Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

yolo

Ibland tänker jag att Jag bara vill sticka. Ta med mig pengar och lite annat som får plats i en påse och bara sticka. Helt utan förvarning. Ta varje dag som den kommer.
En dag får man kanske lift till Danmark, en dag cyklar man fem mil, en dag rider man på en häst och ibland sover man på gatan. Hoppar på en båt, ett tåg eller vad so helst.
Bara...leva. har ni någonsin tänkt så? Att imorgon tar du bilen till soppan tar slut och sen bara börjar du gå åt höger?
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Matteus - 12 apr 13 - 21:17
Har tänkt så många gånger. nån dag kommer vi göra det. vi ska bara ta oss till sinnens fulla makt och styra över våra handlingar först. sen kommer vi åka. vi kommer resa. vi kommer uppleva. jäklar vilka historier vi kommer att ha sen.
men som sagt man måste börja med det man har framför sig just nu.
alla tänker vi så här nån gång. det är våran grund att flytta på oss, röra på oss. leva fritt. inte så konstigt det heller. vi är ju ändå djur i grunden.
men nån dag, så ska vi lyssna och lära av våra innre rop.
den dagen måste bara gro innom oss först tills den är mogen att slå ut och bli verklighet :)
saraarbast - 14 jan 13 - 20:31
Skulle lätt vilja göra det! Dock skulle jag vilja ta bilen och bara köra, tanka när det är slut, haha ;) men jag vill verkligen se någonting nytt, är så pissed off på allt och alla, tro mig, det skulle inte förvåna mig om jag skulle klappa till någon en vacker dag (kommer från en person som aldrig har slagit en människa på allvar) så skulle nog vara bra för mig att åka iväg ett tag ... men i sommar gäller det, då ska jag antingen åka utomlands och stanna hela sommaren, eller åka utomlands en månad och bila runt resten av sommaren.. fast vill nog mer första alternativet, haha
svampar - 9 jan 13 - 18:09
Xuvetyn- "som sagt"? Ja, det är livsfarligt. Det är en del av det hela, att få kämpa för att leva, leva för dagen. Ta den som den kommer. På så sätt spelar plugg, arbete eller den där nya mobilen ingen roll. Om och när man väl kommer tillbaka är man tacksam för det man har.
vikkiss - 9 jan 13 - 17:34
Kolla på filmen Into The Wild.
Deskriptiv - 9 jan 13 - 16:47
Ja, fast inte så extremt, men att bara få åka iväg någonstans och lyckas där istället kanske.
Fast helst någonstans med en bra kompis som man funkar bra med på alla plan, typ.
liten_snopp - 9 jan 13 - 12:57
Mm, drömmer om Mongoliets stäpper...
svampar - 9 jan 13 - 10:59
Absint- du har haft planer på det ganska länge yes?
svampar - 8 jan 13 - 21:43
Honheterjenny- det är ju precis därför du ska sticka! Slippa alla krav samhället ställer. Leva på ingenting... sluta vara en del av något samhälle. Frihet kanske det kallas...beror väl på.
honheterjenny - 8 jan 13 - 17:09
Är för orolig över min framtid. Över att få ett jobb jag vill ha och pengar osv. Så är inte lugn nog för sånna tankar, tyvärr :(
hanochhon - 8 jan 13 - 17:06
Tänker så mest jämt nu för tiden! Det blir så när studenten
närmar sig, plus att man bor i världens tråkigaste håla där
ingenting händer. SÅ sugen på att bara dra kan jag säga.
rebecc - 7 jan 13 - 21:56
JAAAA!

Skriven av
svampar
7 jan 13 - 13:53
(Har blivit läst 548 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord