Olycklig, nu och för evigt? |
Varför? Det är den eviga frågan.
Allt jag tänker på handlar om dig
men den stora frågan är
har du ens sett mig?
Var eviga dag gråter jag för att jag vet
att du aldrig kan bli min.
Allt gör så fruktansvärt ont så snart orkar jag inte mer.
Tårarna bränner när de rinner ner för mina kinder och
allt jag önskar är att du var här och kunde trösta mig,
spelar ingen roll hur.
Bara att få vara nära dig gör mig lyckligast på jorden.
|
|
|
|