Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Jim del 1

Jim låg på sin säng och kollade på tv.
Telefonen ringde , det var David . Han berättade att han skulle komma om ungefär tjugo minuter och att han satt på tunnelbanan.
Jim satte sig vid datorn och kollade om någon rolig var inne men det var det inte så han loggade ut och stängde av datorn.
Han gick ut till köket och kollade i kylskåpet om det fanns någon gott att äta men det fanns det inte så han gick in på sitt rum och kollade i sin garderob vad han skulle ha på sig. Han bestämde sig för ett par jeans och en Hood tröja. Han satte sig på sängen och kollade på väggen och han började tänka på Sofi. Han var så otrolig kär i henne och han hade nämnt det för henne men hon hade bara garvade och sa att han var en bra skämtare. Han undrade om hon nånsin skulle gilla henne. Speciellt efter det som hände på festen hemma hos Johan. Han hade ju blivit ganska full och när han blir det så brukar han bli mycket mer framåt så han hade satt sig brevid Sofi i soffan och så hade han satt sin hand på hennes lår och börjat kyssa henne. Men fast Sofi sa att han skulle sluta och försökte komma därifrån så hade han hållit fast henne och kallat henne dumma hora när hon kom därifrån. Jim hade däremot inte kommit ihåg nått efter men David hade berättat allting. Han hade försökt prata med Sofi om det som hände men hon hade bara blivit irriterad och stuckit därifrån.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
Belle
16 sep 05 - 04:38
(Har blivit läst 348 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord