Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Så förbjudet det kan bli del 21

Telefonen ringer, det är Annas syster. Hej Tindra kom er till Fiket, Jens är här och Anna spelar någon annanstanns, men kom du och var med mig. Jag slänger på mig jackan och går. Nere vid fiket sitter hon, jens kommer efter en stund han var iväg och hämtade lille Niklas. Hej säger Niklas och kramas, du var inte på dagis idag. Nä sa jag, jag var ju på kurs, minns du. Jens tottar på mig och ler. Frågar hur det är. Jag säger att allt är så bra det kan vara. "Syrran" ser på oss och ´ler. Vågar inte ens tänka på vad hon tänker. Efter en stund tar jag och "Syrran" med oss Niklas och gungar. Vill inte han ska var där, med en pappa som spelar och en mamma som sitter på svartspelbutiken och spelar, sjukt. I vilket fall som helst mår Niklas bra med oss en stund. När vi lekt en stund går vi tillbaka. Han spelar än och hon gör det med någonstanns. Jag säger att jag lovat Niklas ett kinderägg så jag tar med honom till affären. Jens stannar kvar och spelar mera. Jag sa nog en fin kommentar att spela du lite till du. Frågade även om det gick bra, det gjorde det inte. Nr jag kommer åter, står han brevis en annan som spelar, det är en gammal klass kamrat till honom. Han presenterar honom för mig.
Jag sitter och pratar mycket med "syrran" och ser hur Jens ser på mig på avstånd hela tiden, när våra blickar möts ler vi. När han kommer ut igen efter han spelat, säger jag något, minns inte vad och han svarar "håll käften" jag tar inte åt mig, antar bara att han är sur för att det går dåligt. Jag säger efter en stund att jag kan ta Niklas till parken igen, för han vill det, vad ska jag göra då, sa Jens, jag bara log. Så gick vi, han , jag, Niklas och moster. Anna kom och hon körde runt och parkerade bilen. Vi gungar en stund. Sen ska Anna hem och Jens ska till föreningen. Anna säger, Jens kan köra hem dig, du fryser ju i din kjol. Jag sa, men det behövs inte, jo han ska bara hämta cigg. Ok jag väntar hos moster(syrran) Han kom. Jag sa jobbigt att vara snäll mot mig va, nä, varför skulle det det, sa han så hoppade vi in i hans bil.
När vi satt i bilen sa jag, du ta en genväg nu....jag vill prata. Säg inte nej nu. Han svarade, jag säger inte nej, har ångrat alla andra gånger jag gjort det. Han kör dit jag visar. Till en ganska öppen plats men jag bryr mig inte. När bilen stannat, tar jag av mig sandalerna och sätter mig gränsle över honom, där vid rattten, vi kysser varandra intensivt och jag säger att jag längtat. Han har längtat med. JAg känner hur hans händer smeker in under min kjol, han stönar och jag blir som galen. Han smeker "min" och det är underbart skönt. Jag säger vi går bak i vanen. Vi gör det och vi kysser varandra, han smeker min och jag hans, jag tar den snabbt i min mun men vill att han går i mig. Han vänder mig och smeker mig hårt över rumpan som jag gillar och tar mig bakifrån, det är underbart och för en stund är jag lycklig igen. När han är klar står vi där ihop en stund och han smeker min mage och höftben. Det är så skönt och så nära. Han glider ur och jag tar på mig. Jag skojar och säger att jag inte ska ducha på ett halvår, för ska det ta 4 veckor emellan nu blir jag galen. Jag frågar om han saknat mig, han sa, jag har saknat dig massor, men det är så jobbigt.
När vi gått ur bilen ringer telefonen, jag förstår att det är hon, han svara jag pratar med Tindra. Jag tittar på honom när han går en bit bort, han ler, ser lycklig ut och skakar på huvudet. Jag ler och säger inget. I bilen säger han, jävla dig, jag skulle ju inte göra så här mer, jag bara log blir ledsen. Sa att jag är ledsen mest nu, VARFÖR frågade han, jag sa, retligt VARFÖR och han log, han vet nog men har nog svårt för att fatta att jag är tokig i honom. Han skojade och sa, jag ska anmälla dig för våldtäckt, jag log och sa att jag vill gärna sitta i en rättsal och säga hur det gick till. Han tittar på mig och lyser som en sol, fast han inte vill, jag gör honom lycklig, jag vet det. Han säger inte nej om vi hamnar i dessa situationerna , nu vet jag att jag betyder mycket, kanske mest.
Analyserar mitt värde, han älskade med mig på Annans födelsedag i deras säng, och på Niklas födelsedag i deras säng, Och NU dagen före deras 7 årsdag...ja säg mig ni, vem betyder mest utifrån det? Hmmm...ja,ja.
Han lyser i hela ansiktet, när han släpper av mig, jag gör honom glad, men allt är så komlicerat bara. Jag älskar dig, så mycket. Men jag ska lyda nu. Följa dina regler.

Idag på jobbet kom Anna, jag har köpt en slips nål i silver med lite guld på till honom på vår dag, den kostade 450 ca och det sved men men , det ska bli kul och se vad han ger till mig. Jag ska ge den ikväll. Han har alltid köpt rosor i mängder så. Men jag säger inget förren ikväll. Jag log och tänkte på gårdagen, ja jag undrar också vad han ska ge, jag sa....DU fick ju inget när du fyllde år så du borde väl få nått nu. Elakt tänkte jag men jag fick nått på din dag, men jag svölde. Jag vill inte ha henne som vän mer, jag är ju så falsk, jag gillar syrran mer.
Jag ser inget slut på detta än men jag vill inte må dåligt mer, så jag ligger väl lite lågt och hoppas på att han hämtar på fredag, så jag får se honom och föreslå att vi kan ses på msn, när hon är ute med jobbet hmmm Jag vet ju att hon ska ut, hon ville ha med mig och sin syrra men ingen av oss vill, illa.
Jag lägger mig ner och drömmer nu...men jag känner mig ganska tom, faktiskt, detta tar på mitt inre. Väger 46 nu och ska hålla mig där, inte ner mer nu...inte för detta.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
Ladie-666
7 sep 06 - 00:54
(Har blivit läst 309 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord