Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Varför? Något man kan göra åt det?

Hej!
Jag var medlem här förr och väldigt aktiv under en längre period.
Men sen som många av er nog märkte blev det väldigt dött härinne,
och nu satt jag bara och funderade på varför?
Vad tror ni?

Kram (:
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
minperson - 7 jan 15 - 04:26
Och klaga *
minperson - 7 jan 15 - 04:13
Jag ställde en fråga, och skrev mitt enda inlägg någonsin om stämningen här på dikta, ser det knappast som att tjata (;
Tack för svaren alla (:
svampar - 3 jan 15 - 00:16
Det kan nog bero end del på sidans kassa underhåll...
ilenna - 31 dec 14 - 22:20
tror också att det kan vara så att dom få som faktiskt fortfarande skickar in noveller/storys tröttnar då folk nästan aldrig kommenterar. Det är klart det är tråkigt när man ser att ens verk blivit läst typ 100 gånger och ingen ens kan säga ett ord. Förr fick man alltid respons på det man skrev.
Det finns dock några guldkorn kvar här inne som gör det värt att fortfarande lägga upp sin verk, men det hade som sagt varit roligare om fler (av dom som faktiskt är aktiva här på dikta) också kunde kommentera på det dom läste - åtminstone ibland.
nattblick - 31 dec 14 - 20:14
bluesky har rätt. Folk tappar väl intresset och hittar därmed andra saker/andra sidor o.s.v. Men det är lite konstigt ändå, att det inte blir fler nya medlemmar i så fall :/ Aa, jag vet inte riktigt. Det är svårt att säga. Jag tycker själv att en hel del medlemmar knappast skriver något heller (konstigt). Men de kanske läser/kommenterar?

Jag tycker att det är tråkigt :(

Kram <3
svampar - 31 dec 14 - 17:37
I en debatt hann man knappt skicka in ett svar innan fjorton andra redan hunnit före, det gällde att skynda sig om man hade ett kvickt svar på gång. Det var till och med snack om att skaffa en diktachatt.
Herr_Sulfit - 31 dec 14 - 00:32
Ha! Ja, diktas hätska debatter lyser märkbart med sin frånvaro. "Rävarna" är också få, men det är ändå tacksamt att de publicerar ibland.
minperson - 31 dec 14 - 00:16
Jag kunde inte beskriva det på något annat sätt än dött :p funderade flera minuter på hur jag skulle formulera mig men hittade inget annat sätt.
Men enligt mig jämfört med hur det var när jag var aktiv så är det verkligen en enorm skillnad.
Med det menar jag att förr så var det flera debatter igång på forumet, fler verk som publicerades osv. Åtminstone så är det så jag minns det (:
Tack för svaren (:
Herr_Sulfit - 30 dec 14 - 23:51
Jag tror som bluesky... Det fanns en tid då jag också var väldigt aktiv här och skrev såväl dikter som foruminlägg, men så fick jag helt enkelt nog och raderade hela mitt konto med texter och allt. Jag ångrar ingenting, men kände senare att fortfarande vill hålla koll på en del vänners texter här, men... jag ska erkänna att de inte heller är särskilt produktiva längre.

Även om det inte är helt dött här så är det ändå en tämligen bra beskrivning, särskilt om man jämför med hur det var för några år sedan. Jag har inget bra knep för att få sidan att "blomstra" igen.
bluesky - 30 dec 14 - 22:40
Sidor har perioder där de är populära, och sedan dala intresset och folk hittar andra sidor osv.

Skriven av
minperson
30 dec 14 - 22:37
(Har blivit läst 771 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord