hej! Om några månader är det dags för högskoleprovet igen och jag behöver verkligen förbättra mitt resultat från förra gången. Så min fråga till er, hur pluggade ni inför provet och såg ni stor förändring när ni plugga o inte plugga? Ifall ni har skrivit provet flera gånger alltså. Skriv gärna tips ifall ni har det!
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
nattblick - 7 apr 14 - 16:49
Det bästa tipset jag har är nog att öva på gamla prov. Det är många som säger att det är jättebra att göra det.
glasbit - 12 jan 14 - 02:03
Öva på gamla prov. På tid. Var inte bakfull. Jag tappade 0,1 poäng
genom att va bakis. Höjde mig igen när det kom in mer matte.
Men jag har övat inför varje prov, tror det krävs om man vill ha ett
tämligen ok resultat.
bluesky - 8 jan 14 - 22:10
Jag pluggade inte alls inför det, och det gick skitdåligt. Även delar jag VET att jag är bra på (t.ex engelska) gick hemskt. Slutade med ett HP på 0.9, när jag säkert skulle klarat 1.2-1.3 om jag pluggat lite.

Så jag håller på att läsa på nu, men ska inte börja plugga igen fören 2015, så inge brått!! (mitt tips är att om du planerar att plugga vidare... är du det minsta skoltrött, även bara lite... vänta 6-12 månader ist :))
gbg_95 - 6 jan 14 - 23:47
lena123: Aa jo, tänker helt klart plugga inför provet men det svåra här är att man inte vet direkt vad det är man ska plugga på, haha. Men tack! :)

Mp3: Aa har hittat flera gamla prov som man kan skriva ut, så det blir väl att plugga på de. Haha för mig gick det sämre andra gången jag gjorde provet..
Mp3 - 6 jan 14 - 22:52
Jag pluggade på flera gamla prov, bästa sättet då hp-provet är väldigt speciellt. Och första gången jag skrev gick det sådär, då hade jag inte pluggat direkt mycket, men andra gången gick det bättre och då var jag bättre förberedd. Så jag tror absolut på att det lönar sig att plugga innan.

Skriven av
gbg_95
6 jan 14 - 04:26
(Har blivit läst 137 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord