Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

studentliv [del 4]

jag hatar titeln på min story men i brist på bättre fantasi får den tydligen fortsätta heta såhär ett tag till..

Adrian ville nog påstå att han var ganska trygg, men han kunde ändå inte låta bli att tänka att han kanske var på fel plats ändå. Han kunde helt enkelt inte placera känslorna fullt ut när han följde med Alex upp i trapphuset till en vit lägenhetsbyggnad med höga fönster.
Dom hade stannat på andra våningen och Adrian såg med ett höjt ögonbryn på medans Alex vred nyckeln fram och tillbaks flera gånger i något som såg ut som väl invanda rörelser för att därefter trycka till med axeln mot dörren och slutligen vrida nyckeln åt andra hållet igen. Därefter gled dörren upp – något som han inte heller verkade förvånad över att den gjorde precis då.
”Du har inte funderat på att byta lås kanske..?”
Alex såg på honom över axeln och skrattade lågt innan han gjorde en gest åt Adrian att följa med in.
”Vi ser det som ett gratis inbrottsskydd. Skulle inte ens göra något om vi råkade glömma nyckeln i låset, man behöver ju i princip en manual om man inte bor här.”
Den här gången var det Adrian som skrattade till, samtidigt som han skakade lätt på huvudet. ”Shit alltså.. Men du sa vi. Vem mer bor du med..?”
”Jag har en rumskompis. Eller ja vi var polare redan från början så kan väl inte bara kalla honom en roomie”, log han. ”Han är i Småland nu dock, hans flickväns brorsa ska gifta sig.. Men laddare var det ja.”
Adrian bet lätt tag i läppen när Alex försvann in i lägenheten, förmodligen på jakt efter den utlovade laddaren, och funderade på om han skulle ta av sig skorna eller vänta i hallen. Fast att stå rakt upp och ner i en hall och vänta på att mobilen laddade från noll procent lät väldigt uttråkande.
”Har du iphone eller android?” ropade Alex.
”Iphone”, svarade Adrian som precis sparkat av sig skorna och prövande tagit några steg mot vad han antog var köket.
”Sådär då, varsågod.” Den svarthårige tryckte en vit laddare i handen på honom och fortsatte in i vad som han precis gissat var köket. ”Vill du ha något förresten?” fortsatte han och öppnade ett skåp innehållandes glas.
”Jag tror att jag bör tacka nej om det innebär något alkoholhaltigt”, log han snett och hittade ett uttag bredvid micron. När han därefter vände sig om och mötte Alex blick sög det ofrivilligt till i magen. Undermedvetet mindes han nog dom där ögonen väldigt väl. Den svarta luggen tog fram det kolabruna äckligt bra.
”Så..”, började han efter att ha kastat en snabb blick på mobilen vars skärm inte orkat tändas än. ”Vad gjorde du själv på stan?”
”Pubquiz från början, som fortsatte med pubrunda som slutade med pubhäng”, flinade Alex och fyllde ett glas med vatten innan han frågande höll upp det mot Adrian.
”Tack. Men det lät ju trevligt i alla fall.”
”Jodå”, nickade han och fyllde ett glas åt sig själv också innan han ställde sig lutande mot bänken mitt emot. Det var först nu när dom befann sig inomhus och Alex tagit av sig skinnjackan som han kunde se vad han mer hade på sig än dom tighta mörkblåa jeansen, och han kunde väldigt snabbt avgöra att den vita lätt åtsittande skjortan var smickrande för hans överkropp. Några tatueringar kikade fram nere vid handleden också, och han undrade smått hur många fler som dolde sig högre upp. Han planerade dock inte att ta reda på det.
När Adrian lyfte blicken igen upptäckte han att Alex såg rakt på honom och att han mest sannolikt också sett hur hans blick gått på upptäcktsfärd. Det sneda leendet vittnade om det. Adrian själv kunde inte låta bli att dra på munnen till svar innan han tog en klunk av vattnet.
”Musiktema sa du att det var på er fest? Undra vad jag skulle ha klätt ut mig till..”
”Finns nog ganska många du hade kunnat välja med det där svarta håret. Åtminstone inom rock-genren.”
”Ja det hade ju gjort det hela lite enklare faktiskt. Tror jag skulle ha valt någon otippad ändå, du vet dom där dryga killarna i blood on the dance floor?”
”Scream for my icecream”, halvsjöng Adrian på skämt och möttes av en väldigt road blick.
”Du har alltså också lyssnat.”
”Gud ja, jag vet dock inte varför? Det är ju så jävla dåligt ändå.”
”Exakt!” skrattade Alex. ”Men lite sköna ändå liksom. Nej men jag hade nog varit någon av dom, med linser, syntetdreads och sånt där.”
”Du får satsa på det ifall du hamnar på någon fest med musiktema.”
”Absolut. Men du passar ju nästan i smink faktiskt.”
”Nästan?” frågade Adrian roat.
”Det lyckas liksom inte konkurrera ut ditt osminkade ansikte”, sa han och höjde på ena axeln och med ett leende som mest bara skymtade i ena mungipan. ”Måste typ kännas uppkäftigt för dom som lägger pinsamt lång tid av sitt liv på att sminka sig, när det finns andra som bara har det där naturliga glowet.”
”Har jag ett naturligt glow?” frågade han flinande.
”Nej nu är du ju sminkad”, sa Alex och såg ut att försöka hålla tillbaks ett minst lika roat leende. ”Men skymtar nog fram där om man tittar noga.. yes, precis där”, fortsatte han efter att ha lutat sig fram en aning med kisande blick.
Han hade förstått ganska snabbt varför han valt att ta hem den här killen, inte bara för utseendet utan för att han var jävligt charmig också.
Dom skrattade lite båda två och när det sakta tystades ut var det istället blickarna som talade. Blickar som fastnade kvar lite för länge men som blev till någon slags utmaning om vem som vågade hålla kvar längst. Sneda leenden som utbyttes. Konversationer som bytte till alla möjliga spår men som kändes ganska oviktiga när uppmärksamheten gång på gång lades vid en hand som strök genom en lugg, en nästan elektrisk känsla när en arm i förbifarten snuddade vid en annan när vattenglas fylldes på, fler låga skratt och någonting som liksom bubblade upp från under ytan då och då.

Adrians plan hade varit att ladda mobilen till 15, 20 procent och sedan dragit. Nu kom han sig inte ens för att sms:a Wilma fastän skärmen både tänts och batterinivån närmat sig halvfull. Plötsligt kändes det som att det var okej att omjustera den där planen lite grann.
Någonting som Alex också verkade tycka när Adrian först tog ett enkelt tag om hans skjortkrage för att få honom att luta sig ner den lilla biten som behövdes. Den enkla kyssen som bara lät läpparna smaka försiktigt vid varandra utvecklades snabbt till alltfler och alltmer krävande och det var inte bara längre Adrians hand som var upptagen. Alex hade stuckit in fingrarna i hans blonda hår och greppade tag lite extra när han vandrade vidare med läpparna till Adrians hals och ännu lite längre ner. Kanske hade han upptäckt hans känsliga zon vid nyckelbenen redan förra gången, eller så hade han bara tur. Beröringen från läpparna och den lilla piercingkulan som skrapade till mot hans hud i kombination med ett par höfter som villigt mötte Adrians fick honom att släppa ut ett hest läte, och det kändes inte längre tillräckligt med kyssar och händer.
Utan att veta vart hans sovrum låg började Adrian backande ta sig ut från köket utan att släppa Alex, och inte särskilt förvånande verkade den andre ha samma tankar då han snart hade tagit över kontrollen och styrt in dom i ett sovrum som var ungefär lika stort som Adrians studentrum. Med ivriga händer drog han av den vita skjortan, medans minst lika ivriga fingrar knäppte upp knapparna till hans egna svarta. Slipsen hade visst redan åkt av. Adrian fortsatte med hesa andetag att få ner Alex jeans över höfterna samtidigt som han kände hur han själv höll på att explodera om han inte skulle få av sig dom tighta stuprören snart. Lite halvklumpigt med tanke på att Alex fortfarande hade jeansen kvar runt ena foten ramlade dom ner på den obäddade sängen och Adrian fann sig snart liggandes på rygg med huvudet tungt mot en kudde. Nedanför honom hade Alex fått av allt onödigt tyg och greppat tag om hans lår.
”Kom igen för fan..”, mumlade Adrian otåligt när han kände det svarta håret kittla mot insidan av låren men inte några läppar än så länge.
Ett lågt skratt hördes från den andre men en häftig inandning avslöjade att han var precis lika otålig han också.

”Hur vill du..”, andades Alex fram mellan hårda kyssar och stönade till på ett fruktansvärt sexigt sätt när Adrian slöt handen om honom.
”Jag antar att du.. tog mig sist?” sa han och drog snett på munnen trots att han själv också hade nära till både stön och tunga andetag.
”Jag fattar inte att du inte.. Du kommer verkligen inte ihåg?” frågade han och fortsatte nedför hans hals med läpparna igen innan han nådde axeln och lätt nafsade till. Också otroligt tändande; när killar inte var så jävla försiktiga utan vågade använda tänderna också.
”Nej. Men jag är mer än villig att låta dig göra det igen, för jag tror att det var bra”, flinade han och började långsamt röra handen han hade sluten om honom.
Alex läppar hade letat sig upp till Adrians igen och han kände en svag hint av sin egen smak. Inte för att det gjorde det hela sämre; inte när han tänkte tillbaks på hur Alex mörknande bruna blick hade sett upp på honom samtidigt som han låtit honom glida längre in i munnen. Helvete. Han hade varit bra på det. Och han var bra på det här också. För medans läpparna var upptagna med Adrians hade ett finger långsamt börjat röra vid honom, liksom lekte och retades. Helst hade han velat säga till honom att bara ge honom the real deal på en gång, men det skulle mest troligt inte ha blivit så bra.
”Mmh, tror att du måste..”
”Måste vadå?” Adrian drog ganska omilt fingrarna genom Alex svarta rufs samtidigt som han långsamt fortsatte röra den andra handen om honom. Lite hårdare nu. Det var klart han kände att det nog började bli på gränsen för Alex, och lika självklart tänkte han sluta innan han kom för att inte låta det roliga ta slut för snabbt, men.. Det var kul att retas.

Adrian lyfte väldigt försiktigt på Alex tatuerade arm som legat över hans bröstkorg och satte sedan snabbt ner fötterna på golvet där han började leta efter sina utspridda kläder. Om Alex var lättväckt och skulle vakna medans han fortfarande var kvar skulle han snacka med honom, men om han fortsatte sova.. Då fick han göra det helt enkelt. Adrian kunde bara inte stanna kvar. När han slarvigt knäppt skjortan och hängt slipsen runt halsen igen kastade han ytterligare en blick på den svarthårige innan han lämnade sovrummet för att hämta sin mobil som fortfarande låg på laddning i köket. Han tvekade i hallen på om han skulle gå in i badrummet för att kolla om någonting behövde göras åt håret men valde att strunta i det och istället ta på sig skor och jacka. Det borde inte vara så många ute den här tiden ändå. Dessutom brydde han sig inte om ifall någon skulle se på honom att han knullat. Det hade han ju.
Det var betydligt kallare ute nu än vad det hade varit när han lämnade Stocken och han snabbade på stegen i hopp om att få upp värmen lite grann. Tummen rörde sig snabbt över mobilskärmen.
”Ha-Hallå?”
”Tja, kan jag sova hos dig?” frågade han direkt efter att Wilma svarat. Nyvaken lät det som.
”Hej, jag hörde inte att det..” Han hörde henne mumla någonting som inte var riktat till honom och insåg i samma stund att hon inte alls varit nyvaken. fan också, han hoppades att han inte hade avbrutit något. ”Är det något som har hänt Adrian?” fortsatte hon.
”Va nej, jag bara.. Jag och en polare hamnade ganska nära erat område och tog en pizza, och jag var egentligen bara för lat för att orka gå hem till mig”, sa han och andades ut med ett litet skratt. ”Men det är lugnt, vi ses?”
”Ja såklart. Men är du säker Adrian? För om det är något är det såklart okej att-”
”Det är lugnt Wilma, jag lovar.”
Han tyckte inte om att ljuga för Wilma men det hade varit nödvändigt. När han ändå inte kunde komma hem till henne just nu kändes det bara korkat ifall han skulle ha fått henne att oroa sig. Pizza och för lat för att åka hem lät bättre.
En fortsatt kylig promenad i några minuter och en bussresa senare befann han sig i Johans korridor utanför hans dörr där han knackade på. Och tack och lov öppnade han ensam. Iklädd endast boxers, men ensam.
”Hej..” Han kände sig plötsligt så dum. Det var en sak att han dragit ifrån Alex för att han fått panik över tanken på att vakna hemma hos honom morgonen efter. Men varför skulle han inte kunna sova hemma hos sig själv?
”Ja tja.. vad.. är det något jag missat?” Han tog upp mobilen och såg ut att kasta en blick på klockan. Håret var mycket rufsigare igen och kunde nog inte riktigt liknas vid Zayns längre.
”Nej..” Adrian började le. ”Kan jag sova här?”
Johan höjde förvånat på ögonbrynen men öppnade dörren mer så att han kunde komma in. ”Det är klart”, sa han och flinade sedan till. ”Har du lyckats tappa bort nyckeln?”
”Inte den här gången. Nej jag bara.. Jag vet inte vad jag håller på med. Antar att jag bara ville testa för att få en gång att komma ihåg men.. det känns bara jävligt dumt nu.”
”Jag brukar hänga med i dina svängar men nu får vi sakta ner alltså. Vad är det du har gjort? Du har inte gjort något olagligt va?”
”Nej. Nej det är klart jag inte har.” Han suckade och drog en hand genom håret, fortfarande ståendes innanför dörren. ”Du vet killen jag låg med för några veckor sen utan att ens komma ihåg det? Han som jag råkade ge mitt nummer till.”
”Ja?.. Ne-ej.” Han fick plötsligt stora ögon. ”Nej shit Adrian. Har du.. ringde du upp honom?”
”Nej jag krockade snarare in i honom. Och japp, vi har knullat.”
Johan visslade lågt till innan ett lika lågt skratt lämnade hans läppar. ”Oj. Okej. Hur gick det här till? Jag såg dig gå ut med den där tjejen så jag trodde.. Det blev inget med henne eller? Och när dök då den här killen upp?”
Han drog snabbt händelseförloppet för Johan och sjönk ner på sängen han alldeles nyss legat i – av värmen att döma.
”Oj.. men fan Adrian, kul ändå att du har ett ansikte på honom nu! Och en kropp du förhoppningsvis kommer ihåg imorgon?”
Han flinade svagt. ”Jo det kommer jag att göra.”
”Var han bra?”
Adrian ryckte på axlarna.
”Fan vad dryg du är. Tror du inte att jag ser att det rycker i mungiporna på dig? Han var bättre än bra alltså?”
”Kan väl hända”, svarade han lite retsamt själv och fick Johan att småskratta.
Med en suck lutade han sig mot väggen och drog långsamt handen genom håret. ”Alltså jag hade tänkt göra det klart för honom att jag liksom inte är ute efter något mer, att det här var en engångsgrej. Egentligen två nu då, men om man räknar det jag har minne av. Men han sov och det kändes liksom onödigt att väcka honom för det. Så det var kanske lite oschysst av mig men..”
”Fast du ska ju inte träffa honom igen så spela roll om du lämnade honom lite oschysst?”
”Nej jag mena-”, började han men avbröt sig när han såg Johans flin. ”Vad är det roliga?”
”Såvidare du inte tänkt träffa honom igen ändå. Om du kanske kan skippa din regel om att aldrig träffa någon mer än en gång. Jag menar, du har ju redan brutit den nu.”
”Jag kom inte ihåg den första”, sa han något sammanbitet. Just för att han var mycket medveten om den punkten. Han hade ju tvekat på om han ens skulle följa med för att ladda mobilen, och han hade varit väldigt bestämd på att det absolut inte skulle hända någonting. För att Alex kom ihåg den första gången.
”Okej.” Johan ryckte leende på axlarna och försvann in i badrummet där han snart hörde det spola.
”Vadå ’okej’? Du kan inte bara.. ’okej’?” upprepade han.
”Du är söt Adrian.”
”Och kalla mig inte söt! Vad fan..” Och självklart hade Johan fått honom att börja flina fastän han inte alls hade velat. ”Jag blir bara så jävla trött på mig själv. Kan vi typ sova?”
”Visst”, flinade Johan. Men tacksamt nog inte lika retsamt nu. ”Innerst eller ytterst?”
”Ytterst.”
”Såklart.”
Hans kompis fixade till lakanet lite innan han kravlade sig ner i sängen och la över två kuddar på Adrians sida. ”Släpp det där nu. Det är väl typ skönt att du i alla fall vet vem han är nu? Och du hade en nice natt? Skicka typ ett sms, eller ring, imorgon och säg att du inte vill verka svinig men att du har commitment issues och att det inte var någonting seriöst från din sida?”
Adrian bet lätt tag i läppen och gnuggade sig under ögat. Han ville inte ens veta hur mycket han liknade en panda nu, men han orkade inte gå upp igen för att tvätta bort sminket. ”Jo kanske det.. Du är jävligt dryg men du är ganska bra ibland också, du vet det va?”
”Klart jag vet. Fast jag är alltid ganska bra, inte bara ibland.”
”Visst Zayn.”
”Käften.”

tankar, åsikter, random babbel och sånt där? 8)
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Vapor - 25 feb 17 - 02:09
Att ladda telefonen gick ju bra, haha!
Nä men kul att få ett ansikte och personlighet på denna Alex, och såklart de skulle ligga med varandra igen, det var vänta xD
Sen Johan! <3 <3 hej kom och hjälp mig.
arbok - 31 jan 17 - 21:30
Vad bra det gick att ladda telefonen (((: Nej men, det blev som jag anade (och hoppades) hehe. Gillar tanken på när folk hittar varandra på fester upprepade gånger, även fast Adrian i det här fallet inte kommer ihåg den första. Lite kul att han är utklädd, dessutom.
och JOHAN I BOXERS. Ja tack. Tyckte för övrigt det var en söt detalj att sängen var varm? Så man vet att Johan legat där och sussat och varit nöjd. (Mums.)
Hoppas på att Adrian sväljer stoltheten och träffar Alex igen för det vore fasligt synd annars......
Megabitchchan - 31 jan 17 - 21:19
JOHAN I BOXERS HOHOOOOOO. Eller Zayn, WHATEVER han är också snygg rrrrrrrrr. Men jävligt nice att han fick knulla med Alex igen. Det visste vi ju skulle hända, heheheheh men glad att det hända ändå. Adrian kanske skulle envisats för mycket och bara vägrat av principsak (Vilket skulle varit JÄTTEDUMT om jag får säga det själv) Väntar spänt på fortsättning nu!!!!

Skriven av
ilenna
31 jan 17 - 18:11
(Har blivit läst 524 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord