Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Nya vänner

Hej! Jag har på sistone märkt hur svårt det är att lära känna nya människor när man flyttar till ett nytt ställe... Jag har snart bott i Linköping ett år och känner fortfarande knappt någon annan än de som går i min klass, och man vill ju även ha kompisar utanför klassen.. Jag tränar visserligen men de jag tränar med är oftast män över 30, vilka jag inte riktigt vill hänga med på stan eller hemma hos mig ;)
Så min fråga till er, har ni några tips på hur man kan träffa och lära känna nya människor? Jag har kollat upp bokcirklar och skrivkurser redan så de alternativen är redan kollade ;D

Kram
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Eclipse - 8 mar 14 - 18:13
Vad är kravaller? Nej tyvärr går jag inte på LIU så ja, det är lite svårare att träffa andra studenter då..
bluesky - 8 mar 14 - 02:50
Linköping är ju en studentstad, så mitt tips är att om du är student att gå på kravaller och liknande och snacka med människor. Ev. gå med i studentföreningar. Där träffade jag de flesta när jag var student.

Är du inte student på LIU är det lite svårare.
Eclipse - 7 mar 14 - 21:26
Jaa.... Att göra något med den andra klassen är en rätt bra ide.. tack :)
Eclipse - 7 mar 14 - 01:46
jo visserligen. Jag vet att många människor lär känna varandra på det sättet, men om man inte dricker och är obekväm på barer och fester där massa fulla människor är.. Ja.. jag kanske är för negativ helt enkelt..
Maadelen3 - 7 mar 14 - 00:30
är ingen i din klass från Linköping eller liknande, eller känner andra i andra klasser? För isådanfall skulle ju den personen kunna ha en fest eller whatever och du kan se till och bli bjuden också lär du känna massor med nya människor på så sätt! Eller så går du bara ut på krogen och lär känna folk där, det funkar ju alltid!
Eclipse - 6 mar 14 - 22:50
Joo men problemet med DET är att vi.... Vi hänger inte med andra klasser. Det FINNS inga andra klasser att hänga med alltid... Jag går en yrkeshögskola i en byggnad där det går en annan klass just nu och ingen av oss har riktigt vågat bryta isen och beblanda oss med dem, eftersom vi bara äter lunch tillsammans.. Tyvärr.
Eclipse - 5 mar 14 - 14:59
Tja det är väl det som är problemet, jag är ute på stan och är ofta på biblioteket och så, så det är väl bara att börja prata! Men om man bara börjat prata med någon ses man ju som galen i Sverige. Så det gör man ju aldrig.

Skriven av
Eclipse
5 mar 14 - 11:56
(Har blivit läst 538 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord