Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

"Bästa vän"? del 2

Hehe, jag tackar för alla kommentarer på förra delen. Här kommer nästa, förlåt att den vart kort, men jag hade hjärnsläpp ;)
Ni kommer nog inte få vänta så länge på nästa nummer, men jag vill faktiskt ha kommentarer ändå ;)

Jag ligger i sängen och stirrar upp i taket.
En sak jag inte förstår är varför hon gick med på att träffa mig när hon ändå inte hade tänkt komma…
Kanske hon ville göra bort mig eller någonting, jag vet inte alls längre.
Men klockan är bara 8 på en fredagskväll och jag kommer ihåg festen alla pratade om i skolan, den där festen som alla är bjudna på.
Den där festen där allt kan hända.
Jag funderar inte ens på saken.
Jag klär på mig en kort kjol, svart tröja där det står ”Anything is possible” och så tar jag på mig mina klackskor, fast jag vet att jag kommer ångra mig på festen.
Jag ropar till mamma att jag går ut, sen sticker jag.
Festen är det den populäraste killens. När jag kommer fram är det proppfullt med folk i huset. Det är någon full tjej som släpper in mig och hon var VERKLIGEN full. Dom serverar tydligen väldigt mycket alkohol här, men det är verkligen inte det jag är här för. Jag vill bara träffa folk och ha kul istället för att sitta hemma och deppa.
Kanske jag hoppas djupt inom mig att någon kanske tar sig tid att bara sitta och prata med mig på den här festen. Det är den första ”festen” jag går på och jag är ganska spänd.
Jag går in i ”vardagsrummet” där alla ungdomarna är och jag märker på en gång att jag inte passar in. Folk dansar och skriker vilt till varandra, nästan alla är fulla.
Jag är en sån tjej som avskyr alkohol och faktiskt såna här fester, ändå gick jag hit… Hit av alla ställen. Jag sätter mig i en av sofforna där de flesta ungdomarna sitter på en dyna tillsammans och antingen pratar eller gör andra saker.
Till sist blir jag less och går vidare i huset, märker vart toaletten finns, går in på den och låser in mig. Det jag inte märkte var att det redan var en kille där inne. Linus.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
SixTenxX - 21 maj 09 - 16:15
så himla bäst!
Mejla nästa (:
HatarFanMittLiv - 21 maj 09 - 15:40
Mejla

Skriven av
saraarbast
21 maj 09 - 14:52
(Har blivit läst 184 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord