Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Roliga dikter

- Myror.

- Det var en gång tre myror som var bjudna på barndop. Tidigt på morgonen steg de upp, tvättade sig och kammade antennerna och fyllde på färsk myrsyra i tankarna. Så gav de sig iväg. Men fast de gick hela dagen, hann de inte fram innan det blev mörkt. De vek av från stigen för att leta reda på något lämpligt ställe att övernatta.
- Under en tät gran låg en hovdam och sov. Det här var på den tiden som damerna inte hade några underbyxor, så den första myran hittade lätt ett litet hål att krypa in i. Den andra myran kröp lite högre upp, där hittade han ett lämpligt avlångt hål att övernatta i. Den tredje myran klättrade ännu lite högre upp och hittade ett litet, litet hål, där han kröp in och lade sig att sova.
- På morgonen kom de tre myrorna ut ur sina hålor och tittade på varandra. Den första myran hade blivit alldeles svart, den andra hade blivit röd och den tredje var helt gul.
- När de berättade för varandra hur natten hade varit sade den röda myran: -Där jag skulle sova var det fullt av röd fruktsaft. Men det värsta var att mitt i natten kom där in en flintskallig herreman och började jaga runt väggarna i huset. När han inte fick tag i mig blev han så arg att han spottade på mig.
- Den svarta myran berättade: -Där jag sov var det mörkt och svart och luktade skit. Men nån herreman såg jag inte till. Däremot stod det en tiggare och dunkade med en säck mot min dörr halva natten.
- Då sa den gula myran: -Där jag låg var det väldigt trångt, men jag sov gott hela natten utan besök. Fast på morgonen förstod jag att jag hade lagt mig i duschen för då spolades jag ut fortare än kvickt!
- Sedan den dagen finns det rödmyror, svartmyror och pissmyror.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Lucifer - 18 aug 06 - 22:24
HAHA
cargill - 18 aug 06 - 08:11- Betyg:
jesus :D
moatoa - 17 aug 06 - 20:05- Betyg:
hahahahaha!
Jossann_ - 17 aug 06 - 07:48
hahahahahhahahahaha XD
FAAAAAAAAAAAAAAG - 17 aug 06 - 07:23- Betyg:
*ASG* omg, så bra! XD
carrou_mrs_cool - 17 aug 06 - 06:53- Betyg:
herreguud, va bra!!!

//A friend <33
E_lin93 - 17 aug 06 - 04:09- Betyg:
haha xD
DiktensSorg - 16 aug 06 - 22:55
HAHAHAHAHA
me_1994 - 16 aug 06 - 21:39
hahah xD
ILoveCross_ - 16 aug 06 - 20:16- Betyg:
HAHAHAHHAA ^^

Den va sköjj xD

Älska dej (L) ~*~ Din Istapp ~*~

Skriven av
Piinkhallon
16 aug 06 - 19:55
(Har blivit läst 418 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord