Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

19 - Hata är ett starkt ord [TH fic]

Del nitton – Jävla känslor

(Bill)

- Hur är det med dig? Mår du bra? frågade jag på min knöliga engelska och hoppades att hon förstod vad jag sa. Hon såg långsamt upp på mig och jag såg att hon hade ljusblå ögon. Ljusblå, med en mörkblå, eller nästan svart, ring runt själva irisen. Jag får det att låta skumt, men det var häftigt. Speciellt på något sätt. Ärligt talat hade jag aldrig sett någon med så… fängslande ögon, innan.
- Ja, jag mår fint, sa hon på ren, korrekt tyska och log lite nervöst.
- Är det säkert? Jag menar, du blev nästan mosad av en hiss, sa jag och gav henne en misstrogen blick. Det existerade inte för mig att man mådde ”fint” efter en sån händelse.
- Ja, det är lugnt. Jag bara… Hon tystnade och rodnade kraftigt bakom det långa, röda håret som fallit ner i hennes ansikte och därmed dolde det mesta.
- Du var i alla fall väldigt bestämd på att komma med den här hissen, sa jag med ett litet leende och vände blicken ifrån henne och riktade den istället mot hissdörrarna. Det knakade lite innan hissen började röra sig uppåt, i snigelfart.
- Stort fan, sa hon med ett snett leende, och jag kände hur hon såg upp på mig, men höll mig från att titta tillbaka på henne. Det kändes så konstigt att titta ner på någon som var närmare två decimeter kortare än sig själv. Nog för att hon var rätt söt, men hon var jäkligt kort och jag kunde inte låta bli att tänka att hon kändes som en tolvåring på grund av sin längd.
Hon gav till ett litet ljud som lät som en blandning mellan nervöst kvidande och fnitter. Det plötsliga lätet fick mig att rycka till och ofrivilligt se på henne igen.
- Förlåt, jag kan bara inte fatta… mumlade hon när hon märkte min reaktion.
- Att du kastade dig in i samma hiss som Bill Kaulitz? flinade jag till svar. Inte heller detta var särskilt genomtänkt, men vad skulle jag göra då? Jag var jäkligt trött och vad som helst hade väl fått mig att flina då. Det hade nog inte spelat så stor roll just då.
- Typ, sa hon med ett leende som glittrade som guld och jag kom på mig själv att nästan bli knäsvag. Tänk att jag kunde göra människor så glada bara genom att stå i en hiss. Det fanns helt enkelt människor som faktiskt inte vände upp och ner på världen bara för att de råkade springa in i mig, tja, ni förstår nog vad jag syftar på.
- Jag antar att du vill ha en autograf? sa jag frågande men kunde inte sluta le. Hon rodnade ännu mer, något jag inte trodde var möjligt, men skakade ändå på huvudet.
- Jag… har ingen penna, sa hon en aning besvärat. Jag tänkte efter och insåg att jag inte heller hade någon på mig just då.
- Men… du kan ju följa med till mitt rum så kan jag hämta en penna, föreslog jag med en axelryckning, nöjd över att ha kommit på en så oerhört komplicerad plan alldeles själv.
På ännu bättre humör blev jag när jag såg hur hennes ögon blev stora som tennisbollar och hon stirrade på mig som om hon inte trodde att hon hade hört rätt.
- Jag… åh herregud jag tror att jag svimmar! utbrast hon plötsligt utan att ändra ansiktsuttryck det minsta.
- Va? Varför då? sa jag oförstående och kände hur hissen saktade farten, som om det skulle gå. Den rörde sig redan omöjligt långsamt.
- Ja men det är ju värsta Reden moment, och så måste jag säga nej! Det är bara inte rättvist! sa hon förtvivlat i tajming med att hissen stannade helt.
- Reden moment? Vad har ”Reden” med det här att… började jag förbryllat men insåg sen vad hon menade. Hon hade alldeles rätt.
- Jag är ledsen… Bill… men, jag måste upp till mitt rum, på femman. Min syster är där ensam och jag lovade mamma och pappa att…
- Det är lugnt, sa jag fortfarande en aning förvirrat då det välbekanta plinget hördes och hissdörrarna öppnades.
- Jag… åh! Det här… Ja men… vi ses kanske, sa hon med ett besvärat leende som mer liknade en grimas, innan jag själv tydligen gick ut ur hissen, men jag backade ut så att jag fortfarande såg på henne.
- Vi ses, jag och killarna bor ju här, sa jag och pekade med tummen över axeln bort mot vår korridor. Hon svarade inte utan kikade bara nyfiket åt det hållet jag pekat åt. Det röda håret föll än en gång ner i ögonen på henne och hon svepte bort det med en handrörelse som såg mer än van ut.
- Vad heter du? frågade jag och kände att hissdörrarnas tålamod snart skulle ta slut.
- Tyra, sa hon utan så mycket som en skymt av ett leende den här gången. Nu såg hon bara skräckslagen ut.
- Tyra, jag är inte farlig. Jag varken bits eller äter människor, sa jag på skämt.
- Nej, men det gör hissdörrarna, sa hon med ett lite mer bekvämt leende innan de stängdes framför ansiktet på henne och jag snarare hörde än såg hur den började röra sig uppåt.
Jag flinade. Hade hon stannat kvar så hade jag antagligen skrattat högt. Men hon hade åkt upp. Upp till sitt eget rum, och avböjt att följa med mig till mitt rum, ett erbjudande som de flesta andra fans skulle döda för. Kanske var det vad som gjorde att hon kändes så speciell. Hon var inte alls förutsägbar.
Men vad svamlade jag om? Vi hade stått några minuter i samma hiss, och jag började babbla på om att hon inte var förutsägbar. Hur knäpp fick man bli?
Ändå kunde jag inte låta bli att stå där och stirra på hissdörren och bara tänka på ifall hon skulle komma tillbaka. Ja, det var nästan som om jag hoppades det. Som om jag ville… tacka henne för något eller så.
Herregud vad var det för fel på mig? Tacka henne för vad? Jag var verkligen virrig, men jag skyllde det på grälet och allt som hon andra tjejen hade sagt. Sofia. Det var säkert bara på grund av hennes plötsliga uppdykande. Hon var långt ifrån lika charmig som Tyra…
Men nu fick jag ju ge mig! Vad visste jag om Tyras charm? Hon hade stått i samma hiss som mig för guds skull, inget annat! Hon hade sagt att hon inte kunde följa med till mitt rum och nu kunde jag plötsligt inte slita tankarna från henne. Eller… egentligen var det hennes ögon.
Det var som om de suddade bort Bill Kaulitz skalet och bara sparade innehållet. Innehållet, kärnan i mig. Och de där ögonen skådade det som blottades och kanske till och med såg något nytt som aldrig kommit ut i intervjuer eller tv rutan eller… eller, ja. Ni fattar principen.

(Sofia)

Jag vaknade nästa morgon och kände mig fortfarande äcklig. Äcklig, smutsig och trött efter att ha gått hela vägen hem från det där förbannade stället som… dem hade spelning på. Och att jag dessutom gick vilse när jag kommit halvvägs hem, gjorde det ju inte bättre. Särskilt inte när jag irrat runt och tillsist kom in på en bondgård och ramlade in bland flera grisar som sprang runt fritt. Grisar som går fritt?!
Hur som helst, så hade jag efter många om och men lyckats hitta tillbaka till herrgården, som var mörk som en gravplats. Jag hade dundrat genom huset, fast besluten att faktiskt väcka någon och på så sätt få bevisat att någon brydde sig om mig, men det var ingen som stormat upp ur sängen med gråten i halsen och kramat om mig. Det fanns ingen orolig mamma som hade trott att jag var död. Det fanns bara ett stort, ödsligt hus och ett rum i en korridor som tursamt nog hade en säng som stod och väntade på mig.

Jag reste mig upp och kände mig genast väldigt hungrig. Men jag var mest sugen på att få bort alla äckliga känslor från mig och vilket ställe gör man det på om inte i duschen? Ingen aning.
Jag drog snabbt av mig den stora sov t-shirten och gick in i badrummet som tydligen hörde till gästrummet jag hade fått låna. Ett helt badrum för mig själv, jag kunde knappt förstå det. Hemma fick vi alltid slåss om vem som skulle ha badrummet på morgnarna, men här kunde jag ha de alldeles ensam, så varför utnyttjade jag det inte?
Därför att vilken normal person hänger i ett badrum på sitt sommarlov? Inte jag.
Jag hoppade ur trosorna och bh:n innan jag klev in i duschkabinen (som för övrigt var i något marmorliknande material… så det såg så där lyxigt ut, ja ni vet) och vred om kranrattarna på högsta värme och full stråle.
Vattnet var så varmt och träffade mig så hårt att det nästan gjorde ont. Som om någon hade bränt ett hål i min hud.
Det slog mig plötsligt att vattnet var precis som Gustav. Varmt och härligt, samtidigt som det var förrädiskt och gjorde ont, så fort man kom för nära. Precis när man trodde att man skulle få en skön, varm dusch, så brände det till och gjorde äckligt ont. Exakt så var Gustav. Man trodde att man kände och visste allt om honom, men just när allt skulle bli bra, ja till och med riktigt bra, då avslöjar han något som svider värre än eld. Något som kändes som… tusen knivar i kroppen. Så ont gjorde hans så kallade ”sanningar”. Sanningar som var lika sanna som att jag skulle ha känslor för sprethåret.
Ja, jag vet att han heter Bill och inte sprethåret. Bill Kaulitz, så. Är ni nöjda nu? Har jag toppbetyg i ämnet ”meningslöst babbel om sprethåret och hans vänner” nu?
Självklart har jag det. Ja, Tokio Hotel är mitt älsklingsband… att hata. Mina favorithatobjekt kan man väl säga. Sprethåret och hans jävla dödskallar. Jag borde kalla honom för Dödingdamen istället. Det var ett lite mer passande namn. Och brorsan där kunde jag ju döpa om till klänningsmannen, så söt som han var. Och vad det gällde tråk-killen så liknade han en orangutang mer än något annat, så han fick helt enkelt bli Orangutangen Ola. Sött va? Ibland kunde jag verkligen överträffa mig själv.
Tja, det var väl ungefär såna tankar jag tänkte då jag stod i duschen och var arg den morgonen. Mycket ilska och förolämpningar strömmade ur mig, både högt och tyst, innan de sögs ner i avloppet tillsammans med alla annan skit.

Okej, jag hinner inte skriva mycket just nu. Men... här är en ny del (woow) sorry att det tog tid, men skolan kom ivägen. Ska skriva lite på nästa del nu innan jag går och lägger mig och sen tar det för hoppningsvis inte lika lång tid med nästa del. men håll ut! för mer kommer! Jag loovar! Kommentera nu! :D
Kramar Jamie <33

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
sandruskapuska - 20 jul 10 - 04:26
haha ditt bablandr i slutet va naajs :P
sandruskapuska - 2 dec 08 - 05:47- Betyg:
kort

Det var en sölig hiss
JennnyJ - 15 aug 08 - 16:22
*dör av skratt nu när jag kollar igenom förut kommenterade historier*
HAHAHA! Seriöst, jag måste ha varit GRYMT trött när jag skrev XD
Hehe, tur att man har övat sig lite på att kommentera!! XD Jag lovar, det ska inte hända igen!
Haha, såg några andra som du skrivit o där jag kommenterat, alla kallade dig Chulia ^^ Men nu e det allt Jamie :D *stolt över att vara en av dem som givit dig ditt smeknamn* xD
/JvJ
Airya - 24 mar 08 - 14:53- Betyg:
hahaa, den där Tyta verkar ju vara lite smått rolig ^^
men bra, me like it ;) hehe <3
fast Sofi borde lugna ner sig snart... menmen, bra skrivet som sagt. Kan se allt framför mig, typ som en film xD
foreversacred - 22 mar 08 - 12:37
haha den e ju über gullig
BlodRosen - 29 jan 08 - 16:55- Betyg:
JÄTTE super bra!^^
Mp3 - 22 jan 08 - 23:03
Jättejätte bra Jamie :) <3<3<3 Men hinner inte skrva mer nu, måsteläsa ikapp efter som att dumma mig har visst missatatt du lagt in mååånga delar :) <3<3
eddra - 15 jan 08 - 19:09- Betyg:
jätte bra!! nu är det dags för del 20, så vi ses i nästa
kommentar,, Du är min drog och jag är beroende *bugar*
Ifos95 - 14 jan 08 - 15:27
Men lilla Jenny!
Nu har du ju skickat in din kommentar TVÅ gånger! XD
Kommentera kanske inte är din grej, men du är ju bra på
att skriva annat så...!<333
tjoh - 13 jan 08 - 22:56
haha jEnnyJ kommentareade fel . jag ba whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ;) hahah XD underbart bra :D mer nu :)
JennnyJ - 13 jan 08 - 20:36
Seriöst, jag har lyckats vända alla emot mig xD de MOBBAS! Julia gör nåe! =/ ... men fick ni ett gott skratt så x) <3
JennnyJ - 13 jan 08 - 20:36- Betyg:
Seriöst, jag har lyckats vända alla emot mig xD de MOBBAS! Julia gör nåe! =/ ... men fick ni ett gott skratt så x) <3
iqtomten - 12 jan 08 - 23:38
(A)
etsigav - 12 jan 08 - 16:50
ååh. denna är bäääst :D <3
Ifos95 - 11 jan 08 - 18:33
JennyJ: XD! Men det är ju sååå kul!
(jag vet att jag har en konstig humor...)
Fii älskar att retas så det så! ^^
SabbePabbe - 11 jan 08 - 16:41- Betyg:
SKRIV MERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VET DU VARFÖR?

FÖR ATT DU SKRIVER BRA!!!!!
ELLER DET TYCKER IALLAFAll JAG!!!

Det var lite kul det där med JennnyJ's felskrivning, men
man ska ju inte retas:)
JennnyJ - 11 jan 08 - 16:21
Ifos95 - INTE MOBBAS! xD <3
Ifos95 - 11 jan 08 - 10:55
Hahaha, läste precis JennyJ:s kommentar! XD
Stackare som skrev fel, men det gav ju mig (och troligen
flera andra) ett längra liv genom ett gott skratt!
JennnyJ - 10 jan 08 - 15:51
ojojoj... jag = trött eller vad? JAG KOMMENTERADE FÖR MARODÖR FICEN PÅ DEN HÄR!!! Asså... har någon av er skickat en confusus (stavning?) besvärjelse över mig *blänga* xD Seriöst, dör av pinsamhet xD
svikmejinte - 9 jan 08 - 21:05- Betyg:
ett ord, LOVE
Mangasagan - 9 jan 08 - 19:59- Betyg:
"Orangutangen Ola"?? Ey, vad är det för dö roligt namn?? xD Hahahahahahahahahah xD Du ÄGER totalt<3<3<3
Meeeer nuuu innan jag skickar min hoppande linjal som har rosa kjol och spelar tvärflöjt i ditt öra xD
Jättebra iaf:)<3
tjoh - 9 jan 08 - 17:06- Betyg:
åååh så bra :D love it, as always :) kul att bill träffadengn, annars hade ja ju nästan trott att det skulle bli ngt mellan honom och sofia.. :p men haha jättebra iaf :D:D:D
Ifos95 - 9 jan 08 - 16:38- Betyg:
Tack! Tack, tack och åter tack!
En underbar del! (som vanligt)
TACK :D!
<333/Kitty
P.S Mer! xD D.S.
MuppJenny - 9 jan 08 - 16:24- Betyg:
"sögs ner i avloppet med alla annan skit". Haha, fatta vad jag garva när jag fattade att d inte var så bokstavligt. Jag trodde du mena d bokstavligt först, haha xD. Jag med perversa/äkliga humor xD Jag trodde hon sket i duschen(hur dum får man va!?) xD.
Sen d där med grisar, dålig humor framme igen xD
Hahahah xD Jag garva som fan då(konstiga jag) tihi.
Reden moment, haha, d väcker en del minnen på msn.... Hahaha xD, reden två und tre (A)xD Haha xD
svartiris - 9 jan 08 - 16:19- Betyg:
hoho najjs.
Btw sätter, typ, en femma på att Tyra-tjejen är hon Georg snackat med :P
JennnyJ - 9 jan 08 - 15:59- Betyg:
ÄLSKAR att James tog kvicken men förlorade... det lixom gav lite sanning i det hela (asså, det blev mer troligt... gryffindor kan ju inte alltid vinna xD) ... McDumblis x'D ÄLSKA! :D <3 Mer nu din lilla korvstroganoff! :D <33
Solstorm - 9 jan 08 - 13:37- Betyg:
och förresten, "dödingdamen" und "klänningmannen" HAHAHAHAHA *Dör ännu totalare av skratt nu* xDxD
shhiiiiii-i-iii-iiiet xD <33
Solstorm - 9 jan 08 - 13:35- Betyg:
HAHAHA, "Tokio Hotel är mitt älsklingsband… att hata." alltså shit, förlåt xD jag är bara en aning.. knäpp just nu (BARA just nu? O_o)
men alltså HAHAHAHAHA, att jämföra Gustav Schäfer med en dusch också xDxD
Shit, vet att det inte är meningen att man ska dö av skratt åt allt det där, för egentligen är ju Sofias känslor ganska deprimerande för tillfället, men alltså, jag kan inte hjälpa det, HAHAHAAHAHA xD

Und yyayayaya, tror lilla gulle-Bill precis har blivit kääääär :D <3333

DU SKRIVER SÅ ÜBERBRA<33 ÄLSKA<333
M-424 - 9 jan 08 - 12:12- Betyg:
Jättebraaaa:D:D Kan inte skriva mer, lektionen kallar^^ <33
JennnyJ - 9 jan 08 - 07:41- Betyg:
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
mkt mkt mkt bra, men SKOLAN kallar, lycka till med din egen skola, och så får vi hoppas att vi ses/hörs igen :D Kram JvJ :D <3333333333
TokioHotelFreak - 8 jan 08 - 23:01
^^ lite skoj.. orangutangen ola. <3
Ciissii - 8 jan 08 - 22:49- Betyg:
Haha orangutang Ola xD Diggar deras nya namn ^^ Fan va
klockrena ;D Men som alltid så skriver du otroligt bra.
Fast det behöver väl jag inte skriva så mkt jag har tjatat
om det i tidigare delar men det är bara dfr att du äger på
detta! :D Fortsätt! <3
chulia - 8 jan 08 - 22:16
tomatface: tack! mer är påväg. Hoppas hinna skriva i morgon!<3
chulia - 8 jan 08 - 22:16
woops: Haha, ja eller hur? visst va dom fina? x) tack så jätte mycket! <3
Prickigthallon: wiie, jag var SNABB! första gången jag har fått höra det tror jag xD haha taaack<3
Fortess: oj, samma här. Shit, mååste sova. Men jaja, TACKTACKTACK! <33 snacka på du ;)
Sirius: Naw<3 tackis tackis!
ThisIsJustMe: haha, svamla på du, men tack!! Verkligen kul att du gillar den!
tomatface - 8 jan 08 - 22:15- Betyg:
ååh, så bra :) längtar till nästa del :)
ThisIsJustMe - 8 jan 08 - 22:09- Betyg:
JÄÄÄTTTTE SUPER DUPER UNDERBART SKIT ÖVER BÄST!!!! OKEJ JAG FATTA SOM INTE DET DÄR xD HAHAHAH xD MED ANDRA ORD DUUU ÄRGER!!! DU ÄR MIN GUD!!! JAG SER UPP TILL DIG!!! OKEJ DU ÄR DOCK LÄNGRE ÄN MEJ MEN MEN!! DET VAR INTE SÅ JAG MENADE... OKEJ DET KANSKE DU FATTADE?? OKEJ NU SVAMLAR JAG, ELLER JAG PRATAR MED MEJ SJÄLV.. SOM IPRINCIP ÄR SAMMA SAK!!?? ELLER???? JAJA HUROM HELLST SÅ ÄGDE VERKLIGEN DENNA DEL!!!! :D OCH DU MÅSTE SKRIVA MER NU!!!!!!! FATTA SÅÅ BRA DU ÄR PÅ ATT SKRIVA!!!!!! DU E MIN GUD!! OKEJ INTE MIN GUD DEN PLATSEN ÄR REDAN TAGEN...MEN DET ÄR EN ANNA HISTORIA..:P DU KAN FÅ VARA MIN....JESUS!!! HA VAD SMART JAG ÄRIBLAND!! JAG RIKTIGT ÖVERTRÄFFAR MIG SJÄLV!! HAHA JAJ MEN NU SVAMMLAR JAG IGEN.. DU KANSKE E VAN NU?? INTE SKA JAG FORTSÄTTA DÅ?? OKEJ. WOPS NU PRATAR JAG MED MIG SJÄLV IGEN *SKÄMMIT* DET GÖR MIN LÄRARE OXÅ! DOM I MIN KLASS SA ATT JAG VAR LIK HENNE!!! :O SNÄLLA DOM ÄR!!! JAG ÄR LIK MIN LÄRARE!!!! TACK SÅ OTROLIGT MKT!! OKEJ NU BYTER JAG ÄMNE IGEN.. DET VA BRA SÄTT ATT BESKRIVA JAG BYTERÄMNE!! JA DET GÖR JAG!! JAG BYTER ÄMNE.. OFT!! JAJA OKEJ NU SKA JAG SLUTA BYTA ÄMNE OCH AVSLUTA KOMENTYAREN MED ETT....*TRUMMVIRVEL* SKRIV MEEER!!! CHOCKERANDE VA?? x'D
FortessOfTears - 8 jan 08 - 22:07- Betyg:
HAHHAAH, "Orangutangen Ola" ?! xD Jääklar vilka fina smeknamn dom fick alltså .
Men allvarligt, jag ÄLSKAR det här så in i jag vet inte vad mycket :D <333
Jag hinner tyvär inte kommentera längre eftersom att min mamma slår in dörren snart för att "jag borde gå och lägga mig" , paha, tror hon på fullt allvar att jag ska göra det? x) o.O
Men i alla fall. Jag vill inte riskera min underbara dörr som än så länge står på sin plats, så jag får väl.. komma tillbaka till datorn om en liten stund. Eller när hon sover, jag vet inte.
Intressant för dig? xD
Jättebästigt underbart skrivet i alla fall :) <333
prickigthallon - 8 jan 08 - 22:03- Betyg:
Tycker att du var mycket snabb och duktig :D <33 Och delen var sepebra :D
woops - 8 jan 08 - 21:57
Åh, vad bra o.O Blir helt... åååååh, eller nåt >.< Haha, vilka namn hon (du) lyckas komma på också X'D Jättebra i alla fall, kan se allt framför mig och det blir så verkligt (:

Skriven av
chulia
8 jan 08 - 21:47
(Har blivit läst 601 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord