Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Söker uppmärkamhet

Pallar inte folk som är 20+ som tar kort på sin kropp
och lägger ut på FB! Och skriver nåt med åh nu ska jag sluta äta godis de är så svårt.
P A L L A R I N T E!
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
ABC_123 - 5 maj 12 - 20:29
Jag vill inte lägga mej i men är det inte mer onödigt att skriva en kommentar om att inlägget är onödigt? Då visar man väll bara att man bryr sig? eller....?
bluesky - 5 maj 12 - 17:44
dagg: jag tycker man ska vara försiktig med att kalla andras inlägg för onödiga. Det som kan läsas ifrån det är att du tycker hennes tankar är onödiga. Många slänger runt med "onödigt inlägg", när det är en person som vill dela med sig av något, sina tankar, och de inte är "djupa" eller handlar om deras trassliga liv osv. Bara för att Jills inlägg inte handlar om världskriser betyder det inte att vi inte ska behandla det hon vill ta upp och prata om med respekt.
Ciissii - 5 maj 12 - 14:19
och ändå är du vän med dom?
bluesky - 4 maj 12 - 13:37
Svampar: jag menar att det är mer förståligt
blackgirl - 4 maj 12 - 02:06
Hej, jag är vackra sexton år och det roliga är att vara sexton och bekräftelsebehov är sant. BARA FÖR ATT INGEN SKA MISSA PRATAR JAG OM MIG SJÄLV. Men å andra sidan är det helt naturligt. Om det gör dig lyckligare tänk på något du har som du är stolt över och vet att den personen inte har. Sen klickar man ner bilden. Life goes on. c; Kram på dig.
svampar - 4 maj 12 - 00:07
bluesky- Så det är alltså mer okej om man har större bekräftelsebehov? Jag skulle nog tycka tvärt om. 20+ kan tänka till lite bättre (no offends), de lägger kanske inte ut bilderna för att andra ska kommentera "du är så snygg puss" etc för bekräftelse, de lägger snarare ut bilden för att man är stolt över något eller för, som du sa innan, att motivera sig själv. En yngre kan känna att man måste lägga ut det, för att alla andra gör det.
Å andra sidan, kan det kanske ses som patetiskt om en 20+ lägger ut bilden, eftersom man inte längre är tonåring och inte bör bete sig som sådan..
bluesky - 3 maj 12 - 23:28
svampar: jag tror att 16åringar har ett större bekräftelse behov, och det är ju mer egoistiska i sin natur så det blir nog mycket mer "se mig, hör mig" i den åldern än i 20-årsåldern.
Tiggarflikkan - 3 maj 12 - 23:17
Jag skulle tycka det var mer skrämmande om en tjej på 12 gjorde det.
rebecc - 3 maj 12 - 23:09
Snarare irriterande med folk som irriterar sig på sådant.. Låt dem, eller låt bli att kolla?

Jag brukar säga att man har en "obalans" i sig själv så fort man irriterar sig på något, för de dagar då man mår verkligen bra, så finns inte ens tanken på att klaga! ;)
svampar - 3 maj 12 - 22:45
Är det någon skillnad om en 20åring eller 16åring gör det?
bluesky - 3 maj 12 - 21:22
dagg: bilderna kommer upp, och oftast läser man texten utan att ens tänka på det. Men det är ju bara att scrolla vidare :)
bluesky - 3 maj 12 - 21:10
dagg: visst kan det vara löjligt, men gnäll tycker jag inte att det är. Men det ses väl olika. Tycker det är starkt att se att man behöver göra en förändring, och att våga visa sin kropp :)

Jag blir mer irriterad på de som lägger upp nya bilder från mobilen hela tiden, så att det inte skapas album -.-
bluesky - 3 maj 12 - 21:06
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1kagafqr91rsb68 lo4_500.jpg

åååh jag måste sluta äta godis!

;) nej skoja bara. Men varför irritera sig på sånt för? För en del kan det vara en motivation att gå ned i vikt, att lägga upp bilder på sig själv som ett sätt att tvinga sig själv till förändring. Att lägga upp dem på nätet gör också att de är "säkra" och försvinner inte, om man vill jämföra senare :)
MimmiKitmiri - 3 maj 12 - 20:47
Och jag pallar inte människor som har Facebook och klagar.

P A L L A R I N T E!

Skriven av
jill90
3 maj 12 - 20:31
(Har blivit läst 304 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord