Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Matildas värld del 6

Festen skulle börja om en timme. Jag duchade och tog på mig en kort kjol och ett svart linne jag sminkade mig och fixade till håret. När jag var utan för huset höde jaf dånade musik o massa som skratta. Jag gick in och killen som slog mig som heter Anders ställde sig framför mig han hade blont hår och blåa ögon.
- Välkommen till festen, sa han och gav mig en öl.
- Tack, svarade jag och tog emot öl flaskan.
han gjorde täcken åt mig att jag skulel sätta mig ner i soffan. Så det gjorde jag. precis när jag suttit mig ner så satte sig Anders sig tätt intill mig. Jag började dricka av ölen det var rätt så gott faktiskt. Efter ett tag la Anders armen om mig och kysste mig på munnen. Jag visste inte varför han gjorde så.
- Jag älskar dig Matilda, sa han plötsligt.
- Va?
- Jag älskar dig!
- okej...
han kysste mig en gång till på munnen och jag besvarade kyssen han log. Efer ett tag började vi hångla för att sanningen va den att jag gillade honom också. Eller började göra det.
varför gillade han mig nu helt plötsligt? och varför slå nån man älskar? jag vet inte men jag orkade inte bry mgi mer om det. Han älskade mig och så var det bara!
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
thecryingeye
23 sep 06 - 22:17
(Har blivit läst 286 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord