Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Polisfrakt = smutsigt mjöl

Om du inte respekterar polisen så har du inte rent mjöl i påsen.
Hur jäkla korkat är inte det och ändå verkar det vara en total sanning för många och nästan norm i det här landet.
Jag gillar inte stora delar av poliskåren i min stad, de poliser jag faktiskt kommer överens med i stan tycker inte heller om de delarna av poliskåren här som inte jag gillar.
I vår stad är det tydligt att stridspitt har varit meriterande för att få ett jobb som polis.
Allt för ofta så utövar polisen här maktmissbruk på medborgarna och folk har för länge sedan ledsnat, jag säger det igen det finns till och med poliser i min stad som ledsnat på sina kollegor.
Vad har då hänt mig? Jag har som tur är klarat mig lindrigt undan men höll på att hamla i fyllecell på grund av att jag "skrattade för högt" och såldes också störde ordningen i stan.
Jag har dock hört om folk som blivit utkörda i skogen och släppta där men värst av allt folk som blivit slängda i fyllecellen trots att de inte hunnit bli berusade än.
Om man råkat ut för något likt detta och efter det inte längre har respekt för polisen, varför skall man då klassas som en kriminell? Det är för mig så jävla korkat så det saknar grund.
Det är rätt så idiotiskt att döma ut hela poliskåren för att vissa poliser beter sig illa samtidigt är det också rätt så jävla korkat att anta att alla som inte gillar polisen är kriminella. Man skulle kunna resonera att detta är rena självklarheter men så är det tyvärr inte för de flesta.
Skrämmande nog är det ofta människor med dubbla min livserfarenhet än mig som resonerar på detta viset och det är nästan lite skrämmande.

// Kriminell med ett soprent brottsregister.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
MAX20BOKSTAVER
21 nov 16 - 16:05
(Har blivit läst 555 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord