Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Någon läslus ?

Någon läslus som vet en JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTTTEBRA roman på svenska ? Gärna någon man kommer in i fort och som är över ännu fortare... Läsning är inte min starkaste sida men jag måste i samband med en skoluppgift!

Helst någon med bra och fint språk, och inte någon extrem genre utan en allmän liksom, som är spännande och man kan känna igen sig i...

Berätta gärna lite om romanen också om du har något förslag! Utan att avslöja något..
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
ccooccaaccoollaa - 23 jul 13 - 00:09
"Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" Trolige något av det finaste som skrivits, och mycket lättläst!
Deskriptiv - 19 jul 13 - 10:27
Om det inte är för sent nu så rekommenderar jag vad som helst av Katarina Von Bredow, enkelt, läsvärt, alla handlar om olika relationer och de är lagom tjocka, finns i olika tjocklekar!
liten_snopp - 10 jul 13 - 21:46
En väldigt bra och lättläst bok är Kejsaren av Portugallien av Selma Lagerlöf. Den börjar med små söta kapitel om en man som älskar sin dotter över allt annat, och vidrör senare ämnet galenskapen och hur vi definierar den.
Safir - 10 jul 13 - 17:10
Hm... Definition på roman?
Men bara såhär kan jag rekommendera Erebos av Ursula Ponanzki eller Jellicoe road av Melina Marchetta. Erebos är mer spänning, och Jellicoe road är en halft romantisk historia om tonåringar i en områdesstrid blandat med ett mysterium från förr. Jellicoe road tror jag borde passa dig bäst (fast första kapitlet är lite segt, kom bara förbi det)

Skriven av
rebecc
10 jul 13 - 00:29
(Har blivit läst 520 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord