Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~Rakbladen är mitt liv~ Del 9 [Lycklig?]

Jag känner mig så förvirrad. De kommande dagarna ber jag Tess att låta mig vara ifred, vi tittar knappt på varandra. Jag behöver tid för mig själv, tid för att förstå mina känslor. Men hon förstår mig och låter mig vara ifred. Jag ringer och pratar med Linus ganska mycket, frågar honom om råd. Om vad jag ska göra med Tess och vad som ska hända mellan oss.
”Du behöver inte oroa dig över det Bella. Väljer du Tess så kommer jag alltid vara din vän” säger Linus och hans svar får mig och le. Han är så underbar.

Jag tillbringar många timmar under björken utomhus. Sitter och tänker, läser, lyssnar på djuren, fåglarna sjunger för mig. En dag när jag sitter där ute kommer killen jag antar är Erik fram till mig.
”Jaså här sitter du?” Säger han och ler mot mig. Jag nickar, tittar på honom, han ser ut och vara någonstans i Linus ålder. ”Varför är du inte med de andra tjejerna?” Han sätter sig ner, jag låter honom sitta bredvid mig. Han är den första jag pratat med på några dar nu.
”Jag vill bara vara för mig själv” svarar jag lågt och han nickar, ser ut som om han tar det på fel sätt. Han blickar ner mot min handled, bandaget är borttaget nu, så mina sydda sår syns tydligt.
”Du har skurit dig ser jag” hans röst låter rädd, men samtidigt bestämd. Jag nickar, vet inte riktigt vad jag ska svara på det? Han sitter hos mig en stund och vi pratar om allt mellan himmel och gjord. Vi pratar om musik, vilken sorts musik vi lyssnar på och vilka våra favoritartister är.
”Haha, slipknot är nog en av mina idoler” säger han, leende mot mig. Jag nickar.
”Ja dem är bra, surfacing är en av de bästa låtarna som finns. Den brukar jag lyssnar på när jag är förbannad” säger jag och han puttar till mig, ler stort.
”Kul att någon gillar samma musik” säger han.
”Six feet under är bra” säger jag efter en stund. Han ler svagt, nickar. ”Ugly inside, ugly outside” jag börjar nynna på deras låt ’Ugly’. Erik skakar på huvudet och klappar mig på axeln.
”Du är inte ful Bella och den som tycker det behöver kolla sin syn” skrattar Erik och kollar på klockan. ”Oj hoppsan, jag har visst slutat. Vi hörs Bella” säger han och reser sig upp. Jag sitter kvar under trädet, glad över våran lilla pratstund.

Jag sitter kvar under trädet tills det blir mörkt, då kommer en gammal man fram till mig.
”Hör ni damen, det är dags att gå in nu” säger han och jag tittar upp. ”Klockan är 1 på natten” jag ger honom en paff blick och reser mig upp.
”Förlåt, jag visste inte att den var så mycket” säger jag och han öppnar porten åt mig. Han säger ingenting utan verkar ganska sur över att jag varit ute så sent. Enligt reglerna får man bara vara ute till tio. Jag går in på rummet och Tess ler mot mig när hon ser mig.
”Hej” säger hon lågt och jag ler mot henne, sätter mig bredvid henne på sängen.
”Hej” svarar jag och kysser henne på kinden. Tankarna far runt i huvudet, men nu har jag bestämt mig. Jag ska satsa på Tess. Tess ser på mig undrar över min plötsliga förändring.
”Har du bestämt dig nu?” säger hon, jag nickar.
”Jag vill ha dig Tess” jag känner hur upphetsad jag är, jag knäpper upp Tess blus, hon sliter av sig den. Hennes bröst blottas för mig och jag kysser hennes hals, mina fingrar smeker hennes bröst. Hon sliter av mig min tröja, slänger bh:n ner på golvet och kysser mig lika ivrigt. Hon puttar ner mig på sängen och ler mot mig.
”Jag älskar dig” säger hon och kysser mig igen. Jag känner mig så.. Så lycklig?
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 4.5)
osynlig_flikka - 28 mar 08 - 09:21
bra!!
Jossann_ - 18 aug 06 - 07:51
finns inga ord, så bra :)
familjeflickan - 15 aug 06 - 05:59- Betyg:
jättebra!!som vanligt:)
ida1 - 13 aug 06 - 19:10
Bra !
thecryingeye - 11 aug 06 - 21:39- Betyg:
skriv mer, jag vil ha en fortsättning :)
men hur blir de med linus då? :( :)
JosefinLarsson92 - 11 aug 06 - 17:23- Betyg:
Bra fortsättning idag??
BlackandRedRose - 11 aug 06 - 08:17- Betyg:
Denna novellen är jätte bra, det vet du att jag tycker=)
Men vad hände med Ellis liv? saknar den..
Gärna fortsättning på båda;)
Mandapanda - 11 aug 06 - 07:44- Betyg:
Denna novellen är jätte bra!!
ILoveCross_ - 11 aug 06 - 06:59- Betyg:
Jätte bra :D
Skriv en fortsättning fort xD

- Annii -
BellaDonna - 11 aug 06 - 06:57- Betyg:
FORTASÄTTNING!!
Jessiica - 11 aug 06 - 06:49
MERA MERA " en fortsättning ? ^
Freaket_93 - 11 aug 06 - 06:47- Betyg:
Bra!! Längtar tills nästa del :D
Den är skitbra!

Skriven av
TrasigFlikka
11 aug 06 - 06:34
(Har blivit läst 545 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord