Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Kåseri - Vem behöver gym?

Bara en kort sak som jag skrev ihop på tio minuter, ursäkta de stavfel som finns xD vet de flesta orka bara inte rätta via mobilen, det är liksom en xperia mini xD

--

maximera din träning, mensverk och magkramper. garanterar trötthet och uppskattning av friden med korta mellanrum för att ge bäst effekt ... och som avslutning näsblod för att maxa din trötthet och sänka ditt humör till botten.
Snyter sönder näsan i frustation, slänge papprena i toan, spola och får stopp i toalettjäveln. Kastar ut telefonen, trycker upp papperstussar i näsan så de fastnar, hostar och klöcks. Slå sönder den surrande lampan, slår igen dörren.
Skriker och sparka till den. Foten fastnar, papperstussarna åker längre in i näsan. Makramperna återkommer och golvet är bästa kompisen. Kryper på alla fyra. kravla upp i sängen. Mensvärken slå på högsta beredskap, ont i näsan.
Nu huvudvärk och yrsel. Mislyckad med sängbeklättringen och hamnar på golvet. Gungar som en sköldpadda. Upp igen och hoppar i sängen, sparkar på täcket och trassla in sig. Svettas ihjäl, magen exploderar, näsan bultar. Trasslar in sig ännu mera, får panik.
Svettas ännu mera. River sönder lakanet, kommer ut likt en larv.

- Vem behöver ett gym?
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
MyBlackBird
8 jan 13 - 22:16
(Har blivit läst 268 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord