Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Dikter om sorg

Me too

Det var den 8 februari 2017. Du ber mig att åka till Frölunda efter skolan för att träffa dig hemma hos en person som du var hundvakt för. Det första som händer när jag stinger in i lägenheten var att du var hal och dryg. Jag ger dig cigarettpaketet som jag köpte till dig på vägen. Det enda du gjorde var att gå till balkongen och rökte. När du kommer tillbaka så lagade du mat och sedan bara räcker det åt mig. Vi satt och käkade på soffan och kollade på en film tills du fick ett samtal. Det handlade om din pappa blev inlagd på akutpsyk. Jag ger dig en kram för att vara snäll. Jag ångrade mig så mycket över det.

En liten oskyldig vänlig kram leder till att du försöker kyssa mig. Du tar och knäpper upp mina jeans och sliter bort dem. Jag ser dig gå ner mellan mina ben inte nog med det så knäpper du upp dina jeans och trycker in den i mig. Hela situationen blir att jag känner mig maktlös och vidrig. Det fanns inget än att ta emot det om och om igen. Efter du tryckte in den i mig började jag känna vidriga smärtor och ligger i alla fyra och har skit ont. Du bara står vid köket och ser mig lida.

Du manipulerade mig i över en månad. Du visste att jag hade relationsproblem och inte ville ha något mer än bara en vänskap. Du var ingen vän. Du utnyttjade och sedan kastade bort mig.

Fortfarande än idag är det svårt att lita på någon, fortfarande än idag drar jag mig ut från allt som är sexuellt och fortfarande än idag känner jag mig riktigt vidrig över hur jag kunde tillåta detta ske.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
Stopmeindecember
20 okt 17 - 19:23
(Har blivit läst 428 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord