Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Artister idag och i framtiden

Jag var igår och tittade på Bruce Springsteen live och vilken jäkla artist och showman han är. Var en helt fantastisk konsert men under själva konserten så kom det upp en lite fråga. Och den var, vilka artister eller band som är populära idag tror ni kommer vara det i framtiden. Jag kan inte tänka på en enda men jag är säkert helt fel ute. För idag finns det ju ett bra antal band och artister som varit med ett tag som fortfarande är stora idag.

Så vilka tror ni kommer vara populära i framtiden som är det idag?

Ha en bra söndag allihopa! :)
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
martobicat - 9 maj 13 - 01:31
X: Jag instämmer det med skönheten! Jag menar typ att hon har
lyckats förvånadsvärt bra ganska länge nu. Det är något med italienskor
precis som Madonna.
Typ trendskapare. Utan att äga någon super-röst!
Kan inte förklara bättre än så för tillfället! Tack för din kommentar!
martobicat - 9 maj 13 - 00:58
X: På sätt och vis... Modern kvinna som inte är pryd av sig. Typ Madonnas ersättare.
martobicat - 9 maj 13 - 00:07
Lady Gaga ;)))
Deskriptiv - 8 maj 13 - 22:30
Thisismee: Image är allt. Rihanna är skandaldrottningen, man kommer minnas henne snarare för det än musiken. Och jag lyssnar helst inte på musiken alls. Och autotune... Nej, usch. Det är popmusiker och rnb-musiker som använder sånt i störst utsträckning, och det är sån musik jag tyvärr inte klarar av.
Beyoncé har flera hitar. Single Ladies, If I were a boy och Halo är ju bara några, och jag lyssnar inte ens särskilt mycket på henne heller. Jag tror mer på Beyoncé än Rihanna i framtiden. :)
Rihanna sjöng bättre förr. Hennes tidiga låtar är bra, de tycker jag rent ut sagt om, men de nya är inte mycket att ha, varken musikmässigt, sångmässigt eller textmässigt.
Tiggarflikkan - 8 maj 13 - 12:40
Med tanke på att Macarena och Fågeldansen håller än idag så antar jag att även Gangnamstyle kommer göra det om tio år. ;)
Deskriptiv - 8 maj 13 - 10:34
Tror ändå inte att Billboard-listor från idag räknas om ens 10-15 år. Dagens musik är mer förgänglig än musik från typ 1700- och 1800-talet.
Beyoncé har en hel image som gör att folk kommer minnas henne, Rihanna trots sina Billboardgrejer, är bara en massa skandaler och en röst som var bra men som numera är helt och hållet autotunad.
martobicat - 8 maj 13 - 04:54
X: Du har ju verkligen rätt! Tidlösa och gränslösa...
Min favorit är Bach, lägger till honom!
Tiggarflikkan - 7 maj 13 - 22:40
Kent! Och sedan, på något sätt, tror jag att Justin Bieber fortfarande kommer vara känd - mest för att han är så stor. Om han fortfarande kommer anses som "bra" och därav vara populär är en annan sak.
Deskriptiv - 7 maj 13 - 09:22
Jag tror av någon anledning också att Håkan Hellström kommer leva kvar ett par årtionden, minst med alla som lyssnar på honom nu.

Kanske också Laleh, men jag håller nog inte med om varken Robyn eller Taylor Swift och Rihanna. Snarare Beyoncé i såna fall, hon är enormt mycket större!
martobicat - 7 maj 13 - 04:12
Jag håller med om Rihanna med!
martobicat - 7 maj 13 - 02:58
Kent, Robyn och Laleh! Och så tror jag att det kommer någon ny stor snart ;)
martobicat - 5 maj 13 - 20:44
U2!!!
Deskriptiv - 5 maj 13 - 17:51
Jag har också svårt att tänka mig många artister och band som är stora idag som jag tror folk kommer uppskatta i framtiden. Men jag har å andra sidan svårt att förstå storheten i att fylla enorma arenor, jag föredrar små klubb-spelningar och liknande, där man får riktig kontakt med musikerna.

Jag tror dock att Kent är ett sånt band som hållit på tillräckligt länge och har släppt tillräckligt mycket material för att uppskattas även om 20-30 år eller mer.

Skriven av
Akemi1991
5 maj 13 - 17:38
(Har blivit läst 604 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord