Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Kämpa!

För ett år sedan levde jag igenom mitt egna helvete. Efter en lång depression som dalade, och dalade... med stunder där jag förstörde allt för mig själv, där jag gick upp runt 10-13kg (och förstörde mitt självförtroende), så hade jag väldigt liten ork kvar att leva. Jag kände ingen lycka, ingen framtidstro, jag hatade mig själv, och tänkte konstant på att ta mitt liv.

Sedan, långsamt, blev det bättre. Den 16 Maj 2012 stod jag i köket med kniven i handen, men den 16 Maj 2013 träffade jag en kvinna i Stockholm som var katalysatorn till att min dröm om att se världen skulle uppfyllas.

När livet ses som omöjligt, och du inte vet om du orkar ett steg till... kämpa det där steget till, och steget efter det. Ett år kan göra mycket, en månad kan göra enormt mycket. Pressa dig inte! Men våga kämpa vidare.

Jag skriver det här inlägget i hopp om att någon ska se och våga känna en framtidstro, även om den är liten... Ditt liv kan bli det du vill, om du fortsätter gå.

Kämpa!
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Khamid - 15 aug 13 - 03:56
Grymt skrivet, bluesky! Kämpa!
martobicat - 9 aug 13 - 21:51
Fint!

Skriven av
bluesky
9 aug 13 - 04:39
(Har blivit läst 523 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord