Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Ditt favoritspel! Motivera! :-)

Hej alla!
Av ren nyfikenhet så undrar jag vad ert favoritspel är? Det spelar ingen roll om det är på mobilen, datorn eller tv:n. Ni får gärna skriva flera stycken. Här kommer mina! Skriv gärna vilken konsol ni spelar spelet på.

Skyrim - Xbox 360
Grafiken må vara mindre bra och det finns en del buggar som dyker upp med jämna mellanrum, men spelet har trots det en viss charm! RPG-spel brukar enligt min åsikt vara bra, just eftersom att jag gillar att bygga upp min karaktär.

GTA V - Xbox 360
Må uppfattas som något våldsamt, men ibland är det väldigt trevligt att få agera ut sina aggressioner på ett spel som egentligen är helt meningslöst.

The Legend of Zelda - Ocarina of Time - Nintendo 64/Gamecube
En riktig klassiker! Ett spel jag aldrig kommer till att tröttna på. Det finns inget bättre än att sätta sig ner med Nintendo 64-kontrollen och börja spela det spelet. Nostalgi på hög nivå!

Mario Kart - Till alla Nintendo-konsoler!
Så otroligt roligt. Framförallt när man väljer banan som ser ut som en regnbåge. ;)
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Stockholmsliv - 12 dec 14 - 15:58
FIFA (Xbox) - Gillar fotboll, och att spela mot vänner (eller vem som helst).

CoD (Xbox) - I am a die hard fan of this game. Mina favoriter är Black Ops 2 och Ghost. Gillar egentligen inte krig, men CoD är det bästa spelet som finns. Det är superkul att spela storyn, men det bästa är att spela live och framförallt Gun game. Tröttnar aldrig på det här spelet. Det är väl kul att springa runt och döda andra och att hela tiden bli bättre haha.. Enda jag inte gillar är att spela Zombies i Black Ops. Första rundorna går bra (även fast jag är livrädd), men när det hela tiden blir svårare så blir det för mycket.

Det finns så sjukt många roliga spel, några andra jag gillar (men inte spelar lika mycket), är: Minecraft (dator), Just Dance (Wii), Mario Kart (Wii), Wii Fit Sports, League Of Legends och CounterStrike. :)
Stockholmsliv - 12 dec 14 - 15:54
World Of Warcraft (dator) - Till att börja med gillar jag vad spelet går ut på, storyn i spelet och karaktärerna. Jag gillar att raida med vänner lika mycket som att själv försöka få det bästa gearet. Gillar hur dem byggt upp spelet och att det typ aldrig tar slut.

GTA (speciellt GTA V) (Xbox) - Det började med att jag ville spela ett spel var jag kunde köra bil, sen när jag började spela det på riktigt så fastnade jag totalt i all uppdrag man får. Dock spelar jag ut dem ganska snabbt vilket är lite tråkigt. Var supertaggad till när GTA V kom ut och det är utan tvekan ett av de bästa spelen någonsin.

SKATE (Xbox) - Mitt största intresse är brädsport, mest snowboard och surf, men även skateboard. Så varför jag gillar Skate är väl ganska självklart.
Ripadal - 7 dec 14 - 16:58
Jag gillar Red dead redemption eftersom jag gillar hästar och det är underbar grafik.
Nackdelen är förstås att man inte kan spara när man använt fusk.
Albinv - 19 nov 14 - 14:04- Betyg:
fifa 15 på ipad och xbox one
sims 4 på dator
Tiggarflikkan - 17 nov 14 - 21:35
Fast får tillägga att jag tokälskade Sims, både ettan och tvåan, när jag var liten. Även Simcity 3000 och Simcity 4 var stora favoriter. Tror dock jag spelade för mycket, med tanke på den avsmak jag fått för spel nu, hah.
Tiggarflikkan - 17 nov 14 - 21:33
Det enda skärm-spelet jag någonsin spelar är Snake, den uråldriga Nokia-versionen, ni vet. Fast var rätt många månader sedan nu dock, hah. Annars så spelade jag Age of Empires 2 på datorn förra sommaren. Sommaren 2013, alltså, eheh. Gillar inte att sitta och spela så mycket, helt enkelt.

Fast Wii, de spelen man är relativt aktiv på, händer att jag spelar lite om vinterhalvåret. Mest om jag inte orkar bege mig ut i kylan. Men då är boxningen min favvis!
HanniO_o - 9 nov 14 - 00:21
Gah regnbågsbanan <3

Skriven av
Intermezzo
31 okt 14 - 02:25
(Har blivit läst 622 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord