Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

27 - Hata är ett starkt ord [TH fic]

Del tjugosju – Vad en kyss kan leda till…

(Bill)

Mina läppar mot hennes. Direkt när jag nuddade dem trodde jag att jag skulle svimma. Det var som om en stöt gick igenom mig, eller som att hela jag fylldes med värme. Våra tungor möttes, försiktigt. Som om vi båda två var rädda att begå misstag.
Det var något med Tyra som inte kändes som någon gång innan. Hon var speciell.
Hennes mun smakade honung, tror jag. I alla fall något dylikt. Men hon doftade syrén och jag var säker på att det inte var någon dyr parfym som gjorde det verket, utan att hon luktade så på riktigt. Det var liksom hennes egen doft. Underbarhet.
Det kunde inte ha gått mer än några enstaka sekunder medan vi satt där och lät tungorna virvla runt varandra, men det kändes som en evighet. En underbar evighet. En sån som kändes precis som en dröm. En av de drömmarna som man aldrig vill vakna upp ur utan bara drömma vidare och se hur det går. Och det går alltid bra eftersom det är en dröm som är bra i sig.
Men alla drömmar har ett slut, hur sorgligt det än är, och det hade även min. Tyra drog sig plötsligt undan och drömkänslan var helt och hållet borta.
- Förlåt, jag vet inte vad som… började jag efter att ha förstått vad som hade hänt, men hon skakade på huvudet.
- Det är lugnt, jag blev bara… förvånad, mumlade hon förläget.
- Jag vet inte varför jag… men det är bara det att… du får mig att känna saker. Saker som jag aldrig har känt förr Tyra, sa jag osammanhängande. Tyras ögon blev större och större och plötsligt såg hon nästan rädd ut.
- Bill… jag… Ta inte illa upp, men vi känner faktiskt inte varandra, sa hon försiktigt. Jag ryckte till och höjde ena ögonbrynet, övertygad om att jag hade hört fel.
Det här var verkligen inte den reaktion som jag hade förväntat mig. Inte för att kyssen på något sätt var inplanerad men… Fans brukade tycka att de kände oss efter att ha läst en intervju eller två. Och det hon just hade sagt, var väl inövat på mig. Så nu, när jag utsattes för den själv, visste jag inte vad jag skulle svara.
- Det är klart… jag förstår… sa jag en aning besviket och lutade mig bakåt i stolen. Jag hade just gjort bort mig totalt. Hur hade jag kunnat vara så dum? Nu hade jag förstört allt. Det var förstört och pinsamt. Tom kanske hade rätt. Jag kanske inte visste hur man skulle handskas med fansen?
Detta hade han sagt någon gång när han var småpackad och sur på mig för att jag störde mig på hans one-night-stands över hela Europa. Okej, nu överdrev jag. Men ändå.
- Jag… jag borde gå, sa Tyra som tydligen också känt den pinsamheten som jag själv hade känt. Hon reste sig upp och drog på sig sin ljusblå jeansjacka innan hon knyckte med nacken så att det ljuvliga röda håret flög bak och landade jämnt på hennes rygg. Precis som i schampo reklamerna. Hon tog sin väska och gav mig ett snabbt leende innan hon började gå mot dörrarna.
- Tyra! sa jag efter henne, inte alltför högt på grund av de andra gästerna som redan börjat stirra konstigt på oss, eftersom vi pratade tyska.
Hon stannade, vände sig om och gav mig en frågande blick med sina fantastiska ögon. Jag vet att jag tjatar men det spelar ingen roll. Jag kan säga det i hela mitt liv, det kommer ändå att förbli så. Det är fakta.
- Ja? frågade hon.
- Låt mig följa dig, sa jag som inte hade planerat att säga något egentligen. Jag hoppade upp på fötter jag med och skyndade fram till henne.
Hon gav mig en kritisk blick i några ögonblick.
- Inga trick, jag vill bara vara säker på att du kommer hem ordentligt, sa jag och höll upp händerna i en oskyldig gest framför mig innan jag tillade; Jag är inte Tom vet du.
Det fick henne att skratta, innan hon greppade min arm och lät mig, högtidligt och småfånigt, leda henne ut genom dörren.
Det var kallt ute och jag drog Georgs tröja tätare omkring mig, dock värmde den inte mycket. Tyra svepte sin tunna jeansjacka tätare omkring sig och gjorde sig mindre än hon redan var för att inte frysa lika mycket.
- Vi skyndar oss till hotellet, så slipper vi kylan, sa jag och rörde henne lätt med höger hand på hennes rygg för att hon skulle gå fortare fram. Hon svarade inte, men ökade på stegen och nickade medan hon hackade tänder av köld.

Snart var vi framme vid hotellet och vi hade dessutom tagit oss uppför trapporna till min korridor. Jag sneglade på henne innan hon stannade för att lämna mig ensam.
- Ja… tack för idag, sa hon med ett snett leende och räckte fram handen.
- Det är jag som ska tacka, sa jag och log ännu större mot henne innan jag gav henne en varm, vänskaplig kram. Sen vände jag mig om för att gå därifrån, men den här gången var det hennes tur att ropa mitt namn.
- Bill? sa hon. Jag vände mig tillbaka mot henne och mötte hennes, något osäkra blick.
- Mm?
- Jo, alltså… jag åker hem i över morgon… och, jag kommer antagligen aldrig att träffa dig mer och så… mumlade hon medan hon slog ner blicken i golvet och pillade nervöst på trappräcket.
- Så du undrar om jag vill ge dig en autograf? avslutade jag hennes mening. Hon såg upp på mig med ett förhoppningsfullt leende, och jag kunde inte annat än nicka.
- Visst, men du får följa med till mitt rum i så fall, jag har pennorna där, sa jag enkelt. Tyra hade just börjat nicka när hon spärrade upp ögonen och såg ut som om hon hade sett ett spöke.
- Nej! Jag tror att jag glömde min mobil där uppe. Mamma kommer att döda mig, de har säkert ringt mig hela dagen. Jag sa ju aldrig vart jag skulle, sa hon förskräckt och fortsatte; Jag måste tillbaka till mitt rum. Förlåt Bill.
- Det finns väl en penna på ditt rum också? sa jag retfullt. Hon rodnade men nickade.
- Jo, det såklart. Men är det okej för dig att…?
- Ja, självklart, sa jag och skrattade. Varför skulle det inte vara okej? Bara trevligt att spendera mer tid med dig.
Hon rodnade lite innan hon vände sig om och fortsatte uppför trapporna och jag gick henne hack i häl. Det slog mig plötsligt att hon var fin bakifrån också. Det var inte bara ögonen alltså. Hennes böljande, röda hår låg perfekt på ryggen och det var nästan för perfekt. Jag betraktade det medan vi gick. Det var något med det där håret. Det fick mig att… le?
Jag var galen. Totalt galen. Man kunde inte bli kär i någons hår. Det funkade ju bara inte. Verkligen inte. Man blev förälskad i någons personlighet. Inte håret. Jag kanske borde söka hjälp?
Tyra kom in i en lång korridor som såg lika dan ut som den där vi hade våra rum. Hon ledde mig längst bort och började fippla med nyckeln för att låsa upp dörren. Hon var tydligt nervös över något för hon skakade nästan så mycket på händerna att hon inte kunde få in nyckeln i nyckelhålet.
- Här, sa jag vänligt och tog nyckeln ifrån henne och låste med lätthet upp dörren själv.
Rummet där innanför var antagligen likadant som alla andra hotell rum på det hotell vi bodde på, men det var otroligt likt Toms eftersom det låg klädhögar precis överallt, och ingen verkade ens fundera på att städa. Hon gick in, den här gången med en ännu större rodnad än innan, och började sparka undan lite kläder åt kanterna i rummet så att de inte skulle ligga ivägen för någonting.
- Ja, öhm… jag ska ha en penna här någonstans, sa hon och ställde sig mitt i rummet och såg sig omkring. Jag gick in i rummet jag med och stängde dörren efter mig.
- Lådor? sa jag i ett försök att vara hjälpsam.
- Ja, säkert, sa hon och gick fram till närmsta byrå och började rota igenom den. Jag tänkte att jag kunde hjälpa till och gick fram till skrivbordet som stod vid fönstret, eftersom det antagligen borde finnas en penna där någonstans. Men när jag hade kollat båda lådorna och fortfarande inte hittat någon penna så blev jag också fundersam. Jag kliade mig i huvudet och tänkte efter.
Var hade man en penna? Och varför hade vi så stort bekymmer över denna penna? Hur viktig var den egentligen? Det var liksom en… penna.
- Alltså… det känns lite udda att springa runt och leta som galningar efter en penna, sa jag efter en stund och vände mig om mot henne. Men till min förvåning så letade hon inte. Hon stod bara och tittade på mig med de förtrollande ögonen. De var fyllda av beundran och något annat som jag inte visste vad det var.
- Öhm… Tyra? sa jag frågande.
Hon stirrade på mig några sekunder till innan hon, utan ett ord, tog hon de få stegen fram till mig och såg mig rakt in i ögonen. Jag hade ingen aning om vad som hände, men plötsligt så fann jag mig själv, för andra gången den dagen, med läpparna mot hennes. Något förvånad kysste jag henne tillbaka samtidigt som jag placerade händerna runt hennes midja och kände hennes runt min nacke.
- Känner inte varandra? citerade jag henne med ett flin på läpparna när vi hade släppt varandra efter en stund.
Tyra rodnade, men vek inte av med blicken. Hon var tydligen bestämd och säker på vad hon ville, och skulle göra.
- Vi lär känna varandra Bill, det är skillnad, sa hon i förklarande ton innan hon kysste mig igen och vi stapplade iväg i riktning mot sängen, fortfarande med armarna om varandra och munnarna sammanpressade. Jag log samtidigt som jag kysste henne, sen kände jag hur hon knuffade ner mig på sängen innan hon själv landade över mig och hennes fingrar började fumla med mina byxor.

Fortsättningen var det där, men jag ska skriva mer på en gång innan min kompis vaknar. :) Tack för att ni läste, och medan ni väntar kan ni ju kanske... jag vet inte, kommentera? (a) XD
Kramar Jamie <3

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 4.9)
sandruskapuska - 2 dec 08 - 06:43- Betyg:
barnförbjudet :P <3
eddra - 28 mar 08 - 15:11- Betyg:
Måste läsa mera :) så vi se i nästa kommentariiiis? xD
foreversacred - 23 mar 08 - 19:26
ojojoj här går det vilt till haha den e bra super bra
prickigthallon - 3 feb 08 - 19:00- Betyg:
Alltså, haha, massa som drömmer om dig xD
Men i alla fall, eftersom du har lagt ut en massa sitter jag bra och frossar i dina vcerk :):):):) <33
Dritbra :D
chulia - 3 feb 08 - 13:14
tjoh: Danke :)
BlodRosen: Tack (:
sockervaddsmoln: tacktacktack<33
Mp3: taack :) ska just precis lägga ut nästa del <3
Ifos95: hah, perfekt vet jag inte men tack :)<3
MeinEngel: HAHAH xD jaa, jag med o.O men nu ska jag lägga ut nästa del :) tack<3
Ifos95 - 2 feb 08 - 23:05
Prefekt........som vanligt....:S
Kram /Kitty
Mp3 - 2 feb 08 - 23:00
Myckt myckt mcykt myckt myckt bra Jamie <3<3<3<3<3<3<3 Meeeera snart ? (A) :) <3<3<3<3
sockervaddsmoln - 2 feb 08 - 22:27
åååh, det blev jättebra ju, skriv mer nu sötsak<3
BlodRosen - 2 feb 08 - 18:51- Betyg:
SKIT BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!<33333
tjoh - 2 feb 08 - 17:34- Betyg:
bra bra bra ! :)
:D :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:DDDDDD
chulia - 2 feb 08 - 16:41
JennnyJ: haha x) Taack<33 hahaha grym dröm alltså xP Självklart äger jag en sån lampa :)<3
Selleberg: Tack<3
mikaelanystrom: Tack<3
RedTears: Hah, sir yes sir. mer påväg. Tack för kommentaren <3
wtb483: Tack :)
tomatface: HAHA xD Min kompis har gått hem, så jo det kan jag :)
woops: taack :) jaa, jag är faktiskt lite nöjd själv :)<3
spite_fire: tack så mycket
solstorm: Taaack<3 mer påväg
FortessofTears: HAHA drömde du OCKSÅ om mig??? xD men alltså, jaa, jag vill också vara tyra, fast altlså.. de e jag som har kommit på henne.. (surprise!) xD såå.. ahahahh XD Tack<3
anchii: Haha nu ska jag skriva mer. Tack så mkt <3
M-424: Tack (:
Heartbeat: Tack<33
Mangasagan: som sagt, mer påväg. tack<3
Mangasagan - 2 feb 08 - 16:24- Betyg:
Jättebra<3<3<3 MERA!!! :D<3
M-424 - 2 feb 08 - 13:47- Betyg:
Jättebraaaaaaaaaaa:D <33
anchii - 2 feb 08 - 13:39- Betyg:
jag vill byta plats med tyra .___.
och jag tycker också din kompis kan gå och lägga sig så
du kan skriva massa mer :'D
så jävla bra, du är grym
jag vill ha meeeeeeeeeer!
FortessOfTears - 2 feb 08 - 13:12
Wahah, *bytaplatsmedTyratack* o.O xD
Meen, kan inte din kompis gå och lägga sig igen istället? Det är bra med sömn ju xD
Hum, med en risk för att låta konstig (som vanligt), jag drömde om dig inatt o.O
Du stog på en scen utanför min skola och skulle sjunga något, men det lät extremt falskt xD Och sen hoppade du av scenen och kom fram till mig och ba skrek en massa (?) ^^
Haha, inte för att det har något med din novell att göra, men jag är bra på att byta samtalsämne då va.
Novellen var det ja.. UNDERBART! <333333 Vill bara ha massa mera nu (A)
Solstorm - 2 feb 08 - 12:52- Betyg:
åhhh, den här är så jädra bra<333 Älskar verkliigen ditt sätt att skriva, ey :D

meeeer fort, plz?;D <3333
spite_fire - 2 feb 08 - 12:49- Betyg:
bra :D
woops - 2 feb 08 - 11:39
Älskar verkligen det du skriver och du har liksom lyckats baka ihop två storys i samma, med Bill och Sofia liksom :) Sjukt bra i alla fall ^^ <3
tomatface - 2 feb 08 - 11:38- Betyg:
denna är så jävla bra :D kan din kompis gå o lägga sig igen så du kan skriva mer ? (a)
wtb483 - 2 feb 08 - 11:12
skitbra asså!! :D
RedTears - 2 feb 08 - 11:07
E inte s¨å mkt för FF .. Men din e bra:) Riktigt bra faktiskt (: Meer nu ffs, å de var ingen fråga utan en order x'D
mikaelanystrom - 2 feb 08 - 10:55- Betyg:
AAAW! JA! SKRIV MEEER! SÅ JÄVLA BRA^_^!
Selleberg - 2 feb 08 - 10:46- Betyg:
Underbart, fortsätt:)
JennnyJ - 2 feb 08 - 09:26- Betyg:
Jaaaaaaaaa!!!!!
Hmm, Jamie goes smartis :D ... kommentera, att jag inte kom på det *sucka* xD
Åh vetu va! Haha ja drömde att jag var hemma hos dig, samtidigt som min lilla syrra sprang typ 60m tävling på parkeringen, o så va de nån pojke som leta efter sin pappa, o du hade en stor svart hund... o så hade ni en stor lampa, eller de va som en stor växt med lampor på, o så hängde det som hästprydnads ansikten i växten/lampan, o din mamma va jätte stolt över den då hon visade mig den x)
Men eee, iaf, underbart kapitel, som vanligt :P
Åhåhåh, Lily och Biill, Lily och Biill, lille BillyBonka ^^ :D Kramisar Remi :D <3

Skriven av
chulia
2 feb 08 - 09:12
(Har blivit läst 366 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord