Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~Rakbladen är mitt liv~ del 32 [Tillbaka igen]

När jag kom tillbaka till psyket möttes jag av Jojjo och Klara. De omfamnade mig och frågade hur det var. Jag svarade inte utan bara såg på dem med trött blick och de förstod. Tvångsrummet, här kommer jag.

Som vanligt var sängen obekväm och bältena spändes fast för hårt. Men jag brydde mig inte, det här var en smärta som nu mer var naturlig för mig. Tess satt inne hos mig en lång stund och grät. Hon grät över att hon tagit mig tillbaka hit och hon grät när hon såg mig ligga där fastspänd och hjälplös. Tillslut bröt jag tystnaden.
”Det är inte ditt fel Tess” viskade jag lågt och Tess tittade upp, torkade sina tårar.
”Va?” Snyftade hon och flyttade stolen närmare.
” Du gjorde rätt Tess. Jag hör hemma här” Jag sa allt det där med avsky i rösten. Jag hade precis insett vilket äckel jag var. Ett äckligt psykfall… Ett Psyko? Erik hade rätt. Jag var ett psyko. ”Erik har rätt” sa jag lågt och Tess la sitt huvud på mina bröst.
”Nej gumman, du är inget psyko. Du är bara deppad. Och det har du all rätt till.. Tänk på allt du gått igenom i livet.. Jag skulle aldrig klara det du gör, men du är stark ängeln och det är inte jag” Tess sov hos mig på en stol den natten.

Dagen därpå fick jag gå ut på gården tack vare Jojjo och Klara. Erik hade inte orkat med deras tjat och gett dem tillåtelse att ta med mig ut. Jag kände mig som en jävla hund som behövde uppsyn för att inte springa iväg. Allt jag tänkte på var Bambi.
”Hur lyckades du rymma?” Jojjos fråga kom från ingenstans och jag suckade tungt.
”Tess och jag bråka, hon stack och jag drog åt motsatt håll. Jag hamnade på ett motell med Bambi och där hitta Erik oss”
”Bambi, shit, lever hon? Jag trodde hon begick självmord här på psyket.. Folk snackar så mycket om henne, hon var riktigt konstig” sa Klara och jag spottade henne i ansiktet av ilska.
”Du vet inte vem fan Bambi är ens!” skrek jag och en mentalskötare kom springandes. ”Jag vill tillbaka till tvångsrum 19B!” Beordrade jag och han nickade förvirrat. Stackars sate.

Jag suckade när han spänt fast mig i sängen och gått ut. Var det här min framtid, mitt liv? Jag rös av tanken och kände hur tårarna började rinna ner längs mina kinder. Jag tänkte på hur mitt liv spårat ut, hur mycket jag sumpat bara för jag haft en sån kärlek till de där rakbladen, de där jävla fucking rakbladen! Jag svor tyst för mig själv då dörren plötsligt öppnades och in kom Linus. Han såg så annorlunda ut, så ledsen och nedbruten ut. Jag blickade av ren vana ner mot hans armar eftersom jag hade så många vänner med såriga armar och då såg jag något som gjorde att jag bara ville gå igenom jorden.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
toota - 8 nov 06 - 03:32
så himla bra du skriver, verkligen talang :D
forsätt!
Love_Max - 2 nov 06 - 21:09- Betyg:
jätte braa :D
isita - 2 nov 06 - 00:29- Betyg:
ska läsa nästa nu bra:)
carrou_mrs_cool - 29 okt 06 - 06:23- Betyg:
mmm, jättebra, ska läsa nästa del nu :P
familjeflickan - 29 okt 06 - 02:29- Betyg:
håller med de andra!!
JosefinLarsson92 - 28 okt 06 - 18:41- Betyg:
jätte bra:):)
killerbabe - 28 okt 06 - 09:02- Betyg:
Du skriver bra!
killerbabe - 28 okt 06 - 08:58- Betyg:
Du skriver verkligen asbra tjejen!
linsan92 - 28 okt 06 - 08:39- Betyg:
värt myckemycke mer än en 5:a, du skriver hur bra som hälst :O
skulle vilja kunna skriva som dig :P
IloveU - 28 okt 06 - 07:28- Betyg:
skitbra :)
Martiina__ - 28 okt 06 - 07:02- Betyg:
snälla, skriv mer nu tack?!
empalove - 28 okt 06 - 05:17- Betyg:
skit bra!! mer nu:D!!! värt mer än en 5:an
Isabellaaaa - 28 okt 06 - 03:13- Betyg:
Grymt bra, jag älskar allt du skriver !

Skriven av
TrasigFlikka
28 okt 06 - 03:11
(Har blivit läst 615 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord