Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Himmelsberget - kapitel 51

Han lade ner mig i sängen och jag lät mina händer smeka hans bringa. Han kysste mig om och om igen och jag hade förlorat mig själv till honom.
Han hade tagit mig tillbaka till Pelina och jag var så lycklig. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen och vi hade tagit oss in i slottet genom balkongen och vi hade sprungit genom hallarna men så hade vi stannat och jag hade tryckts upp mot väggen.
Han hade överöst mig med kyssar och mina armar hade befunnit sig ovanför mitt huvud och jag hade letat efter hans läppar och jag hade känt dem på min hals min nacke min kind mina läppar och på mina bröst.
Hans mun var varm och hans tunga blöt och hans andetag behagliga mot min hud när han förflyttade sig ner till min byst och hans händer lyfte upp mina ben och hans händer smekte mina lår mina knän mina ljumskar min mage.
Jag andades tungt och min kropp skälvde under hans beröring och jag ville säga hans namn och jag ville slita tag i hans hår och jag ville kyssa honom och aldrig aldrig aldrig släppa taget om honom igen.
Han klädde av mig och jag fumlade med hans skjorta och han drog den över sitt huvud och mina händer sökte sig till hans byxor. Jag ville inte vänta mer.
Jag vill ha dig.
Jag kände hans bara hud mot min och han kysste mina läppar och hans läppar letade sig ner över min hals och mina bröst och min mage. Hans händer smekte mina ben och letade sig över mina lår mina vader mina knän mina ljumskar min…
Jag tryckte huvudet bakåt i madrassen och jag flämtade och jag blundade och min mun var öppen och jag njöt. Sarlacks tunga rörde vid min mage och han förde den till mina bröst och han kysste det ena och sedan det andra och han kysste min hals och min mun och han låg över mig.
Hans fingrar smekte mig och rörde vid mig och jag var yr och jag befann mig i extas.
Jag vill ha dig.
Jag satte mig upp och han följde min rörelse och mina händer letade sig till hans byxor och jag drog ner de över hans höfter och han knuffade ner mig i madrassen och han kom mot mig och hans händer befann sig på varsin sida om mig och han kysste mig på nytt.
Hans byxor föll till golvet och han särade på mina ben och han sänkte sig ner över mig och jag flämtade och hans händer grep om mina handleder och han höll fast mig och min kropp skrek och jag kände honom.
Hans läppar letade efter mina och jag hungrade efter honom och jag kvävde flämtningar och stön och jag slöt mina ögon och mina armar letade sig till hans nacke och jag drog ner honom över mig.
Hans andetag var varma och djupa och hans hud len mot min kropp och jag förlorade mig till honom igen och igen och jag lyssnade till hans andhämtning och hans hår föll ner över mig och skapade ett mörkt draperi om mitt ansikte.
Jag vill ha dig.
Jag vill ha dig! Släpp mig aldrig igen.

Och jag försökte kväva ett skrik. Jag försökte kontrollera min röst men kontrollen slank mellan mina fingrar och jag visste inte vad jag skulle göra men han kysste mig och jag hörde min röst försvinna i hans mun.
Min Sarlack. Min fina Sarlack.
Vad gör du med mig?

Jag älskade honom och jag gav mig själv till honom och jag klarade mig inte utan honom och jag skulle aldrig låta honom gå. Han var min och jag var hans och han var min kung och jag hans drottning.
Min kung skälvde över mig och hans kropp blev stilla och hans andhämtning ojämn och hans röst tyst och månen vakade över oss och dess mystiska ljus letade sig in i rummet och den rörde vid oss och jag ville känna honom igen och igen.
Låt den här natten aldrig ta slut.
Sarlack lyfte på sitt huvud och hans ögon såg på mig och han lät sin kropp vila på min och han log och han sänkte sitt huvud igen. Han kysste mig så ömt så ömt och jag lät mina armar linda sig om honom och hans händer rörde vid mina kinder.

Jag älskade den här mannen.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
Freyja171227
16 maj 18 - 00:58
(Har blivit läst 397 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord