Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Roliga dikter

Tankarna man har när man är kär.

Vet inte riktigt vart jag skulle sätta in den här, men det
fick bli på humor. Det är ju faktiskt ganska komiskt hur man
blir när man är kär.
Ni vet väl hur det är när man har så många tankar, så många känslor i sig så man bara inte vet vad man ska göra? Jag försökte springa ifrån dom idag. Jag fick mitt bästa resultat som jag nånsin fått på 800 meter, på gympan idag. Min lärare blev helt stum och kollade på mig som om jag skulle ha ett duracell batteri gömt innanför kläderna eller nåt.
Och sen applåderade alla bara för att han hoppade av glädje, för att han trodde att det har hänt nåt med mig, att jag har blivit värsta idrottaren och kommer att göra allt för att få MVG i gympa. Men så är det ju inte, jag är bara kär. Jag skulle kunna skrika, jag skulle kunna springa hur långt som helst, om jag bara slapp tänka.
Jag har aldrig påstått att mina tankar är negativa, nej det har jag aldrig sagt. Men Han, han mr Right, han har gett mig så mycket energi. Jag vet inte liksom, hur många känner igen den här personen? Alltså den som jag är, den jag är när jag är så här glad!
Jag känner inte igen mig, och det skrämmer mig.
Vill ni veta en sak? Skolan känns inte sådär jättejobbig just nu. Visst nu går ja i 9:an, måste plugga ska ju få slutbetyg. Njae, inte än men till våren.
Som om jag bryr mig? Jag har träffat världens mest underbara människa och det är hans namn som står nerklottrat i alla mina nya blåa skrivböcker.
Är det såhär det är att vara kär? Är det?
I så fall tror jag att jag aldrig vill vara utan kärleken, aldrig utan honom.
Men nu kan jag börja påstå att mina tankar är lite negativa i alla fall. För rädslan för att han snart försvinner, att han kanske tillslut inte har några känslor för mig längre, dom tankarna stör mig lite ibland när jag flyger på mina rosa moln. Jag kommer aldrig sluta älska honom, aldrig, jag lovar, aldrig!! Jag menar, han är perfekt, han är alldeles underbar, inte slutar man älska en sån?
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 4.5)
hejjaghetersanna - 8 sep 05 - 06:55
Precis sådär kände jag, sen lämna han mig.
Men jag har lärt mig att leva utan honom, jag har
hittat en annan kärlek, vänskap.
Sean_Q - 5 sep 05 - 10:17- Betyg:
mkt mkt välgodkänd...tungt beskrivet
katinka - 5 sep 05 - 08:06- Betyg:
Åh! Precis så där känns det att vara nykär. Jag kommer ihåg
känslan, fast det är längesedan nu. Lycka till!

Skriven av
Lorineca
4 sep 05 - 22:06
(Har blivit läst 586 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord