Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~Rakbladen är mitt liv~ del 31 [Motellet]

Jag måste ha somnat eller något, för när jag åter igen slog upp ögonen låg jag i en säng i ett litet rum. Min första tanke var att jag var tillbaka på lägret, så jag såg mig försäckt omkring, men det såg inte bekant ut.
"Vad tittar du efter?" Jag vände mig om och Bambi log mot mig. "Vi är på ett motell gumman och inte psyket. Och jag bar in dig in för du sov som en ängel" Jag log mot henne och kröp på nytt ner under täcket. Hon satte sig ner på sängkanten och smekte mitt hår. "gumman, hur mår du egentligen? Dina armar är ännu mer såriga än sist och du är ju så mager" Hennes röst darrade och jag suckade.
"Jag hatar mitt liv Bambi.. Jag orkar inte mer och" Hon la handen på min mun och hyssjade åt mig.
"Jag vill inte höra dig säga så.. Du är unik Bella, glöm inte det. Du har fått mig att orka. Jag skrevs ut från psyket för en månad sen och nu är jag på väg till min kille"
"Kille? Har du skaffat kille?" Bambi lös upp av frågan och skrattade till.
"Jens heter han och jag träffade honom på psyket. Han är punkare och världens underbaraste. Han skrevs ut från psyket för ett halv år sen men han har hälsat på mig med jämna mellanrum och jag lovade honom att komma till han så fort jag blev utskriven" Jag log mot henne igen och suckade.
"Men nu har jag försenat dig" viskade jag och hon skakade på huvudet.
"Jag har alltid tid för dig gumman.. Se så, sov lite så äter vi lite mat sen, okej?" Jag nickade svagt även om bara tanken på mat fick mig att må illa.

"Släpp in mig!" Jag väcktes av ett vrål och ljudet av en stålhätta känga mot den gamla trädörren. "Släpp in mig för i helvete!" Det var en mans röst, det hörde man klart och tydligt.
"Aldrig! Ni ska in få ta Bella ifrån mig!" Bambi skrev av full hals ifrån köket men efter många sparkar gav dörren vika och in störtade Erik. Han var knallröd i ansiktet och Bambi sprang ut ur köket med en kökskniv i högsta hugg.
"Du rör henne inte!" Skrek hon men Erik ryckte snabbt kniven ur Bambis hand. Efter en stund steg Tess in och jag såg på henne med avsky i blicken. Hon satte sig på sängkanten och jag såg ilsket på henne.
"Hur kunde du...?" sa jag lågt och hon tittade bort. "nu kommer jag låsas in i det där jävla tvångsrummen igen Tess! Tack så jävla mycket!!" Jag spottade henne i ansiktet innan allt blev svart igen.

När jag på nytt slog upp ögonen var jag i bilen. Jag var insnärjd i bilbältet och i framsätet satt Erik som körde och bredvid satt Tess.
"Hon kommer hata mig nu ju Erik" snyftade Tess.
"Du gjorde det enda rätta" svarade Erik och tittade bak i spegeln för att se att jag fortfarande sov, vilket jag inte gjorde men jag blundade så hårt jag kunde för att det skulle se ut som det. "Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra med henne Tess. Hon är ett riktigt psyko"
"Stanna bilen!" skrek Tess och jag öppnade försiktigt ögonen.
"Va?" Erik lät paff.
"Stanna bilen!" Tess lät ännu mer arg nu och Erik svängde in på en grusväg.
"Bella är sjuk Erik, men hon är inte ett psyko! Och jag vill aldrig höra dig säga så igen! Jag vill inte att hon ska tillbaka till det där jävla psyket igen, men hon måste det för att bli frisk. Men det ger dig ändå ingen som helst rätt att kalla henne psyko!" Erik nickade lite nervöst och körde vidare
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
__suckmykiss - 10 dec 06 - 07:58
jätte bra verkeligen :D
JosefinLarsson92 - 27 okt 06 - 05:53- Betyg:
meera, du skciver jätte bra:)
Martiina__ - 26 okt 06 - 01:28
SKRIV MER NU TACK FÖR I HELSIKE!!
Love_Max - 26 okt 06 - 01:12- Betyg:
Ååååååååhw :D meermermermermermermermermer :'D!!
isita - 25 okt 06 - 03:09- Betyg:
:O bra bra mera:D:D jag vill läsa mera:) skriv!:P
toota - 24 okt 06 - 02:23
du skriver verkligen jätte bra!
jag sitter här och väntar på nästa del :)
carrou_mrs_cool - 23 okt 06 - 01:31- Betyg:
åååh, såååååå bäst, jag blir så glad varje gång jag går in å ser att du har skrivit nytt!
familjeflickan - 14 okt 06 - 20:32- Betyg:
super!!mer!!!
sofiiie - 14 okt 06 - 07:28
Åh, vad jag har längtat på dom nya delarna,
du skriver helt fantastiskt!!!
Vill veta hur det blir, fort?:D
bonanza_ - 14 okt 06 - 06:46- Betyg:
bra!!!
Isabellaaaa - 14 okt 06 - 06:12- Betyg:
Underbar, jag vill ha mer :D

Du skriver som en gud.!
empalove - 14 okt 06 - 06:01- Betyg:
skit bra.. Fortsättning:D

Skriven av
TrasigFlikka
14 okt 06 - 04:56
(Har blivit läst 612 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord