Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

like puzzle pieces in your hand; [prolog]

Han är snygg, nästan vacker, men han gillar inte att bli kallad det.
Ansiktet han ärvt från sin mammas sida är skarpt nog att tillhöra en modell; rak näsa, tydliga kindben och ögon som är blå på riktigt. Han kan klä sig i nästan vad som helst och passa i det, men han väljer svarta tighta jeans och en t-shirt med ett tryck från hans favoritartists bästa album. Huvtröjan slängs över axeln och han knyter inte snörena på sina slitna converse innan han lämnar lägenheten. På brevinkastet står Aaron Lind, han är arton år och han vet inte vad han gör med sitt liv men han trivs.
Hans hår är nyfärgat i svart och grönt och han har bara strukit handen genom det innan han gått ut. Det spelar ingen roll. Han är så gott som perfekt.

Sets dagbok
Det har regnat hela dagen och jag blir bara deppig av det. Ge mig lite sol och lycka, typ. Hade kunnat klara mig utan solen om jag bara fått lyckan men det är väl för mycket begärt. Hur lång tid tar det innan en kommer få känna sig lite speciell? Hur lång tid tar det innan någon faktiskt älskar mig på riktigt och inte bara för att de måste det?
Lycka till Set. Jag är bara så jävla fel hela tiden.

*
det här är en omskriven version av en novell jag skrev 2011 under mitt andra diktanamn. kanske känner någon igen den, och i såna fall så håller vi tyst om mitt användarnamn, okej?
håll den hemligheten med mig. ~

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
xDOLPHiNx - 23 feb 17 - 13:11- Betyg:
OH MY GOD! DU ÄR TILLBAKA!
AAAAAAAH ÖVERLYCKLIG! Har alltid undrat när du ska komma tillbaka!
IM SO EXCITED:D

SLUTA ALDRIG GÖRA DINA UNDERBARA NOVELLER!
Megabitchchan - 22 okt 15 - 19:20
Aaaaah. The supremeBitch and the Emoboy. Konstrasten mellan att Aaron är rätt och att Set är fel. Kommer bli kul att se hur du utvecklats i ditt skrivande sedan den här skrevs första gången. Längtar efter Mike HEHE. Var väl bara jag som gillade honom, blir kul att se hur det är den här gången. Ã…h, och beskrivningen; ögon som är blå på riktigt. Den gillade jag mycket. Så ofta som man läser blå, eller isblå, klarblå och så vidare, men det här blev så levande och så bra. Får en tydlig bild av honom.
ilenna - 22 okt 15 - 17:39
du skriver så enkelt och ändå så effektfyllt och som jag redan skrivit så längtar jag redan efter mer Aaron :D man får så snabbt en bild utav honom - både utseendemässigt och personlighet. även om det såklart finns mycket mer där.
och set. lilla, söta set. tycker att du får fram även hans personlighet så himla bra och det känns som att det är -han-; en fjortonårig kille som skriver, och inte en författare som skriver om en pojke som skriver i sin dagbok. (svammel svammel haha, men du förstår väl vad jag menar :))
och det här: Jag är bara så jävla fel hela tiden. </3
ser fram emot att läsa den här igen! :D

Skriven av
arbok
22 okt 15 - 15:54
(Har blivit läst 378 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord