Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Så förbjudet det kan bli del 26.

Jag fick ett sms igår, han hade varit tyst i fyra dagar, jag var som tokig. Jag skrev inget argt bara undrade om något hänt. Tillslut kom ett sms, jag lever men det är inte mer, vi hörs imon. Dagen idag kom. Jag sms ade med Jimmie, jag visste ju att Anna skulle vara borta hela dagen och natten på kick off med jobbet. Jag skrev att jag ville träffas efter mina gäster gått. Han sa ok. efter ett sms från mig, ringde han åter. Han skulle till grillen. Jag frågade om jag fick komma han sa självklart.
Jag gick dit snabbt. När jag kom fram stod han vid en bandit och Lillan fick trycka, ingen vacker syn men ok, Lillan blev glad av att se mig, ville gå ner kvickt. Maten blev klar och vi satte oss ner, Jens frågade om jag ville ha något, jag sa nej men bad honom ge mig kaffe. Vilket han gjorde. när vi var klara gick lillan ner och ut, jag gick efter och Jimmie betalade. Han muttrade när han gick ut, här ska jag aldrig äta mer, jag fick betala! Jag log, jag kunde bjudit dig, men jag får ju aldrig ge dig något. Lillan ville gunga så vi gick till gungorna. jag gungade henne och vi små pratade.
Efter en stund sa Jimmie , Lillan vi gungar på gården. Vi gick dit. Gungade en stund, sen blev Lillan kissenödig. Jag tänkte oneeej, nu måste vi sklijas. Men då sa Jimmie, vill fröken komma upp på kaffe, jag blev jätte glad, visst. Vi gick upp. Inne lekte jag med Niklas och när vi blev själva drog jimmie mig intill sig och kysste och smekte mig. Han stack ner sina hander i mina byxor om kramade om min rumpa, ooohhh han var så retlig. Så fort vi hann kramades och kysstes vi.Jag sa att han retade mig nått så jävligt. Jag såg i hans ögon att han var lika kåt som jag. Efter en stund sa han, vi kan aldrig bo ihop vi hinner inte ens kyssas fören någon ropar. Jag sa men hallå ska vi älska då, stänger vi in oss i sovrummet. Och jag sa, vi ska inte bo ihop älskling, vi ska först vara ihop. Allt annat löser sig. Efter en stund sa jag att jag måste gå, han tog tag i mig. Jag skojade och sa, vi kan ju ta en snabbis på toa. Han tog mig på orden direkt, han bad lillan göra kaffe till oss. Han bad mig ta av mig, sen kom han in, smekte mig, kysste mig och vände mig om och tog mig bakifrån mot tvättmarskinen. Det gick fort och vi stannade kvar en sy´tund. Jag klädde mig och gick ut till Lillan. Han kom. Jag kramade honom. Jag sa ring om du vill ha mer senare när Lillan somnat för detta är fanimej egoistiskt, han log och sa, vi får se. Han skulle in till bananpiren och titta på bilar. Jag kysste honom och gick.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
Ladie-666
24 sep 06 - 03:12
(Har blivit läst 324 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord