Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Vad "måste" ni ha?

... i er lägenhet/hus för att det ska kännas helt? Då menar jag möbler.

För mig är inte ett hem helt utan ett ordentligt matbord med stolar.

Sängen kan vara en madrass på golvet, behöver inte ha soffa eller fåtölj, etc. Blir chockad när jag kommer hem till någon och de inte har ett ordentligt bord att äta vid.

Vad är er möbel som är ett "måste"?
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Tiggarflikkan - 25 sep 14 - 19:51
Eller hur, ett bord med stolar! Nöjer mig faktiskt också med en madrass på golvet, åtminstone en tid. Sedan får det gärna finnas en garderob eller byrå där jag kan förvara mina kläder. Har redan upplevt att behöva ha allting i plastpåsar i X antal månader. En period i livet räcker mer än väl. Och någon lampa så det blir lättare att sitta och plugga om vinterhalvåret. Fast på bordet räcker det med levande ljus, sååå mysigt!
nattblick - 1 sep 14 - 12:35
Det är så mysigt med soffa, en stor soffa som går längs med en hel vägg, som man kan ligga och mysa i eller titta på teve. En sådan där mysig som man lätt kan somna i ;) Säng är inte heller viktigt för mig, nu har jag en madrass på golvet och det funkar hur bra som helst för mig. Matbord och stolar är ju också viktigt, men jag skulle som sagt säga en soffa!
aspiration - 28 aug 14 - 00:02
Världskarta
Ljusslinga
Säng

Skriven av
bluesky
25 aug 14 - 02:04
(Har blivit läst 540 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord