Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Undersökning för ni som bor i Sthlm med omnejd

Okej, så jag är rätt intresserad av det här nu:

hur många vaknade, idag Söndag, kl ca 5 av åska/blixtnedslag?

För jag har hört att folk över hela Stockholm vaknade av samma nedslag. Helt sjukt. Bor cirka 50km från Sthlm och hela vårat hus skakade av det.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
nattblick - 4 aug 14 - 22:34
Ja, självklart, jag såg ju att du hade skrivit "de som vaknade av det". Nu är det så att jag tror faktiskt (är ganska säker på) att det var då jag var vaken så länge, så kan ha varit därför jag inte "vaknade" av det. Jag vet inte, men det skulle ju ha varit konstigt om det inte var det, eftersom alla andra vaknade av det.
nattblick - 4 aug 14 - 22:32
Jag kommer inte ihåg när det åskade, men jag kommer ihåg att det åskade någon gång. Väldigt mycket. Men, menar du alltså klockan fem på natten?
svampar - 4 aug 14 - 18:41
jo jag bor ca 5 mil därifrån och det var rätt brutalt. åskan var ca 3 km från mig och rakt över min väns bostadsområde -ashäftigt! Blixtrade hela tiden så hela himlen lös upp. Fantastiskt :)
LoveIsTheEnd - 4 aug 14 - 01:08
Jag vaknade klockan 4 ganska exakt, av dunder och blixtar. Det lät som om någon sköt med pistol ibland och vissa smällar var så höga att det nästan skakade här också...

Jag bor i Haninge.

Skriven av
bluesky
3 aug 14 - 21:25
(Har blivit läst 428 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord