Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Love Letters [i hate (almost) everything about you

när man uppnått max antal tecken i titeln och det behövdes en enda liten parentes till.. -.-
men här kommer en liten alla hjärtans dag-special-oneshot med några av mina absoluta favoritpojkar :D kan hända att det mest var jag som tyckte det här var kul att skriva eftersom att jag saknat dom, men kanske kan det också vara kul för dom som läst den ursprungliga storyn. för övriga vet jag inte om det mest blir förvirrande? D:
- Andy
Hur jävla töntigt det än var av mig att kalla dig för det så kommer du ändå alltid vara emo-andy för mig, min emo-andy. Jag är helt okej med om du också alltid kommer se mig som idiot-Liam innerst inne.

Det kanske är det som är grejen med att vi kysser varandra så jävla bra, för att det där hatet finns där långt inne någonstans.

(Jag är seriöst en idiot; vem skriver om hat i ett kärleksbrev till sin pojkvän på alla hjärtans dag? När man dessutom är alldeles för långt ifrån varandra och saknar varandra?)

Jag saknar dig. Nästan så mycket att jag skulle kunna tänka mig att ringa upp dig på skype och köra en repris på min oerhört töntiga shakespeare-scen med gitarr utanför fönstret – fast framför datorskärmen i det här fallet då. Jag ångrar dock inte för en sekund att jag gjorde det (inte ens om jag skulle ha vetat om att Jake skulle fortsätta kalla mig Romeo i år efter det.) för samtidigt som det är en av mina jobbigaste nätter någonsin så är det också en av mina bästa. Jag tror aldrig att du kommer fatta hur mycket jag verkligen älskar dig, hur mycket jag fortfarande saknar åren som hade kunnat vara så mycket bättre om det inte vore för mig, och hur stolt jag är över att ha dig som både bästa kompis och pojkvän.
(Se, jag tar mig, det här är romantiskt, eller hur? Men jag menar det, allt.)

Jag har fortfarande inte riktigt kommit över att er fotbollscup heter Valentine-cupen för det är så otroligt o-fotbollsaktigt, men se till att vinna matchen imorgon (läs:ikväll, när du fått det här brevet) så att det var värt att vi var ifrån varandra, okej? ;) Fast spar på några mål så att jag kan få se något när jag kommer ner på torsdag.

Texten på baksidan är förresten en ny låt jag skrivit på (varför har jag mycket snyggare handstil när jag skriver låttexter? Du lär ju få läsa om det här många gånger för att kunna tyda allt..) som väl får bli min lilla present hehe.
Älskar dig Andy.
/ Liam


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤


Kära Jens
(om du försöker utläsa vad det är för något jag strukit över så är det typ ´Hej Jens´ och ´tja Jens´ eftersom jag är sjukt osäker på hur man bör börja ett alla hjärtans dag-kort i modern tid. Det var knappast något vi fick lära oss på svensklektionerna?)

Kanske borde jag fortsätta med att berätta sånt jag gillar med dig? Jag gillar att du är olik mig, att du är en sådan kille jag aldrig hade trott att jag skulle falla för men som nu känns som en självklarhet. Jag gillar din humor och att du är så sjukt snäll. Jag tycker det är sexigt att du är smart, och jag tycker om dom där flugorna du bär så ofta. (Tycker fortfarande du är cool som vågade ha din egen stil redan i skolan.)

Jag gillade den där kyssen väldigt mycket.

Jag gillar till och med att du inte lät mig följa med dig hem haha.

Och så undrar jag om du kanske skulle vilja gå på en andra dejt med mig? Förslagsvis på alla hjärtans dag.

(Ps. En fråga: är det lite ´kasta sten i glashus´ att skicka handskrivet alla hjärtans dag-kort när jag själv brukar mobba vissa kompisar (Liam) för romantiska saker han gjorde under trean i gymnasiet?)
(Ps. 2. Jag lovar att inte spilla ut vin i knäet på dig den här gången (om du säger ja.) HAHA. Och mitt erbjudande om tre gratis brallor i min butik som ursäkt kvarstår fortfarande.)

Puss
/ Jake¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤


Babe,

Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig.

Jag tänkte börja med något mer typiskt Liam; typ att jag är naken eller något (jag är det eftersom jag nyss kommit tillbaks till mitt, och Jonahs, hotellrum och nyss duschat) men jag erkänner istället direkt att jag saknar dig så mycket att jag typ har ont i magen. Kan du inte bara börja spela fotboll så att du enklare kan hänga med mig när jag måste åka någonstans? Vi kan träna ditt temperament (talangen krävs ju också men jag tror att temperamentet är ett större problem haha) så fixar du det säkert. Du kan vara vår andremålvakt (och ja jag hör dig ”skulle jag spela fotboll skulle jag för fan inte vara någon loser-andre-målvakt.” tönt :D) så slipper du alltför mycket kontakt med andra spelare. Men jag saknar dig, jag saknar dina kyssar, jag saknar att hålla dig i handen och jag saknar att se dig hålla på med ditt hår i en minst en halvtimme om mornarna. Jag saknar din snygga jeansrumpa (utan jeans också i och för sig.) och jag saknar när du pillar med mitt hår.

Och jag älskar dig. Mest av allt. Jag älskar dig fastän du är bitchig ibland, jag älskar dig när du är morgonsur, jag älskar dig fastän du är dålig på att hålla käften i vissa situationer då du definitivt borde ha gjort det istället för att hamna i bråk om onödiga saker. Jag älskar att du är romantisk fastän du egentligen inte vill erkänna det, jag älskar hur känslig du är och hur modig du är. Jag älskar dig för den du är mot mig.

Okej jag måste sluta skriva nu innan Jonah kommer ut från duschen, för japp jag sitter här alldeles blödig, såklart. Ibland skulle jag verkligen förtjäna att kallas för emo-andy, jag är alldeles för jävla känslig haha!

Älskar dig obeskrivligt mycket Liam.

Kram / Andy.
(Vi vann förresten båda matcherna idag! Tredje dagen i rad med raka vinster, och ett mål per match för mig. Hoppas det håller i sig tills att du kommer hit, jag lovar att dedicera mina eventuella mål till dig isåfall ;))
Älskar dig!

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
arbok - 14 feb 18 - 14:26
Satte typ i halsen när jag såg att du laddat upp någonting som hade med I hate att göra. Sjukt nostalgiskt! Vet ju själv hur det är att ha favoriter i gamla noveller/karaktärer och blir stundvis själv sugen på att återanvända dem eller bara skriva lite extra hehe.
Och så Jake och Jens?? Så himla otippat! (Och smörAndy.... och shakespeareLiam... de är som jag minns dem haha :D)

Skriven av
ilenna
14 feb 18 - 12:40
(Har blivit läst 755 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord