Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Jobba utan lön?

Kanske låter konstigt :P Men jag såg en annons där en liten verksamhet/gård med hästar sökte ridlärare/instruktör, det är jag inte personligen intresserad av, men mejlade och frågade om de även behövde hjälp med vanlig stall/hästskötsel, t ex på kvällar och/eller helger och hon svarade att hon tyvärr inte hade råd att betala. Personligen skulle jag kunna tänka mig att komma ibland och jobba och hjälpa till (i stallet, på lektioner) utan betalning, låter det konstigt? För mig handlar det om att jag jättegärna, om jag fick möjlighet, skulle vilja jobba med hästar på heltid i framtiden, men det är inte det lättaste att få jobb, ens på deltid, så tar gärna varje tillfälle i akt att åtminstone skaffa mig mer kunskap/erfarenhet inom all form av hästhantering. Dessutom kan man ju få bra referenser, eller hur? :) Även om man jobbar utan lön. ?:)Har ni gjort det av samma anledning någon gång??
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
nattblick - 29 aug 17 - 23:44
Okej :) Jag förstår

Nej, överlag tycker jag ju att det är viktigt med någon slags ersättning/kompensation för arbete, men just nu är det också så viktigt för mig att skaffa erfarenhet och referenser är ju alltid ett plus i kanten också!

Jo, men dock är det här ett ponnystall :P Har för mig att de bara har ponnyer och då är det inte så aktuellt för mig, är typ 1.70 lång så :) Men har i så fall egentligen tänkt mig det som ett slags extrajobb, typ på helger ev. någon kväll ibland.
Ripadal - 29 aug 17 - 22:53
Utan betalning, det beror på.
Jag skulle inte jobba utan någon sorts betalning.

Skulle jag få rida lite skulle jag klara mig utan pengar.

Skriven av
nattblick
21 aug 17 - 19:49
(Har blivit läst 825 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord