Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Dikter om barn

hon blir rädd.. [del 1]

hon bara sitter där, ser han ligga där o gråta halvt vaken, halvt i drömmarnas värld med slutna ögon. Han skakar och darrar medans han gråter och hon bara sitter där, kan inte göra nåt. Sitter och fokuserar på filmen framför henne med hans skrik i bakgrunden. hon vill göra nåt, bara gå fram och fixa det som blev fel. Hans syster kom och flyttade på hans, det han ordnat så som han ville ha det. Men systern kom och förstörde det, och hon blev nu rädd för att inegn trösta honom.
Så nu ligger han där och skakar medans kudden och hans ögon blir allt mer våta…

Hans pappa som egentligen är snäll och vänlig blir rasande och sätter sig snabbt upp så han sitter bredvid den gråtande pojken och skriker ”att han ska vara tyst nån jävla gång, och fixa det själv”, det som blev fel i hans tankar det som sytern förstörde för honom.
Han tar sin egen pojke i händerna och slänger ner han på golvet snabbt så hon knappt hinner reagera, allt går på en sekund. Från han låg på soffan darrande tills han plötsligt ligger på marken och blir tyst för stunden. Hon hoppar till men sitter bara där, vill göra nåt, ta upp pojken som gråter men som inte hörs längre. Kollar på sin egen mor bredvid, hon fortsätter kolla rakt fram på filmen framför dom, som om inget hänt, som om allt skulle vara tyst och inget annat än filmen exciterade.

Pojken reser sig då upp. Tyst ett tag, hon får panik...

forsättning....
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
zaknar_dejj
26 dec 06 - 08:30
(Har blivit läst 448 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord