Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

[M/M] Distansens Effekt På Ett Hjärta (oneshot)

Jag inser att jag har varit asdålig på att uppdatera, men nuuu är jag minsann tillbaka från Pridefirandet och ska försöka sparka mig själv där bak lite, så det blir lite mer action. Hehu.
Anyways, här får ni en oneshot, eller en kortare novell av något slag. Den har ingen direkt koppling till något jag har skrivit hittills, men jag hoppas den duger. (A)

Varning för en hel del explicit m/m material, yo.
Fan. Klockan är redan tre.
Jag tar av mig hörlurarna och börjar stränga av datorn. Det har blivit något av en dålig vana att sitta uppe till klockan sex på morgonen såhär under sommarlovet. Jag har alltid varit en nattmänniska, men jag vet att det kan bli rätt jobbigt i längden, för att inte tala om den sömn man går miste om. Och jag går inte upp morgonen efter att ha suttit uppe till de hädiska morgontimmarna – jag går upp på eftermiddagen.
Ett effektivt sätt att vända på dygnet, men inte fullt så effektivt när man ska upp och jobba dagen efter.
Jag gäspar stort. Men samtidigt som jag väntar på att laptopens skärm ska släckas ner, ser jag min mobil blinka till och displayen lyses upp. Ett sms. Hade jag inte fått det skulle jag nog inte ha reflekterat över att den låg där. Hade antagligen fått springa runt halva lägenheten och letat efter den i ren panik nästa dag, för att sedan inse att den legat vid datorn hela tiden. I bakhuvudet tackar jag vem det nu är som påmint mig.
Tar upp mobilen och läser namnet som kommit upp; Pojkvän.
Jag ler lite. Ibland undrar jag om människan sover över huvud taget, någonsin. Men jag öppnar meddelandet, och blir inte alls överraskad över vad det står:

Kom och lek med mig, jag har tråkigt *:

Jag stänger ner datorskärmen och börjar gå mot min säng medan jag svarar.

Ska precis gå och lägga mig. Men du kan komma och sova med mig om du vill? <3

Det är en såndär push-pull lek vi har. Även om han är flera mil från mig, och klockan är tre på morgonen, så skriver vi som om vi är helt övertygande att den ene kan komma och sällskapa den andre på sekunden.
Och bara några sekunder efter jag skickat iväg meddelandet surrar mobilen till igen.

Men tråk. :c Dessutom vill jag inte sova med dig, jag vill ligga med dig. (A)

Jag drar min svarta t-shirt över huvudet och kastar den åt sidan. Den landar på en närmare gigantisk hög av kläder vid fotändan av min säng. Knäpper upp mina jeans och ger dem samma behandling tills jag står i bara underkläderna. Jag biter mig i underläppen när jag knappar in mitt nästa sms.

Kom då *:

Jag hinner precis krypa ner i sängen och dra täcket över mig innan displayen lyses upp igen.

Sex?

Jag fnyser till, men ler lite. Innan jag svarar lägger jag mig till rätta på madrassen och släcker lampan i fönstret. Nu är det bara mobilen som ger ifrån sig ett starkt sken som nästan ger mig huvudvärk och får mina ögon att protestera. Men samtidigt börjar det pirra lite i mig.
De gånger vi har legat med varandra har det varigt riktigt hett. Men telefonsex har jag än så länge inte kunnat inkludera i mina sexuella meriter.

Över telefon?

Jag känner mig tvungen att fråga, för ibland han älskar att få mig alldeles vansinnig av lust, för att sedan byta samtalsämne helt. Min sötnos är inte barmhärtig alla gånger.

Mhm <:

Jag kan känna hur jag blir varm under täcket. Fjärilarna i min mage börjar fladdra febrilt, och jag kan redan höra hans röst i mitt huvud. Så istället för att skicka ett meddelande tillbaka, knappar jag mig fram i mobilens kontaktlista. När jag kommer till kontakten Pojkvän klickar jag på den gröna luren, och de långsamma tonerna börjar gå fram.
Efter tre stycken hör jag ett svagt klick, och snart hör jag hans låga stämma i mitt öra.

”Hej, älskling,” säger han, och jag kan höra hur han ler – det där sluga, småflörtiga leendet som får mig att göra helt utflippade saker, bara för hans skull.

”Hej,” hälsar jag tillbaka ut i mörkret av mitt rum.

”Jag saknar dig,” kommer hans röst igen, ”Jag vill att du ska vara här, med mig, nu.”

”Jag också.”

Det blir en kort paus. Jag hör att hans fönster är öppet på andra linjen; när vi är på hans rum är det alltid så varmt att fönsterna måste hållas öppna. Då hörs trafiken utifrån.
Det är lugnande. Att ligga tätt ihopkrupna på hans säng och bara lyssna på trafiken utanför.

”Vad har du på dig?” frågar han efter ett momentum av stilla tystnad, sådan tystnad som bara kan uppkomma mellan två personer så tidigt på morgonen.
Jag ler lite åt frågan – klichéartat värre.

”Bara kalsonger. Du?”

”Lila kalsonger och ett linne.”

Det blir tyst för ännu en sekund.

”Okej,” säger jag sedan, ”Är du hård?”

Han fnittrar till.

”Jupp. Min mage har sällskap.”

Jag ler och sluter mina ögon. Mörkret i mitt rum blir ännu mer kompakt bakom mina ögonlock.

”Själv?” frågar han, och jag tar ett djupt andetag och låter min hand vandra neråt, längsmed min kropp, för att stanna en bit under min midja och lirka sig in under resåren på mina kalsonger.

”Ja,” andas jag, och drar ett par gånger innan jag låter mina knän falla utåt, så jag ligger med benen åt sidorna.

”Jag skulle vilja röra dig nu,” hör jag hans röst i telefonen, och en il av något som bara kan beskrivas som åtrå skjuter nerför ryggraden på mig.

”Jag vill att du ska röra mig,” mumlar jag tillbaka.

Jag hör hur han drar in luft i sina lungor, och innan han hinner hejda sig ger han ifrån sig ett svagt stönande.

”Du är verkligen kåt, eller hur?” småskrattar jag.

Han fnittrar till igen. Det där söta, oskyldiga, obarmhärtiga fnittret som inte gör mig annat än galet hård för honom.
Hela honom, varenda beståndsdel av hans existens. Hans mun. Hans läppar, hans tunna midja och hans smala höfter… Och han vet precis vad han gör med mig.

”Vet du,” börjar han, med en röst av rökig sammet, ”om jag var hos dig nu, skulle jag kyssa din hals.”

Omedelbart uppenbarar sig bilder för mitt inre öga, rörliga bilder av hans läppar mot min hud.

”Jag skulle röra med tungan vid det där stället på dig där jag kan känna din puls, och sedan skulle jag sluta mina läppar om det och suga tills allt blod rusar upp till ytan och ger dig ett sugmärke,” fortsätter han, belåten med sin utförliga beskrivning.

”Mhm", andas jag uppmuntrande medan jag lyfter min bakdel så jag kan komma ur mina underkläder helt.

”Och sen…”

Jag väntar spänt på vad han ska reta mig med härnäst, men uppföljningen kommer aldrig.

”Och sen…?” menar jag, men han ger inte ifrån sig ett ljud.

”Rickard?” försöker jag igen.

Sedan hör jag hur han ler mot telefonluren. När han talar igen är hans ton är full av förväntan:

”Vad skulle du göra sedan?”

”Jag skulle…” börjar jag skakigt, ”Jag skulle röra dig, överallt.”

Det är helt tyst i luren, förutom ljudet av hans något ansträngda andetag – och jag kan bara anta att han gör samma sak som jag själv.

”Mina händer skulle vara överallt på din kropp.”

Jag blir tvungen att svälja innan jag fortsätter. Min mun är helt torr.

”Över din rygg… din mage… din rumpa.”

Jag hör ett flämtande, och jag vet att han låtsas att det är min hand som far över hans nedre regioner; det gör jag också.

”Jag skulle ta din kuk i min hand. Göra det skönt för dig.”

Min röst håller inte längre. Jag rodnar åt mina egna ord, och vet att om jag fortsätter beskriva kommer jag inte klara av att lyssna till hans små stön, så nära men ändå så långt bort.
Jag behöver honom framför mig, och det är nu.
Hans andetag är ännu mer orytmiska nu, snabba och korta, men han andas in djupt och harklar sig lite grann innan han börjar prata.

”Jag skulle kyssa dig nerför din kropp, och när jag kommer till din mage skulle jag stanna upp… doppa spetsen av min tunga i din navel… och sedan fortsätta nedåt.”

Aha, pojkvän med navelfetish, tänker jag och ler lite.

”Sedan…” han flämtar till lite, ”Sedan skulle jag lägga min mellan dina ben och ta dig i min mun.”

Jag ger ifrån mig ett stön från djupet av min bröstkorg åt det – han vet minsann hur han får mig upp i varv.
Min högra hand går som slidstyrningen på ett ånglok över min hårdhet, och jag får andas djupa, snabba andetag för att inte tuppa av totalt vid ljudet av hans röst. Jag skulle inte bli förvånad om jag låter som ett ånglok själv vid det här laget.

”Jag skulle suga dig långsamt ett par gånger innan jag skulle öka tempot, och...”

Min hand rör sig övernaturligt snabbt, och jag hör tydligt hur hans gör samma sak.

”… Jag skulle hålla dina höfter och leka med min tunga över alla dina känsliga ställen--”

Han avbryter sig själv med ett kvidande läte.

”Rickard,” viskar jag hest och biter mig hårt i underläppen för att förhindra ett liknande ljud.

Jag kastar bak huvudet och nu går min hand i tvåhundra kilometer i timmen. Hans namn slipper ut från mellan mina halvöppna läppar igen.

”Och du är så hård i min mun,” fortsätter han sammanbitet, som om han är fast besluten att inte släppa taget än, ”Jag kan känna att du är nära nu.”

Det är jag. Min rygg är så välvd att den inte längre har kontakt med madrassen under mig, och min fria hand har ett så krampaktigt grepp om underlakanet att det nästan rivs sönder när jag drar i det.

”Fortsätt, älskling,” får jag ur mig tillslut, det låter strävt och bedjande, men jag kommer att störta framstupa in i oblivion vilken sekund som helst nu, och jag vill inget hellre än att höra hans röst när det händer.

Jag vill känna hans varma hud mot min, hans fuktiga, mjuka läppar mot mina, hans händer på min kropp… Åh herregud, jag kommer att explodera när som helst.

”Sedan skulle du--skulle du--” hans andetag kommer så snabbt att de nästan är synkade med mina, ”Sedan skulle du ta tag i mitt hår och trycka ner mig så att du kom längre in i mig, och--”

”Fan, Rickard.”

”Och du skulle komma i mig,” säger han tillslut, andlöst, och jag ger ifrån mig ett så högt stön att det ekar mot väggarna i mitt becksvarta rum – och släpper alla hämningar.

Jag kan höra ljuden som han gör som i ett sorl någonstans långt bort i fjärran, men de vita fyrverkerierna bakom mina ögonlock dränker alla andra ljud. Det är underbart. Han är underbar.

Mina öron ringer när jag till sist slår upp ögonen och tar ett djupt andetag. Mitt hjärta slår hårt i bröstet på mig, och jag känner en metallisk smak i munnen: jag måste ha bitit mig i läppen av ren reflex när jag… när jag…

”Herregud,” mumlar han utmattat in i luren efter några sekunder.

Jag ger ifrån mig ett andlöst, kort skratt.

”Du är bäst på det där,” säger jag, och slappnar av i hela kroppen – mina leder gör ont efter att ha varit spända som stålfjädrar.

”Du är inte så dum själv.”

Jag ler. Sedan är vi tysta i några minuter. Våra hjärtslag går tillbaka till det normala, och till slut andas vi inte ansträngt längre. Jag är den första som bryter den bekväma tystnaden:

”Mitt täcke är kladdigt.”

Han skrattar till. Ett vackert, klingande skratt som jag skulle kunna lyssna på under resten av mitt liv.

”Jag lovar att hjälpa till att byta när jag kommer över nästa gång, älskling.”

Jag instämmer lyckligt, och undrar för mig själv vad jag kan ha gjort för att förtjäna någon så fantastisk som honom.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
YouWillBeAMemory - 22 feb 10 - 15:04- Betyg:
grymt dude :D
Fiiiaaas - 27 jan 10 - 18:11- Betyg:
fy fan va duktig du är, har fan ingen hjärna att tänka med längre :O
D där borde ha en större varning!
Dom var ju så söta men oxå så heta :)

Hur gör du?! :O
SoGetLost - 29 nov 09 - 01:02- Betyg:
ooh;o;o super bra ju:D:D:D:D as gulliga ju:D:D:

super bra skrivit, mee like
EMORAiNBOW - 13 sep 09 - 01:12
Öööööööööööööööööööööööh. *ointilligenta läten* Alltså, min hjärna är bara så mos att jag inte vet vad jag ska skriva, ta det som en komplimang =__=' Du tog fullkomligt andan ur mig och nu är jag besatt av dina texter, dina ord, hur du bygger upp meningar: JAG ÄLSKAR DIG! Eller ja... du fattar, haha xD Det här var.... hett!!! Ohohoho, bäst <3
skapelse - 4 aug 09 - 01:27- Betyg:
Woo, brutala ord gillar vi!
Jag kunde inte låta bli att le under hela novellen, det var verkligen.. VERKLIGEN sött och hett och gulligt.
Mp3 - 3 aug 09 - 23:17
TJOHEJ.
Jag har ett brett jäkla leende placerat över mina läppar för att det där helt enkelt var extremt sött, och vackert och hett och ja, allting.

.
Boegapa - 3 aug 09 - 21:34- Betyg:
AAAAAAHHHHWWW! Jag blev helt, big smile och MEN VAD SÖTT! *-*
Mwihihihiiiiii, jag känner mig pervotant :3
JAG VILL HA MER AV DIG, OCH HEJ DET DÄR SKA VI INTE ALLS MISSTOLKA 8D

Skriven av
asfolk
3 aug 09 - 21:24
(Har blivit läst 311 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord