Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Rasism

Dom flesta väljer att va rasister pg dom vill tillhöra en grupp, va någon eller något.
Människor som kallar sig rasister brukar oftast inte vara äkta rasister utan bara någon människa som ha haft dåligt självförtroende och tycker det känns tryckt att tillhöra en grupp som är kända för sitt våldsamma beteende, så personen i fråga bli försvarad för sina såkallade åsikter av sina såkallade medmänniskor.
Äkta rasister ska ej utnyttja en produkt som ej är inhemsk.
Så med ett annat ord få ej äkta rasister äta/dricka tillexempel potatis, spagetti, pizza, Coca Cola och grillad biff.
Om man f råga en såkallad rasist varför han är det får man oftast inte ett vettigt svar, utan ett påstående om att den person en hatar utlänningar.
Efter som hat är ett soppas starkt ord borde det ej användas till sådana saker, efter som personen oftast ej har kollat upp sin bakgrund och ej helt säkert kan säga att han är helt svensk.
Eftersom rasistiska uttryck eller bilder är förbjudna i Sverige så utrycker dom rasistiska grupperna i smyg igenom dolda budskap i tillexempel i låtar, en känd grupp som gör så är Ultima Thule, dom förmedlar sitt budskap igenom sina texter dolda budskap.
Det finns många människor som inte vill inse att det finns dolda budskap i deras omgivning, därför är det så lätt för dom rasistiska grupperna att ge ut sina dolda budskap.
Skulle man skärskåda allt material innan det gavs ut till allmänheten skulle man finna några av dom dolda budskapen och igenom det hindra materialet ifråga att ges ut till allmänheten.
Så sätt skulle man kunna hindra dom rasistiska grupperna att ge utryck till sin oftast oförklarlig vrede mot människor av en annan såkallad ras.
Rasism bruka uppkomma av en kulturkrock, att man tycker att någon annan har konstiga seder ibland till och med äckliga seder.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
candgirl
18 okt 05 - 22:34
(Har blivit läst 556 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord