Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

mr sunshine [del 9]

En vecka senare
10:32

Tristan tittade sig missnöjt omkring längs raderna av dricka på Ica. Han hade varit orimligt sugen på en Monster och nu visade det sig att dom verkade vara helt slut. Hur ofta hände det? Det var ingen annan sort som lockade heller så det fick helt enkelt bara bli jordnötterna han plockat på sig vid ingången. Han hade hoppats på att kunna umgås med någon av sina kompisar men än så länge hade han inte haft någon tur med det heller. Markus hade förvisso inte svarat än, mest troligt för att han fortfarande sov.
Han hade hunnit halvvägs hem när mobilen plingade till. Men det var inte alls Markus som han trott utan ett okänt nummer.
[10:57 nytt meddelande- 072553090] hoppas att jocke inte gav mig fel nummer. (han tycker förmodligen att jag ska lämna dig ifred bara.) men om du har vägarna förbi västerås (vilket du troligtvis inte har men låter bättre att fråga än att kräva att du ska ta en lång sväng bara sådär.) så är det helt okej att du hör av dig. / kevva

Efter att han sett Jockes namn hade han hoppat direkt ner till slutet av sms:et bara för att se om det verkligen var vem han trodde. Han hade på den korta stunden hunnit intala sig att det mer troligt var Sam eller Brendan, men när det istället var dom där fem bokstäverna så hade hans mage direkt reagerat med någon hisnande slags känsla. Först därefter hade han gått tillbaks och faktiskt läst sms:et. Det kändes helt galet att veta att Kevva på riktigt frågat Jocke efter hans nummer, att han velat kontakta honom, att han.. Jävlar, han frågade faktiskt om han ville komma och hälsa på honom. Ett lågt, smått chockat skratt lämnade hans läppar. Lyckligtvis var det inga andra i närheten som skulle undra vad det var för fel på honom.
[11:02 sänt meddelande] frågar du om jag vill komma och träffa dig? ;)
Han tänkte såklart inte låta honom komma undan så lätt. Trots att han knappt tänkt på Kevva på sistone och trots att det var väldigt länge sedan dom setts så hade han ju inte glömt deras jävlandes med varandra. Det mest konstiga med det hela var väl varför han tagit kontakt med honom nu när han verkat så väldigt anti i bilen på väg hem. Fast just nu kunde han inte bry sig mindre i den detaljen.
[11:02 nytt meddelande- Kevva] om du är så töntig att du vill ha en riktig inbjudan så visst. men förvänta dig ingen hämtning från tågstationen eller något.
Tristan flinade när han läste Kevvas svar. Han var sig själv även genom sms i alla fall.
[11:03 sänt meddelande] kanske kan tänka mig att ha vägarna förbi då.
[11:03 nytt meddelande- Kevva] alright, hör av dig isåfall, så kanske jag kan ordna en ledig lucka för dig.

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
arbok - 18 aug 17 - 22:54
(hej jag är hundra år sen!!! men ska försöka ta mig ikapp nu hehe)

alltså så himla random av Kevva att skriva världens längsta hej-sms haha. det är liksom kul hur man först tror att han är sur hela tiden, men så märker man mer och mer hur "inre" Kevva kommer fram. särskilt efter att de hade sitt snack där i tältet, blev liksom förvånad över hur han öppnade sig men iofs skönt att han inte blåvägrar att dela med sig till Tristan. underhållande hur coolheten smyger tillbaka ibland ändå men ändå inte riktigt eftersom han uppenbarligen vill träffa Tristan men inte vågar erkänna det riktigt... "helt okej att du hör av dig" säkert bror, han hoppades säkert jättemycket c:
Vapor - 31 jul 17 - 14:44
läst i kapp nu. :D
Så mycket som hände på festivalen.
Tycker det är lite intressant att Tristan håller så hårt kvar i Kevva trots att mr sunshine inte verkade vara så intresserad när de skulle åka hem. Sen tycker jag att det var bra att Ellen och Kevva verkade på något sätt pratat och gjort upp hur det ska vara i deras relation, typ? Dumt att lämna varandra som ovänner när de har så mycket historia tillsammans liksom?
Skönt att de flesta relationer verkar ha löst sig i slutet av sommaren.
Relaterar till att det är skönt att komma hem och äta mammas mat, haha.
Sen ska det bli spännande att se om Tristan åker iväg till Kevva eller inte... sen intressant att han hör av sig typ en månad efteråt.
Väntar spänt.

Skriven av
ilenna
19 jul 17 - 01:02
(Har blivit läst 550 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord