Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kickstart my heart [m/m] - del 46

.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Likeyoudcare - 11 nov 15 - 18:06
Kan inte annat än att hålla med om kommentaren under! Äntligen har Maddox erkänt sina känslor för sig själv, även om man märker hur fruktansvärt sårbar han känner sig och hur skrämmande han tycker att det är att släppa någon så nära som Nash har fått komma.
Och äntligen har han erkänt det för Nash med. Jag är superspänd på att få läsa mer om hur deras relation utvecklar sig, och även hur det blir så småningom när de kanske... vill göra det mer officiellt, om de nu vill det? I skolan och med vännerna och så tänker jag. Och Billie, som Maddox inte ens har berättat för att det faktiskt inte handlar om en tjej utan om en kille. Längtar till nästa del!

(Ber om ursäkt för denna eventuellt osammanhängande kommentaren. Har varit i skolan hela dagen och min hjärna är lite mos just nu.)
Mp3 - 9 nov 15 - 04:36
Ã…h äntligen har Nash berättat att han gillar Maddox <3

Okej min tanke var med ikväll var att läsa något enstaka kapitel,men nu sitter jag här så himla många timmar senare och så himla många fler kapitlet lästa än vad jag tänkt mig och alltså, som jag gillar den här storyn! Jag gillar både Nash och Maddoxs personligheter, att de båda två har ett bagage att släpa på och att de båda två har så himla fina sidor. Tycker att den är väldigt verklighetstrogen och realistisk hela berättelsen; den går i ett lagom tempo som gör att det känns verkligt och jag som läsare får verkligen tid att lära känna alla karaktärer.

Det jag särskilt mycket med ditt sätt att skriva är att du ofta påbörjar tankar eller repliker som du sedan avbryter (eller ja, som karaktärerna avbryter) för att säga/tänka på något annat. Det är riktigt snyggt gjort! Och det bidrar till den realistiska känslan. Jag tycker också särskilt mycket om att du blandar nutid och dåtid på ett snyggt sätt och att jag som läsare på så vis får ta del av karaktärens tankar och förflutna. Det jag också gillar är att du på ett väldigt snyggt sätt skiftar perspektiv mellan Maddox och Nash, även om det ibland tar några meningar innan man förstår vems perspektiv det handlar om.

En sak jag tänkt på dock är att du skriver "medans", vilket stavas utan ett s, alltså "medan", men det är en så himla liten detalj att den knappt är värd att nämna!

Hur som helst, tack för den oerhört trevliga läsning jag har fått ikväll och jag längtar verkligen tills nästa del kommer ut (och hoppas såklart den kommer snart!) Den är berättelsen är verkligen något att fortsätta på! Och verkligen något jag vill fortsätta läsa!

Skriven av
ilenna
8 nov 15 - 03:27
(Har blivit läst 448 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord