Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Roliga dikter

43 farbror frej riloga dikter hehe

1. Hej alla barn nu blir det barnprogram. titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet snöre och nu ska ni höra, vad man med ett litet snöre kan göra: Fäst det i naveln och plingelipläng, så har vi gjort oss en navelsträng.

2. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Två stycken pennor och nu ska ni höra, vad man med två stycken pennor kan göra: Stick dom i näsan och trickelitran, sen kan ni rita en autobahn!

3. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En tub med tandkräm och nu ska ni höra vad man så enkelt med tandkräm kan göra: Spritsa på hakan ock klickeriklägg, så har vi gort oss ett tomteskägg!

4. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En liten klubba och nu ska ni höra vad man så enkelt med klubbor kan göra: Slå dom i huvudet och dunkelidur, så har vi gjort oss en skallfraktur!

5. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En tub med tandkräm och nu ska ni höra vad man så enkelt med tandkräm kan göra: Spritsa på hakan ock klickeriklägg, så har vi gort oss ett tomteskägg!

6. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Spikar och knappar och nu ska ni höra, vad man med spikar och knappar kan göra: Spiken i knappen och knappeliknass, så har vi gjort oss en möbeltass!

7. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten rostbiff och nu ska ni höra, vad ni med just en liten rostbiff kan göra: Rulla den rullerirull och se, så har vi gjort oss en kikare!

8. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En tråd och en trasa och nu ska ni höra, vad vi med sådana saker kan göra: Trasan ska fästas och muffelimynt, så har vi gjort oss ett julgranspynt!

9. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Två stycken strumpor och nu skall ni höra, vad man med två stycken strumpor kan göra: Trä dom på handen och durrelidarr, så har vi gjort ett par boxhandskar!

10. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En liten klubba och nu ska ni höra vad man så enkelt med klubbor kan göra: Slå dom i huvudet och dunkelidur, så har vi gjort oss en skallfraktur!

11. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett helt vanlig fickludd och nu ska ni höra, vad man med helt vanligt fickludd kan göra: Krama det hårt och busselibus, så har vi gjort oss en stor pris snus!

12. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En liten daggmask och nu ska ni höra vad vi med en liten daggmask kan göra: Lägg den på näsan och pluppeliplask, så har vi gort oss en ansiktsmask!

13. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet papper och nu skall ni höra, vad man med sådana papper kan göra: Knyckla ihop det och simsalabuss, så har vi gjort oss en papperstuss!

14. Hej alla barn nu är det barnprogram, titta nu här vad farbror frej tar fram: En liten rulle och nu ska ni höra, vad man med en liten rulle kan göra: Sätt den i rumpan och tuta och kör, så har vi gjort oss ett avgasrör!

15. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En bit lakrits och nu ska ni höra vad man så enkelt med lakrits Sätt den på läppen och krullerikrach, så har vi gort oss en Hitlermustach!

16. Hej alla barn nu blir det barnprogram. Titta nu här vad Farbror Frej tar fram: En liten daggmask och nu ska ni höra vad vi med en liten daggmask kan göra: Lägg den på näsan och pluppeliplask, så har vi gort oss en ansiktsmask!

17. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett helt vanlig fickludd och nu ska ni höra, vad man med helt vanligt fickludd kan göra: Krama det hårt och busselibus, så har vi gjort oss en stor pris snus!

18. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet papper och nu skall ni höra, vad man med sådana papper kan göra: Knyckla ihop det och simsalabuss, så har vi gjort oss en papperstuss!

19. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet snöre och nu ska ni höra, vad man med ett litet snöre kan göra: Fäst det i naveln och plingelipläng, så har vi gjort oss en navelsträng.

20. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Spikar och knappar och nu ska ni höra, vad man med spikar och knappar kan göra: Spiken i knappen och knappeliknass, så har vi gjort oss en möbeltass!

21. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten rostbiff och nu ska ni höra, vad ni med just en liten rostbiff kan göra: Rulla den rullerirull och se, så har vi gjort oss en kikare!

22. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En tråd och en trasa och nu ska ni höra, vad vi med sådana saker kan göra: Trasan ska fästas och muffelimynt, så har vi gjort oss ett julgranspynt!

23. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten räkning och nu skall ni höra, vad man med just en räkning kan göra: Riv den i flingor och flingeriflö, så har vi gjort lite julesnö!

24. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Två stycken strumpor och nu skall ni höra, vad man med två stycken strumpor kan göra: Trä dom på handen och durrelidarr, så har vi gjort ett par boxhandskar!

25. Hej alla barn nu är det barnprogram, titta nu här vad farbror frej tar fram: En liten rulle och nu ska ni höra, vad man med en liten rulle kan göra: Sätt den i rumpan och tuta och kör, så har vi gjort oss ett avgasrör!

26. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Två stycken pennor och nu ska ni höra, vad man med två stycken pennor kan göra: Stick dom i näsan och trickelitran, sen kan ni rita en autobahn!

27. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten daggmask och nu skall ni höra, vad man med en liten daggmask kan göra: Lägg den på näsan och pluffeliplask, så har vi gjort oss en ansiktsmask!

28. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Två stycken pennor och nu ska ni höra, vad man med två stycken pennor kan göra: Stick dom i näsan och trickelitran, sen kan ni rita en autobahn!

29. Hej alla barn nu är det barnprogram, titta nu här vad farbror frej tar fram: En liten rulle och nu ska ni höra, vad man med en liten rulle kan göra: Sätt den i rumpan och tuta och kör, så har vi gjort oss ett avgasrör.

30. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Två stycken strumpor och nu skall ni höra, vad man med två stycken strumpor kan göra: Trä dom på handen och durrelidarr, så har vi gjort ett par boxhandskar!

31. Hej alla barn nu blir det barn program, titta nu här vad farbror Frej tar fram: CD och kaviar och nu ska ni höra, vad man med kaviar och CD kan göra: Kaviar på CD:n och tittelipom så har vi gjort oss en CD-ROM.

32. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En bit lakrits och nu ska ni höra, vad man så enkelt med lakrits kan göra: Sätt den på läppen och krullerikrasch, så har vi gjort en Hitlermustasch!

33. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten ryggsäck och nu ska ni höra, vad man så enkelt med en liten ryggsäck kan göra: Häng den på magen och fittelifin, så har vi gjort oss ett hängbukssvin.

34. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten räkning och nu skall ni höra, vad man med just en räkning kan göra: Riv den i flingor och flingeriflö, så har vi gjort lite julesnö!

35. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En tråd och en trasa och nu ska ni höra, vad vi med sådana saker kan göra: Trasan ska fästas och muffelimynt, så har vi gjort oss ett julgranspynt!

36. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten rostbiff och nu ska ni höra, vad ni med just en liten rostbiff kan göra: Rulla den rullerirull och se, så har vi gjort oss en kikare!

37. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet finger och nu ska ni höra, vad vi med just ett finger kan göra: Stick det i näsan och skojeriskål, så har vi gjort oss ett mellanmål!

38. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Spikar och knappar och nu ska ni höra, vad man med spikar och knappar kan göra: Spiken i knappen och knappeliknass, så har vi gjort oss en möbeltass!

39. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet snöre och nu ska ni höra, vad man med ett litet snöre kan göra: Fäst det i naveln och plingelipläng, så har vi gjort oss en navelsträng.

40. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett litet papper och nu skall ni höra, vad man med sådana papper kan göra: Knyckla ihop det och simsalabuss, så har vi gjort oss en papperstuss!

41. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En liten klubba och nu ska ni höra, vad man med sådana klubbor kan göra: Slå dom i huvudet och dunkelidur, så har vi gjort oss en skallfraktur!

42. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: Ett helt vanlig fickludd och nu ska ni höra, vad man med helt vanligt fickludd kan göra: Krama det hårt och busselibus, så har vi gjort oss en stor pris snus!

43. Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu här vad farbror Frej tar fram: En tub med tandkräm och nu ska ni höra, vad vi med tubar av tandkräm kan göra: Spritsa på hakan och klickeriklägg, så har vi gjort oss ett tomteskägg!
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
me_1994 - 12 jul 06 - 09:28
31:an 12 o 32 dom ägde o alla andra ;)
Snyggast_i_stan - 8 jul 06 - 01:23
31an ääääääägde! hahha! lite jobbit å läsa så många som va likadana bara...haha!
vikki12 - 5 jul 06 - 22:07
min favvo va helt klart 12!
STruTSEn_91 - 5 jul 06 - 08:08
många av dom var samma. men dom är roliga:D
fackjo - 5 jul 06 - 08:03
orka läsa alla dom...läste den första,den va bra..

Skriven av
mishlin
5 jul 06 - 07:59
(Har blivit läst 418 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord