Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

<3När allt hände(HEMSKT):(del 1

Jag heter alltså Pernilla, är 14 år, bor i en liten stad,i Sverige.Med mina föräldrar,har också en, storebror och en lillasyster.
Vi hade hela familjen bestämt,att åka till vår stuga,till norge,några dagar.Men jag hade bestämt att bli hemma,för att jag orkade inte följa med.
Pernilla skrek min storebror Filip,från köket.Vad är det flip sa jag tillbaka...Mamma sa att jag sku,stanna hemma med dig...NEEJ DET ÄR ORÄTTVIST SKREK JAG TILL MAMMA...NÄR JAG KOM NER FÖR TRAPPORNA..o rakt till köket där mamma satt.
Hur akn du göra så här mot mig?,sa jag till mamma.men lilla gumman..du kan inte vara ensam hemma om, int flip e här me dig..Jag klarar mig själv,jag är ingen barn unge mera?Men lilla gumman jag vet att du klarar dig..men flip är äldre och din storebror
han måst ta hand om, dig o sköta om dig, det förstår du väl att vi int kan lämna dig ensam här..Jo det förstår jag mamma sa jag.När jag sprang och gav flip en kram.vad är det nu syrran?DU ÄR BÄST SKREK JAG..På väg upp i mitt rum.Du med hörde jag brorsan säja..
Följande morgon klockan 10 stod jag o brorsan,i hallen för att säja adjö,till mamma och pappa..Jag karamade både mamma och pappa innan dom for iväg...Nu ska vi ha kul syrran sade flip..Vi for in till huset och satte på stereon på fullt..och min brorsa gick och lagade popcorn.
Senare på kvällen samma dag rinde min bästa Annika till mig..Hej gumman hörde jag henne säja från andra ändan..Hej ansku, hur är det då?gumman jag har saknat dig så pernilla,kan jag komma över?såklart vännen kom bara..DU ÄR BÄST GUMMAN SA ANNIKA,jag kommer om en stund, okej?
Okej puss o kram sa jag...OKEJ VI SES DÅ PUSS SA HON O LA PÅ.En timme senare ringde det på dörren, gumman kommer sa jag för mig själv..Jag gick och öppnade,dörren och där stog min bästa vän annika..Kom in sa jag vänligt till henne.Ska vi hitta på nåt kul till din brorsa,sade hon och skrattade.
Jo gumman vi ska hitta på nåt skoj till honom..sade jag och gick skrattandes upp till mitt rum..Vi hade en plan..vi skulle hälla iskallt vatten över,honom sedan kasta iväg hans skor..Vi såg honom sitta ute och ta sol, i en sån här het sommardag..Vi smög sakta ut och tog en hink me iskallt vatten..Vi smög sakta till min brorsa för att säja hej
Hej brorsan,hej syrran och hej ansku..Vad gör ni här..Vi kom för att titta på dig kära bror..Okej syrran..när jag gav annika märke gick hon bakom flip..och hällde vatten över flip...tills vi märkte att ahn steg upp från stolen...ERA JÄVLA UNGAR...Vi började springa så hårt vi kan med filp efter oss..PERNILLA JAG SKA HÄMNAS,..DU SKA ENNU FÅ..DIN JÄVLA SYRRA..
Vi sprang in till huset så fort vi kunde flip sprang och sprang tills.han fick fast mig...Han tog tag i mig och kastade mig i soffan och började skickla ihäl mig,så att jag gap skratta..SLUTA FLIP SKREK JAG,ta det lungt syrran jag leker ju bara..Annika hjälp skrek jag till henne..hon kom och drog flip i ärmen...du din jävla sa han och skuffade annika så hon föll på golvet.
FLIP stirrade på mig rakt i ögonen..och sade JAG ÄLKAR DIG SYRRAN MYCKET..DU ÄR MIN BÄSTA SYRRA...jag vill ha dig hos mig hela kvällen..VAD MENAR DU sa jag till flip..Det här sa när han tog min hand och släpade mig till trapporna till övrevåningen..HJÄLP HJÄLP MIG..
FORTSÄTTNING FÖLJER........
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
rutigalakan - 17 jul 07 - 12:43
öhh, den här novellen var konstig :S
Prinsessan_ - 17 jul 07 - 01:06
den sög, asåå, de finns inte ord till de bruden, det finns
lots of things you gotta change, man fattar ingenting, :S
kruusen - 16 jul 07 - 19:33
Fortsätt, väldigt bra :)

Skriven av
snygg_brud
16 jul 07 - 18:48
(Har blivit läst 262 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord